Jump to content

Problēma ar palielinātu displeja attēlu Iphone 3G


Skina
 Share

Recommended Posts

Vai kādam nav bijušas problēmas ar Iphone 3G displeju, kad attēls visu laiku ir palielināts. Izskatās, ka redzama ir tikai kāda 1/4 daļa no ekrāna bildes. Nav iespējams ne normāli darboties, atbildēt uz telefona zvaniem, ne vispār ko, jo ir problēmas normāli "pārvietoties". Ieslēgšana izslēgšana neko nemaina.

Link to comment
Share on other sites

Labi, to es varētu izdarīt. Bet, par cik neesmu pietiekami kompitenta šajos jautājumos, tādēļ, man rodas jautājums, vai man nevar rasties problēmas, ja tas telefons pirms tam lietots Anglijā un ir atkodēts, lai varētu lietot LV. Tas man nevar kaut kā nobloķēties pavisam? Man ik pa laikam arī ir bijušas problēmas ar izejošiem zvaniem. Ik pa laikam vienkārši nevarēju nevienu sazvanīt uz pāris minūtēm neatkarīgi no tīkla pārklājuma. Saņemt zvanus varēju.

Link to comment
Share on other sites

Kādļ vispār pirki iphone, ja bija doma arī ik pa laika piezvanīt? Jautājums tiešs un vienkāršs!

Link to comment
Share on other sites

Man liekas, ka ir normāli, ja visas funkcijas darbojas normāli. Un galvenā problēma jau nav zvanīšana (to problēmu tāpat pieminēju, ja nu kas...). Ja mans jautājums ar problēmu ir tik smieklīgs un primitīvi atrisināms - tā taču variet arī minēt, nevis mētāties ar superīgajiem pretjautājumiem. Nevajag taču iedomāties, ka katrs/-a jauniņais forumā ir kārtējais muļķis, kas nezin kur likt naudu un tā tik vien vēlas kā tērēt laiku citiem.

Mani ļoti interesē visas jaunās tehnoloģijas, cenšos pati vienmēr visu izprast un izdarīt, bet...vai ir lietas, kur jūtos vāja un pajautāju citiem padomu. Jums varbūt smieklīgi mani jautājumi, bet es patiesi nezinu, ko verētu izdarīt, lai varu to telefonu vēl lietot. Man ļoti tas patīk ar visām iespējām un funkcijām. Man telefons nav stila lieta vai kā tamlīdzīgi, ja uz to tika tēmēts.

Paldies:)

P.S. Varbūt vari arī ko ieteikt.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Paldies! Protams, ka pirms tam izmēģināju visādas tur pirkstu kombinācijas, jo tas ir vienīgais, kas arī man saistās ar displeja izmēru palielināšanos, bet... tikai tagad reāli sapratu, ko nozīmē trīs pirkstu kombinācija :)

Labots - Skina
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...