Jump to content

AB IPBox 99HD rezerves kopijas veidošana


lipka
 Share

Recommended Posts

Nu jau kādu nedēļu ņemos ar 99ipboxi un daudz visādu neskaidrību.It kā esmu visu saveidojis,arī kanālus sakārtojis un bilde ir,tikai nesaprotu kā uztaisīt visam rezerves kopiju,tipa ielieku flešku,(ja gadījumā kaut kas nojūk) un visu iepūšu pa jaunam.Vienīgais,ko man dekoders piedāvā,ir saglabāt system-backup,kas saglabājas tmp mapē.Virsū stāv Changelog_e2hd_r110526_IP99xxHD_55HD.un skinu liku AB-HD.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ir parādījies jauns uzdevums,proti: ir savulaik iegādāts IPBox-99 HD,ar laiku ir tapuši uzlabojumi softā,papildus ir ielikts arī cietais disks un + vēl visam tam piemontēts DVB-T tuners priekš virszemes tv.Viss griežas un darbojas nevainojami,bet visam tam vēl gribētos pieraut virszemes conax karti.Labākajā gadījumā gribētos,lai kartiņas lasītājs darbotos kopā ar medu,bet,ja nē,tad kaut vai pārslēdzoties starp EMU.Cik tas būtu reāli un kurā virzienā rakt?

Link to comment
Share on other sites

Ieteiktu rakt oscama virzienā.Atvaino par stulbu jautājumu,kas,vai tad 4.8E nav ar visām no tā izrietošajām sekām?Ja ir,tad nafig vajadzīga tā karte.Jeb ir vēlēšanās kasti staipīt pa pasauli,kur nav neta?Tad vēl var saprast.

Jā,runājot par to beckup.Uztaisīs tmp un pēc tam pārkopē to kompī.Kur tad te ir problēma?

Link to comment
Share on other sites

Kartiņas darbība būtu kā rezerves variants,ja pazūd internets,kas tajā vietā ir diezgan bieža parādība un arī klieents ir ietiepies,ka vajag,jo tad var redzēt TV-5.Ar to Oscam pacīnīšos,bet kā būtu to palaist uz CCCam vai Newcs?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Sveiki biedri! Ir parādījusies viena problēma ar Mgcamd1.35a EMU uz IPbox99,proti,staigājot pa kodētajiem kanāliem,nojūk emuls,vienkārši tumšs ekrāns un viss,tad restartēju Mgcamdu un atkal kādu brītiņu iet kamēr nenojūk.Mgcamds vilkts caur addoniem no tīkla.Šāre ir stabila,jo uz citiem dekoderiem tas niķis nenotiek.Tiek skatīts NTV+ un softi arī ir izmēģināti dažādi,kas instalēti un vilkti pa tiešo caur Boxi.

 

Paldies,vaini atradu.Izrādās,ka viss dēļ nepareizi nokonfigurēta mg-cfg faila.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...