Jump to content

ASUS Eee PC 1215B - vai ir vērts?


MAGONE
 Share

Recommended Posts

Sveiki visiem!

Vēršos pēc padoma.

Netbook'u jomā neesmu izglītots cilvēks, bet plānoju tādu iegādāties. Pēc ilgām izmeklēšanām manas acis krita uz Asus Eee PC 1215B (konkrēti šo - http://www.dateks.lv/cenas/3/57752_asus_eee_pc_1215b_red059m_red_12_1_1_6ghz_3gb_500gb_win_7_hp.php , (viņi nāk dažādās komplektācijās, ir arī 1215B ar zemākiem parametriem)).

Tātad, man būs sekojošs jautājums - vai par tādu cenu ir vērts pirkt tieši šo, vai, piemēram, ir kāds ar nedaudz zemākiem parametriem bet daudz lētāks?

Es labprāt izskatītu jūsu ieteikumus, it kā nekādu konkrētu vēlmju nav, vienīgi zinu, ka negribu 10.1 collas vai 13.3, bet tieši 11-12.1 collīgo. Un arī ir dzirdēts, ka divkodolīgie nav īpaši dārgāki par vienkodolīgiem, tā kā vēl pie vēlmju saraksta varētu būt divkodolīgais procesors :)

Netbuks tiks izmantots pārsvarā darbam ar Microsoft Office 2010 un internetu, bet ik pa laikam arī filmu skatīšanai, kur priekšroku dodu augstas kvalitātes filmām.

 

Ak jā, un vēl, kā ir ar to 3G? Mūsdienās ļoti vajadzīgs netbook'os?

Link to comment
Share on other sites

Labs, bet, pameklē 11,6", tie varbūt tagad ir lētāki, bet izšķirtspēja bus tāda pati. Un netbookam diezvai tev ir svarīgs cietais disks virs 320Gb...

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Da liec mieru cietnim. Normāls aparāts, ja skatās pārsvarā uz izmēriem. Jāatzīst gan, ka nav nekas lasīts par šiem AMD procesoriem. Paņem un papēti!

Labots - Žaks Kustō
Link to comment
Share on other sites

Fusion E350 ir divkodolu procesors, ikdienas internetam, epastam, rakstīšanai gana labs. Šobrīd sēžu pie tāda. Ir tāds lēnīgāks nekā daudzvatu procesori, bet nav arī dikti lēns. Noslodze bieži lec diezgan tuvu maksimumam kamēr ielādē lapas, piemēram Delfi, kas ir pārbagāta ar flash un bildēm. Filmas visas spēlē bez problēmām, smukām vai dikti kustīgām flash spēlītēm gan vajadzīgs kas jaudīgāks.

Labots - ediots
Link to comment
Share on other sites

ja tas ir jautājums man, tad nevarēšu pateikt, jo tas man ir galda dators. Gribējās ko mazu, klusu un bez ventilatoriem, bet izskatās, ka bez Pico PSU un SSD pasākums nav to vērts.

Labots - ediots
Link to comment
Share on other sites

Nu pa to naudu izskatās ļoti labs aparāts, pēc specenes bača arī velk līdz 8hrs...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...