Jump to content

Baltkom kabeļtelevīzijas HD


oxygen
 Share

Recommended Posts

Vai kādam ir pieredze ar Baltkom HD TV . Es te pārskanēju un skatos parādījušas sarakstos kādas jaumas 13 programmas kur nosaukumā HD (tik jau nevienu neredzu, jo neabonēju HD ) . Pašā viņu lapā ir tik ka divas. Nu ja par to 2,..LS piemaksu rāda visas tās HD ne tik tās divas , tad būtu pat vērts abonēt. Varbūt kāds jau abonē HD un vai tagad rāda arī pārējas, vai arī ne (tipa kautkas speciāls kādam eksperimentam nevis visiem)

Link to comment
Share on other sites

Līdz jūlijam bija trīs kanāli, tagad abonējot HD paku ir redzamas deviņas programmas, vēl par atsevišķu samaksu, laikam, būs HD filmu kanāls.

Link to comment
Share on other sites

Skaidrs, tad jau var arī maksāt tos papildus 2ls, savādāk , agrāk neredzēju jēgu par diviem kanāliem. Cerams ka kā papildus ''bonuss par papildus maksu '' nav jāņem viņu HD dekoderis. Nu man gan TV, gan dators tīri labi pats tiek galā ar to HD.

Link to comment
Share on other sites

Divus gadus izmantoju tikai savus uztvērējus, tagad akcijas laikā paņēmu arī Baltkoma piedāvāto, nekādu ierobežojumu nav, ka tik MPEG4 atbalsta.

 

Baltkoms sācis laist reklāmu, abonējot programmu bloku ''lielais'', HD paka (10 kanāli) - 3.90 Ls.

Beidzot pieejami arī Viasata sporta un filmu kanāli.

Labots - boto
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nu takšu Šmidre laikam jau pasen (aprīlī) pārdevis AXA . Vai visas akcijas- nezinu. Tik jācer ka tie ārzemnieki ar savu politiku naudas pelnīšanā nesačakarēs klientu apkalpošanu , kad apkalpošanas centros/telefonos ir pilnīgs sviests (analfabēti) . Nu man te bēdīga pieredze agrāk bija ar IZZI. Baltcom (Baltkom) ar to atšķīrās ka klientu apkalpošana (un kvalitāte, tipa visādas tehniskas problēmas) bija augstumā salīdzinot ar konkurentiem. Būs jau laikam jāpieslēdz tā HD paka. Desmit kanāli ir OK pa tām naudām. Starp citu , skatos, šie tagad tirgo arī HD dekoderi ar ierakstu pa puslīdz normālu naudu. Vienīgi, interesanti, vai tos ierakstus var spēlēt arī uz cita verķa (pec ierakstīšanas) vai arī tik uz paša dekodera . Nu citiem aparātiem bieži vien ka nevar, jo faktiski ir ierakstīts kodēts un bez kartiņas nu neiet.

Link to comment
Share on other sites

Jauno investoru piesaistīšana pagaidām nākusi par labu - mans kompleksais pieslēgums kļuvis par latu lētāks, bet interneta ārums divreiz lielāks un vēl bezmaksas 300 min/mēnesī uz Lattelecom tīklu klāt nākušas :)

Datorā ar TOPFIELD TBC-2010 ierakstīto saprot VLC pleijeris, lai atskaņotu arī ''dzels'' pleijeri ierakstu jāizlaiž caur TS-Doctor.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nu, tā, ir notestēts Baltcom HD ar šitādu aparātu http://www.ferguson-digital.eu/en/hd-ariva-receivers/293-ariva-220-combo.html . Ieraksts iet arī citur bez kartes. Ar cardspliteri http://pult.lv/product/362/ iet, kas svarīgi man.. Nu no viena gan jāuzmanās (ar Baltcom TV) . Ja uzliek jaunāko firmwari A220Combo_20110927_V2.15B8 , tad ja ieslēdz NEKODĒTOS ( LTV1, LTV7, LNT), tad aparāts sāk pārstartēties un tā nepārtraukti (bet ar kodētajiem nekādu problēmu-vai nu Baltcom ko ne tā vai ražotājs nolaidis lažu). Palīdz tik nospiežot uz aparāta skaļuma regulācijas poga . Ar kodētiem nekādu problēmu. Nu apturēju to pārstartēšanos un pāršuvu nedaudz vecāku versiju A220Combo_20110811_2.15B5 un nav nekādu problēmu Principā pa tām naudām http://satsklep.pl/index.php?s=produkt&id_prod=1882&id_kat=279&id_typu=0 gana labs aparāts, jo var arī izmantot kā HD satelītuztvērēju (pie tam var arī ar ''medu'') . Kāpēc neņēmu to Baltcom TOPFIELD?-cena tādi pat, bet nebija drošu ziņu vai ies ar cardspliteri. A šitam var arī pielikt, ja vajag CAM moduli, satelītuztvērējs-nu nākotnē ja gribēšu, būs vieglāk notirgot, jo pielietojums plašs. Nu, jā inčīga tā funcija kad skaties ko, iezvanās telefons, nospied STOP un pēcāk nospiežot Play turpini skatīties no pārtrauktās vietas (nu protams USB caurumā jābūt vai nu diskam vai flešam). Vēl jau agregātam nāk līdzi nevāja universāla pults kuru var izmantot visai aparatūrai mājas (vai nu pats atrod vajadzīgos kodus vai, ja nav atmiņā, var ieprogrammēt no citas pults)

Link to comment
Share on other sites

mmjaaa, vai nav perversija, uztveereeju kuram ir LAN ports apriikot ar Cardspliteri

ko tik neizgudro lai santiimu ie*istu

jaa ir leetaak, bet visos aspektos vien daljeeja funkcionalitaate

Link to comment
Share on other sites

Ja ir trīs TV (un vēl kompis ar DVB-t karti) un avots ir Baltcom kabelis, tad kardspliters ir nepieciešamība. Nu neliksi jau TV , kam savs uztvērējs vēl papildus dekoderi kuram var pieštepselēt LAN lai izmantotu home cardsharing. A tā , tas kardspliters atmaksājās pusgada laikā. Nu ārējo dekoderi vajadzēja tik vienam TV. Bet ja runā par to fergusonu, ir šim problēmas ar LAN. Nu ne par ko negrib ieslēgt DHPC . Nu tas tā ja kāds izmanto medum, man tas nav pārāk aktuāli. Noteikti jau ir kautkā ''remontējama'' tā problēma, bet bija slinkums rakties internetā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...