Jump to content

Nepieciešams HTC, Izvēle


*M3
 Share

Recommended Posts

Sveiki.. Tātad ir nepieciešamība iegādāties HTC tālruni, kurš būtu aprīkots ar android OS un Latviešu valodu.

Cilvēks par tālruni ir gatavs maksāt līdz 220 LS. Ir noskatīts HTC Wildfire S, taču šim ir Latviešu valoda?

Tāpēc iesakiet, kurš būs labākais HTC ar andri un Latviešu valodu.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Ir tāda aizdoma, ka visiem Androīdiem ir latviešu valodas paka klāt. Varbūt kaut kādiem ārzemju operatoru piesaistītiem varētu nebūt...

Link to comment
Share on other sites

Nevienam HTC nevar uzlikt pilnu latviskojumu, jo HTC apši nelatviskojas un HTC ir ar tiem aizvietojuši lielāko daļu sistēmas apšu. Ražotājiem, kas līdz tādam gājienam (par laimi) nav aizdomājušies, ar latviskojumiem problēmu nav.

Ja apmierina plika lv ievade, tad to var uzlikt jebkuram Android telefonam, neatkarīgi no tā valodas.

Labots - Kams
Link to comment
Share on other sites

Aplikāciju valoda nav svarīga, bet nepieciešams telefona interfeiss, lai tas būtu Latviski. Piemēram atbloķēt, zvanīt, ievadīt utt.

Link to comment
Share on other sites

Tu nesaprati manu domu: To visu Android dara aplikācijas. Dailera apsis zvana, kontaktu apsis rāda telefongrāmatu, sms apsis rāda ziņas, lockscreen apsis rāda aizbloķēto ekrānu... HTC oriģinālās aizvietojis ar savām. Oriģināls ir latviski. HTC versijas nav latviskojamas. Saprotamāk?

Un nē, nevar izmest HTC versijas un atgūt oriģinālus, nezaudējot trubas garantiju.

Labots - Kams
Link to comment
Share on other sites

Nesaprotu kā var nonākt līdz HTC Wildfire S izvēlei, ja līdz 220ls pērk android telefonu un grib HTC tad labāk ieteiktu Desire, vai nedaudz sliktāku Legend, kuram procesors ir krietni lēnāks, bet ir alumīnija unibody un amoled displejs.

Protams, ir arī labi telefoni no citiem ražotājiem, bet šeit konkrēti prasīja pēc HTC.

Link to comment
Share on other sites

Jau noskaidrots, ka šajā gadījumā HTC ir nederīgs - nav latviskots un nav latviskojams (neupurējot garantiju CM uzlikšanas procesā)

Link to comment
Share on other sites

Latviski HTC ar Androīdu nav (vismaz bez tālruņa garantijas zaudēšanas pāršūšanas procesā).

 

Un es arī par to, lai noteiktajā budžetā labāk ņem mazlietotu Desire (pats lietoju), vai, sliktākajā gadījumā, Legend. WF ir mežonīgi lēns salīdzinot ar abām pārējām trubām.

Link to comment
Share on other sites

Artani, Tu vienkārši varēji diviem postiem Like nospiest, nevis atkārtot to pašu :D

Tagad jautājums autoram - palīdzēt izvēlēties kādu HTC vai kādu Android ar latviskojumu?

Link to comment
Share on other sites

Un kādi būtu citi tālruņi ar andri, kas ietilpst šajā cenu kategorijā? Protams ar Latviešu valodu.

Ja pašam vajadzētu tad reāli vienalga kāda valoda, bet lietos cilvēks, kas galīgi nav draugos ar Angļu. val.

Link to comment
Share on other sites

Nu tad vari ņemt, piemēram, Samsung galaxy s(man personīgi samsung mobilie nepatīk, jo ir ļoti plastmasīgi), Sony ericsson xperia x10i(arī plastmasīgs), ir arī LG Optimus black(neesmu taustijis un nezinu kāds ir) un, protams, ir arī motorola xt720.

 

Ja nav obligāti nepieciešams HTC, tad iesaku pamainīt topika virsrakstu.

Link to comment
Share on other sites

man ir samsung galaxy ace (cena ap 150), esmu ļoti apmierināts ar dizainu un performanci (lab, man ir custom ROM uzlikts) :) . Ir LV defaultā.

Pirms tam bija HTC tattoo, ar cyanogenmodu, tur arī daļēji bija LV.

Labots - lmx
Link to comment
Share on other sites

HTC lokalizācija būs arī latviešu valodā - pie tā tiek strādās, datumi un trubas modeļi, kuriem tas būs pieejams īsti vēl nav zināms, jāgaida, bet pieļauju domu, ka wildfairam nekā tāda nebūs.. Runājot par romu - tā maiņa = garantijas zaudēša, tas vēl neko nenozīmē, ka var atlikt orģinālo atpakaļ... Savukārt runājot par aplikācijām no marketa vai HTC hub , ir diezgan daudzas aplikācijas latviešu valodā, pašam acīs iekritušas A.Sprūda un cube darbi...

Link to comment
Share on other sites

Ja atmiņa neviļ, HTC telefoniem ROM maiņa iespējama tikai pēc bootloader atbloķēšanas, kas ir vienvirziena pasākums un anulē garantiju visam, izņemot pogu mehānisku nodilšanu. Pat oficiāli atbloķējot bootloaderu ar HTC rīkiem Tu ieķeksē "Es piekrītu, ka garantija ir pagalam un ja es slikti ieflašošu firmwari vai netīšām pārcentīšos ar OC vai notiks pilnīgi jebkas cits - HTC nenes par to atbildību un remonti ir tikai un vienīgi uz mana rēķina"

 

Par latviskojumu - no kurienes tāda infa? Ja no HTC supporta, tad es īpaši neiespringtu :) Viņi pateiks jebko, lai atkratītos, tostarp, pilnīgu BS. Pārbaudīts un ne reizi vien.

Link to comment
Share on other sites

Kams pilnīgi pareizi par garantiju. Par latviskojumu - jā, no supporta, bet ne klientu daļas.. piekam. to visu var paātrināt pašiem veidojot lokalizāciju un testējot uz emulatora dažādās versijās. Pats esmu ķēries klāt no 2.2 versijas un uz augšu (sāku domāt, ka vajadzēja no 2.1), bet iet lēnām, jo nav īsti tam laika + javu tikai apgūstu un tas pamatīgi iebremzē visu. Pēc testēšanas jānosūta dati konkrētai nodaļai atkārtotai testēšanai, pārbaudei un bla bla bla, kas ar to ņemās un tikai tad pēc akcepta viss tiks iekļauts offic apdeitā, ja gaidīsim un nepalīdzēsim tad gaidīsim ļooooooti ilgi un tad jau sesation būs vēsture :D

Link to comment
Share on other sites

Amizantākais tas, ka ja HTC pārstātu uzvarot savus apšus, kuru ērtums un efektivitāte manās acīs ir izteikti zemāka, par Android oriģināliem, problēmas vispār nebūtu :) Jo oriģinālā daļa jau sen ir latviskota :)

Link to comment
Share on other sites

Man arī sākumā bija nepatika pret Samsung zīmolu unplastmasīgumu, bet nu jau lietoju Galaxy S vienu gadu. Šajā laikā telefons ir vairākas reizes kritis, piedzīvojis straujas temeperatūras svārstības. Un kāpjot klanos, kad bija iepakots ūdensnecaurlaidīgā maciņā, dabūja arī nedaudz kondensātu.

Nekādu skrāpejumu, thenisku problēmu trubai nav. Būs jāturpina lietot. :S

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Var uzlikt ROM'u cik esmu sev licis visiem bijusi latviešu val. iekšā piem oxygen ROM. Garantija - Nesot uz garantiju uzliec atpakal oriģinālo, vaidzētu iet garantijā, bet 100% nevaru solīt.

Link to comment
Share on other sites

Tas nav tik vienkārši, kā tikai atjauno uz oriģinālo ROMu un viss notiek, garantija neatgriežas, jo ir iespējams pateikt, ka uz telefona ir likts custom roms. Uzliekot jaunu romu var izslēgt tikai ROOT tiesības.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...