Jump to content

Projektora spogulis


peris
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

varbūt kāds zin kur var dabūt spoguli kas ir projektoru tuneļa sieniņās ,

Nokrita zemē un tagad spogulī ir plaisa un līdz ar to bildē arī.

Izskatās ka tas ir kāds īpaš tonēt optiskais spogulis vai kkas tamlīdzīgs. Varbūt kāds zin , vai tur var likt parasto spoguli?

Link to comment
Share on other sites

audio_spoks

Bet kā būtu ar to, ka vismaz pateikt projektora ražotāju un modeli. Vai arī kas vislabāk, sazināties ar ražotāja autorizētu servisu. Jā protams lēti tas visticamāk nebūs, bet gribās lēti. Neapstrīdu arī to, ka rokas ir īstajā vietā un pietiekami taisnas, taču 99% pastāv iespēja, ka rokoties pats pa projektora iekšām rēķinu no, piemēram, 100 Ls pacelsi līdz 500 Ls, un to visu negribot, tikai aiz nezināšanas. Un protams, ja vien ar projektoru nav domāts kāds skolas kodoskops.

Link to comment
Share on other sites

Projektors ir HP xb31 Latvijā viņus nelabo un sūta uz Vāciju vis projektoram ir ok vienīgi tā plaisa spogulī. Tas spogulis ir parasts trīsstūra formas aptuveni 2 cm2 liels tonēts spogulītis

Link to comment
Share on other sites

audio_spoks

Tas projektora modelis ir vecs, ļoti vecs. Noņemts no ražošanas 2005. gadā. Nebūs viņam šeit detaļu, par visiem 100% nebūs. Tāpēc protams var eksperimentēt, sūtīt no e-bay, vai sazin kā nu vēl, bet es tomēr ieteiktu runāt ar oficiālo servisu. Spogulis es ticu, ka ir vienkāršs, tikai no kāda stikla? Optiskā, rūdītā, parastā...? Un kā viņu pareizi jāuzstāda? Varbūt uz pusmilimetru, vai mazāk. Tā ka lem jau nu pats. Var jau plosīties, bet tad arī pats atbildēsi par rezultātu.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Intereses pēc ebay izmalu, pēc projektora modeļa nekādas detaļas (ja neskaita lampas) dabūt nevar.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Domaju ka tasir parsts spogulis(pats stikls tam varētu būt dzidrināts lai samazinatu gaismas zudumus) , lai izmainītu optisko ceļu un tas nesanāktu ļoti garš. Kurā vietā optiskajā ceļā spogulis stāv? Ir LCD modeļi kur ar spoguli regulē arī projekciju.

Labots - Mongoose
Link to comment
Share on other sites

Tu vienu rakstu virs sava izlasīt nemēdz?

Ko bakstīt vecos topikus..

Link to comment
Share on other sites

Mēdzu , un neuzskatu 2 nedēļas vecu topiku par vēsturi , un "tik maza strīpa ekrāna malā" tātad problēma vēl pastāv.. Ja Tev liekās, ka šajā sadaļā ir tik milzīgas aktivitātes ka es ar savu atbildi to noslogoju , pieņem mērus.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...