Jump to content

LCD displeja maiņa.


rrrrr25
 Share

Recommended Posts

Laptopam saplīsa ekrāns, 17 izmers 1920x1080. Vai obligāti der tieši tāds sērijas modeli kas jau ir vai var aizvietot ar citu? Skatījos ebay var atrast dazadus modelus, bet nesaprotu atšķirību,šim serial nr LP171WU1 (A4)(K4). Varbūt kāds zin ko nozīmē tie burti kas iekavās,un kas notiktu ja nopirktu citu sēriju? Jauno gribās ar zemāku rezolūciju, jo ar šo ir pārāk smalki fonti.

Link to comment
Share on other sites

Varbūt dodies uzreiz pa tiešo uz tuvāko servisa centru, jo pēc tavas darbošanās tā lapša remonta izmaksas pieaugs divkāršīgi kaut ko sačakarējot...

Link to comment
Share on other sites

Šis ir jau 2. panelis,pēdējo es ieliku no ACER ASPIRE 7730,nezinu kāds tam ir kods,rezolūcija ir mazāka, bet viss strādāja bez problēmām,līdz šodienai! Cik saprotu varu pirkt jebkuru 17 paneli? skatījos ebay,ka cena mainās no tiem burtiem kas iekavās,ko viņi nozīmē?

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Tavam beigtajam panelim izšķirtspēja ir 1920x1200 , par tiem burtiem iekavās daudz galvu nelauzi - derēs jebkura attiecīga izmēra CCFL matrica , ja gribās ar mazāku izšķirtspēju tad skaties pēc 1680x1050 matricas ar attiecīgu diagonāli . Var arī tepat ss.lv palūkot kādu beigtu DV9000 paviljonu , kam matrica vesela - būs ātrāk kā no ebay .

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Sveiki!

 

Problēma līdzīga, tādēļ nesākšu jaunu tēmu. Portatīvajam Acer Aspire 5930g saplīsis LCD ekrāns, nepieciešams nomainīt. Ekrāns šim modelim ir 15,4" WXGA ar izšķirtspēju 1280x800. Pēc nelielas meklēšanas uzdūros šādai lietotai LCD matricai, piemēram: http://www.ndr.lv/index.php?mod=eshop&productIdView=73

Vai šī matrica derēs Acer Aspire 5930g? Cik droši ir pirkt lietotu matricu?

Protams, pastāv iespēja nest uz tuvāko servisa centru, bet gribētos salabot pēc iespējas lētāk/labāk. Tādēļ, ja kāds foruma biedrs nodarbojas ar paneļu maiņu, vai zina vietu, kur labi varētu veikt matricas nomaiņu, lūdzu, dodat ziņu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...