Jump to content

Ierakstīšanas kļūdas sekas?


Igelkott
 Share

Recommended Posts

Netieku šoreiz gluži gudrs, bet... Pirms aptuveni gada vairākās DVD ripās ar Ashampoo cepēju iecepu albumus, kurās apkopotas dažnedažādas bildes no dažnedažādiem piedzīvojumiem un dažnedažādām fotokamerām. Šodien izdomāju veikt "inventerizāciju" un konstatēju, ka bildes vienkārši nav iespējams nolasīt no diska to vizuālajā formā. Tīri tehniski fails uz diska atrodas, tomēr atverot - bildes nav. Never vaļā it neviens redaktors. Tajā pat laikā pēdējā ieceptajā albumā 1/2 bilžu ir OK. Tā kā šāda interesanta situācija gadījusies pirmo reizi, tad nu derētu kāds vieds viedoklis...

Link to comment
Share on other sites

Nu, vispirms pamēģini pārkopēt uz HDD. Ja tas izdodas, tad mēģini vērt vaļā no HDD. Ja tas neizdodas, iepostē to failu šeit, un mēs mēģināsim saprast, kas noticis (zināšanai: kompromitējoši materiāli tiks nekavējoties izmantoti šantāžai un publiskas neslavas celšanai).

Link to comment
Share on other sites

Igelkott
(labots)

Tātad, uz viena diska ir gan, kas nelasās (ap 95%), un kas lasās. Turklāt bilžu kopapjoms atbilst orģinālam. Pārkopēt uz HDD jau mēģināts - rezultāta nav. Pamēģināšu Boldrika ieteiktās metodes, tad raudzīsies tālāk.

EDIT. Tīrās nulles. Fails ir tik tukšs, kā Pērnavas ielas prostitūtas galvas saturs. Lai gan apjomu uzrāda.

Neko darīt, dzēsīs nost datus. Tagad tikai interesanti, kur problēma - rakstīklī vai softā.

Labots - Lords Bonifācijs
Link to comment
Share on other sites

Igelkott

Diemžēl, nepārbaudīju uzreiz. Parādīja, ka cepiens ir izdevies, izņēmu ripuļus un noguldīju vēlākiem arheoloģiskiem izrakumiem. Nu, neko darīt, krupis apēsts...

Link to comment
Share on other sites

Igelkott

Joka pēc, pacel matricu ar rakstāmo virsmu slīpi pret gaismu, vai nevar redzēt nelielus pārtraukumus klājienā? Buffer-underrun nav bijis?

Atbilde ir negatīva.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...