Jump to content

Galaxy Ace vs HTC Desire vs...


FOX.
 Share

Recommended Posts

Labdien!

 

Kā jau no virsraksta ir noprotams, tad šis būs kārtējais pavediens no sērijas, kuru telefonu labāk izvēlēties(zinu jau zinu, lielai daļai tas jau sen kā ir apnicis).

Tā kā līdzšinējais telefons ir palicis diezgan slikti izmantojams savu pamatfunkciju veikšanai, tad tiek skatīts kas jauns vietā. Izvēle ir šobrīd apstājusies pie Samsung Galaxy Ace, taču, rodas zināmas bažas par to, vai tas būs pietiekami ātrs dēļ tam pieejamā mazā RAM apjoma. Ir apskatīts uz vietas veikalā, tad likās, ka viss notiek pietiekami raiti(par šo gan ir grūti spriest, jo Android neesmu lietojis vispār, šobrīd ir daudzu peltais Nokia ar symbian). Varbūt konkrētā telefona lietotāji var padalīties ar pieredzi? (lasīt interneta apskatus ir labi, bet par to objektivitāti ir zināmas šaubas) Ši iemesla dēļ tika diezgan nopietni izstudēts internetā pieejamais info, un nonācu pie secinājuma, ka HTC desire, neskatoties uz to, ka tas ir vecs modelis, ir labāks. Tāpat arī tika apskatīti citi modeļi, jaunāki un pēc specifikācijām spriežot labāki, bet attiecīgi arī uzreiz dārgāki

Konkrētais modelis tika izvēlēts dēļ samērīgās cenas (salidzini.lv maksā apmēram 150 Ls), savukārt desire ss.lv tirgo pa 170 (jaunu, iepakojumā, ar garantiju).

Vēl daži jautājumi pie šīs pašas tēmas - Kā objektīvi noteikt telefona cenu? (pie mobilo telefonu operatoriem, salīdzinot ar to pašu salidzini.lv, telefoni maksā krietni dārgāk); cik droši ir pirkt telefonus internetveikalā?; Vai tas lētums pēc tam neatspēlēsies uz garantijas rēķina vai kā savādāk?

 

P.S Droši var ieteikt kādu citu telefona modeli, OS nav nozīmes.

Link to comment
Share on other sites

Nettwerk

Las ir taas funkcijas ko tu sagaidi no telefona? Ja patiik buut par geeku un patiik sekss tad droshi vari njemt Android citaadi es ieteiktu kaadu Windows Phone 7. Bet ja nopietni nenjem Ace, bet pankem ko jaunaaku, kam ir attminja procesors, uz augstaako, jo desare tomer ar mokaam sanjeema atjauninaajumu un diez vai sanjems ko jaunaaku. Muzhsenaa android slimiiba atstaat pohujaa lietotaajus neizdodot atjauninaajumu.

  • Patīk 1
  • Slikti! 3
Link to comment
Share on other sites

Pats jau kopš gada sākuma lietoju HTC Desire, un varu apgalvot, ka šis aparāts apmierina praktiski visas manas prasības pret tālruni. Atmiņas aplikācijām pietiekami, nekas neķerās, internets un e-pasti rullē uz nebēdu. Arī dizains, iekārtas lietojamība un UI ir ļoti labi. Vienīgais varētu vēlēties labāku akumulatora laiku, bet tā ir slimība visiem modernajiem smārtiem.

Labots - Artanis
Link to comment
Share on other sites

No telefona visvairāk vajag zvanīt, sms, navigāciju (iztieku ar nokia ovi maps šobrīd un kad vajag, tad ļoti labi der), wi-fi, paklausīties mūziku, radio(nu viss kā jau parasti - vairāk vai mazāk visu vienā). Kā jau rakstīju, tad OS nav nozīmes, tas nekas, ka šobrīd ir symbian, var tak ar ko jaunu izmēģināt.

Netwerk, ja vari, tad iesaki kādu W7 tālruni, neesmu skatījies īsti tos, bet manuprāt tie ir tomēr dārgāki par manis noskatītajiem, ne?

Artani, paldies par atsauksmi, par to es nešaubījos, jo ik pa laikam redzu pozitīvas ziņas par telefonu no tevis te.

 

Un kā tad palika ar tām cenām un interneta veikaliem, kā tur īsti ir ar to visu?

Link to comment
Share on other sites

Izliecies

Rudenī iznākošajiem Nokia WP7 tālruņiem būs tā pati Ovi Maps navigācija, tā kā varbūt ir vērts pagaidīt.

Link to comment
Share on other sites

martinno

1. Interneta veikalos, kuros ir zemas cenas, nav oficiālās ražotāja garantijas, jo telefoni ievesti no citām valstīm, tātad - nav no reģionā oficiālā izplatītāja - nav ražotāja garantijas. Viņi parasti nodrošina garantiju ar kaut kādiem saviem servisiem. BET, tik pat labi pēc mēneša bode aizveras un garantijas vairs nav.

2. Diemžēl uz Androīda neatradīsi tik kvalitatīvu GPS softu kā OVI maps.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Muzhsenaa android slimiiba atstaat pohujaa lietotaajus neizdodot atjauninaajumu.

 

Android lielākoties saņem atjauninājumus ilgāk, kā jebkura cita Smartu platforma. Vēl vairāk - pirms kāda pus gada eksperimentam uzliku Android tā brīža jaunāko versiju uz WinMobile trubas, kura no ražotāja puses nebija saņemusi jauninājumus jau kādus 3 gadus :p Cik man zināms, pašlaik ar apdeitiem švaki ir tikai vienai trubai - pirmajam Android prototipam G1

  • Patīk 1
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

ari domāju par Aci, bet paņēmu tomēr iekš xnet samsung wave II. atnāca trešajā dienā pasta nodaļā, komplektā nebij atmiņkartes< kurai itkā no ražotāja jānāk kopā, pārējais viss kā vajag.

 

aparāts bremze nav, ekrans labs, kamera ar, pazvanit var, metāla korpuss, kabatā ielikt var, un vismaz nav jātērē laiks un nervi lai vanditos pa marketu meklējot visādus štruntus un instalējoties, lai šis varētu optimāli darboties.

 

protams, ir daži sikumi ko varētu vēlēties savādāk, bet tas jau katram savs.

Link to comment
Share on other sites

Kad nopirku Desire, tad likās, ka neko vairāk nevajag. Tagad ir jau dažādi uzlabojumi un jaunumi jaunajiem telefoniem, bet manam nepiedāvā oficiāli. Bet ir iespēja dabūt neoficiāli portētos ROM'us, kuri strādā ideāli. Un šī ir tā lielā Android priekšroka. Uz sava vecā telefona var dabūt pašu jaunāko.

Link to comment
Share on other sites

martinno

...samsung wave II...

Šitam taču BADA OS. Tik pat labi varēji Nokia C1 paņemt.

Link to comment
Share on other sites

Desire S izskatās neslikti, būtu jāpaspaida kādā veikalā, bet tas ir krietni dārgāks kaut vai par to pašu Desire, bet vai tie minimālie uzlabojumi ir to vērti?

Link to comment
Share on other sites

Labs vakars biedri. Tā nu sanāca, ka mans uzticamais nokia e51 bija savu laiku nokalpojis, tad nu nācās iegādāties jaunu telefonu. Izvēle krita uz Samsung Ace vai HTC Desire, bet tā kā manā miestā (Valmierā) LMT centrā nebija HTC, un pēc dabas esmu nepacietīgs, kā arī nokia gandrīz bija sadalījusies, paņēmu Samsung Ace. Darbojos ar viņu jau 3dienu. Ko lai saka, mani apmierina. Kamera laba, video gan nu tā, ar 2.2 versiju 320x240 15fps, ar 2.3 640x480 25fps. Baterija tur nedaudz vairāk par diennakti. Katrā ziņā esmu apmierināts. Ja ir vajadzība varu uztaisīt review par šo aparātiņu.

Link to comment
Share on other sites

Nettwerk

Nu ko lai saka, skumji ka panjeemi vaaju un shvaku telefonu, taa kaa neko no taa hlama nesagaidiisi spiidoshu un par atjauninaajumiem vari aizmist ja ne vispaar taadu iespeeju izsleegt.Kaa jau teicu Amdroid razhotaajiem pohuj par to vai tu sanjemi vai nesanjeemi atjauninaajumu. Taapeec nepiiksti ja tev nepienaak.Bet review welcomeets, labpraat palasiishu.

Labots - Nettwerk
  • Slikti! 4
Link to comment
Share on other sites

martinno

Nah mums ražotājus? Ir pilns ar developeriem, kas ražo ROM'us priekš šīm trubām.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Ja ir vajadzība varu uztaisīt review par šo aparātiņu.

Protams, ir vajadzība. Pirms rakstīšanas palieto kādu nedēļu, divas.

Link to comment
Share on other sites

Desires un citu dzelžu updeiti, kas netiek automātiski piedāvāti..:

http://htcdev.com/devcenter/downloads

nokačājam, atarhivējam,pieslēdzam trubu pie usb un palaižam

 

protams, iepriekš, nosinhronizējam trubu un saglabājam kontaktus, pēc updeitu instala pārbaudiet automātiskos updeitus, saliekat visus datus atpakaļ un pārinstalējat aplikācijas, kas nedarbojas.

 

Auto updeits = vieglais updeits, kur var neko nesaglabāt un nekopēt

Savukārt versiju smagie updeiti prasa visu darīt ar rokām un laicīgi salikt bekapus, tieši tāpēc tie neiet automātiski

 

Pašam bija šādi telefoni: wildfire (noslīka lietuvas ūdeņos), desire (noslīka salacā airējot), sensation vēl dzīvs un šobrīd no ebay šipojas papildpiederumi ;)

 

runājot par androidu - esmu starā, updeiti nāk, tiesa jāgaida... nāk arī vecajiem modeļiem, pats var uzrakstīt savas aplikācijas un uzreiz testēt virtuālajās versijās, tutoriāļu ir vairāk kā pietiekami, lai pat students mācītos rakstīt savas aplikācijas....

 

Es pat nesaprotu, net* nostāju - nav lietojis un klausās pa ausu galam vai kā?

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

Es pat nesaprotu, net* nostāju - nav lietojis un klausās pa ausu galam vai kā?

 

Ābolzombijs.

Link to comment
Share on other sites

Nettwerk

Prichom Apple, Apple iPhone nelietoju nu jau kaa meenesi un esmu paargaajis arii uz Windows sisteemu, kaut gan ieksh Mac OS X pa reize seezhu. Un nesleepshu ka godiigi paareju arii iepeerkot Microsoft razhoto produkciju nevis no torrentiem kachaajot.Taa kaa driizumaa pavisam attaa Apple uz kaadu ilgaaku laiku.

Labots - Nettwerk
Link to comment
Share on other sites

Nelasot pārējos postus varu pateikt ka Ace salīdzinot ar Desire krietni atpaliek, jo tomēr bremzē diezgan, ekrāna izšķirtspēja arī nav tā labākā, Ace ir budžeta risinājums, bet Desire normāli lietojams aparāts, bet vispār Sirds pieder HTC HD2, kuram pēc izvēlas var likt, Winphone 7, Windows mobile 6.5, Android, Meego un vēl šo to, bača ar sakarīgām sborkām arī tur divas dienas kas manuprāt ir vairāk kā pietiekoši

Labots - Bomzis
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

pirmkārt jau principa pēc, netaisijos telefonam izgrūst vairāk kā divsimt naudiņas, it īpaši, ja apmēram sanāk katru gadu pirkt jaunu, jo Man izdodas viņus sabeigt, ta noslikst, ta pārāk plāns un pārlūzt uz pusēm, pamazām sāk nestrādāt taustiņi, pārtrūkst Sļeifas utt. tāpēc nolēmu ņemt ne atveramu ne izbīdāmu, lai vadāmība uz ekrāna un pogu pēc iespējas mazāk.

 

Aci ar tik vien kā veikalā patestēju, tajā brīdī likās tāds normāls šustrs, ērts pēc izmēriem, bet sīkāk palasoties par viņu pa visādām gsmarenām, izrādās, ka viņam ir vecās paaudzes procesors tikai overklokots, neatbalstot flash, akumulators labi ja div dienas varot kalpot, kamera svaki filmē, vārdu sakot tehniski wave likās pārāks, bet cena tā pati. tad vēl palasot par android OS, jā smuki forši, vari konfigurēt visu kā patīk, daudz noderīgu lietojumprogrammu ir, tiešām ir. bet tad padomāju vai Es gribu ar viņu čakarēties un to visu izegināt, plus vēl androidam patīkot līst patvaļigi netā, pumpēt atjauninājumus, liela daļa programmu ar izmantojot netu un prasot piekļuvi lietotāja datiem, patīkot kārties, restarēties un vēl nez ko, Personīgi Man tas nebija vaidzīgs, pietika jau agrāk ar serikiem cakarēties, likt patchus, elfus, pāršūt cybershoot par walkmann modeļiem, bet tagad nav ne laika, ne gribēšanas pa android urķeties.

 

un nokia c1 ar labs aparāts, dual sim, lukturītis, kārtīgi tura batarija, nav lieli kreņķi ka pazūd vai salūzt

Ceru, ka wave izvilks lidz parādīsies kāda kārtīga nokia ar WP7

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Kad pēdējo reizi pētīju - Defy Rīgā dabūt praktiski nebija iespējams. Iekš salidzini.lv it kā rādās, ka ir 1 noliktavās, dažiem veikaliem pat esot 10 :blink: bet toreiz dabūt varēja tikai pixmaniā un Elkorā.

Link to comment
Share on other sites

Maybe tad jāskatās uz motorola defy pusi?

 

Ja pareizi atceros, tad defy tikai teorētiski bija "ūdensdrošs".

Specenē viltīgi ierakstīts "water and scratch resistant" un nekur nav oficiāli minēts ip67.

Samsung kaut kad rudenī sola "īstu" ip67 smartfonu.

Link to comment
Share on other sites

es pāris mēnešus lietoju Galaxy Ace. Kopumā ir ok, tiesa gan kā jau te minēts- dažreiz iebremzē, t.i. verās programmas pailgi (nu, ja parasti 1-2sec, tad mēdz būt arī 5sec). Sliktākais ir, ka ir 2x nokāries ne no šā ne no tā, tā, ka palīdz tikai baterijas pārlikšana. tas, ka nav flash atbalsta dažreiz traucē, bet ne īpaši. skaņa ok, foto arī, filmēšana gan pavāja. ekrāns ir ciešams, bet labāk likt kādu aizsargplēvi, jo man ir parādījies viens neliels skrāpējums.

katrā ziņā tādā cenu kategorijā nez vai ir kāds labāks, droši vien, ja vajadzētu tad es vēlreiz pirktu to pašu.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Motorola Defy arī varētu būt variants. Varbūt kāds var ieteikt kur šis telefons ir apskatāms uz vietas ?

 

Apskatījos arī WP7, cenas tīri pieņemamas un parametri ar labi. Es pareizi saprotu, ka lielākā atšķirība starp Htc 7 Trophy un Htc 7 Mozart ir kamera? 5MP pret 8MP?

Netwerk, kā ar programmām priekš WP7, kur tās var iegūt? Vari varbūt kādu linku uz kādu forumu iedot?

 

Paskatīju drusku vēl par WP7 un atradu šādu lietu - WP7-specific limitations

 

No system-wide file manager

No Bluetooth file transfers

No USB mass storage mode

Limited third-party apps availability

No Flash (nor Silverlight) support in the browser

Too dependent on Zune software for file management and syncing

No video calls

New ringtones available only through the Marketplace

Music player lacks equalizer presets

No multitasking

No copy/paste

No DivX/XviD video support (automatic transcoding provided by Zune software)

No sign of free Bing maps Navigation so far

No internet tethering support

No handwriting recognition support

 

Tas patiešām tā ir vai tās ir vecas ziņas un ar jaunāku versiju tur viss ir citādāk?

Labots - FOX.
Link to comment
Share on other sites

Nettwerk

FOX, Manas atbbildes uz tevis uzdotiem jautaajumiem.

 

Nezogu programmas nemaaku teikt kur ir un vai ir pieejamas hujakotas applikaacijas. Bet ieksh XDA Developers ir cilveeki kas uztaisiijusi labus instrumentus lai vareetu piemeeram piekljuut failu sisteemai utt.

Failu menedzheris kaa taads lai dziljaak piekljuutu sisteemai bez jailbreak nav pieejams.

Bluetooth darbojas tikai ar austinjaam un citaam audio iekaartaam.

USB Mass Storage pieejams peec jailbreak

Flash ir miris kopsh taa dzimshanas pret lieliem resursiem, nesaprotu ko taa androidpauta lietotaaji sajuusminaas par Flash. HTML5 ir speeks.

Kas vainas Zune, taakaa iPhone lietoju sinhronizeejot datoru ar tel tad nejuutu probleemu lietot zune. Bet vispaar Windows Phone 7 atbalsta Wifi Sync... Hmm...

To set up wireless sync

If you don't want to physically connect your phone to your computer every time you need to sync, you can set up your phone to automatically sync with your computer over your home Wi-Fi network.

 

Lasam sheit: http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/howto/wp7/music/sync-files-with-my-phone.aspx

 

Multitasking pieejams ar Mango 7720.68 RTM versiju, kas man jau ir uzlikta un cik meeljo tad buus 1 septembrii.

Copy/Paste jau pieejams no Maija vai pat agraak, iznaaca No-Do apdeits.

DVIX/XVID laika jautaajums. Bet neskatos filmas telefonaa tas ir perversi.

WTF, Handwriting, ja dziivo ieksh vecas tehnologijas tad iegaadaajies telefonu ar irbuli un buus tev gandwriting supports...

Labots - Nettwerk
Link to comment
Share on other sites

Netwerk, varēji jau padalīties arī kur ir oficiālās programmas (atvainojos, laikam jau pats atradu). Kas attiecas uz pārējām atbildēm, tad liels paldies, visi tie punkti, kas tika iekopēti protams nebija svarīgi, tādi bija tikai daži un uz tiem guvu atbildes, būs jāpaskatās dzīvē kāds WP7 aparāts.

Link to comment
Share on other sites

Nettwerk

Uzliksi Zune datoraa tad vareesi apluukot applikaacijas kaadas pieejamas ieksh Marketplace. kas man peedeejaa laikaa patiik ir Zune Pass Subscribtion. Tas ir kaut kas un nebuut daargs pasaakums.

Iespeejams nepatiikams pasaakums buus ja veeleesies pilnveertiigi lietot kontaktu, calendara, epasta sinhronizaaciju, kas izpauzhas tuuliiteeja datu apmainja, buut vienmeer pieejamam. Lai tas straadaatu, tad tomeer vajadzees papildus iegaadaaties Outlook. Bet ar to nav iisti beidzies, jo vajadzees MS Exchange servisu, ko arii atradu veiksmiigi Rackspace piedaavaa katru menesi par sapraatiigu cenu. Protams, savam domain piesaistiits pasts tavsepasts@tavsdomains.com. Domain uz jebkuru com gadaa maksaa USD10. Bet epasta exchange menesi maksaa laikam USD6 - 8. Notes sinhronizaacijai vajadzees OneNote, nesleepshu, kas var buut labaaks par shaadu programmu, tomeer ar visu Mac OS X esmu aizkaveejies veesturee... Word, Excel, PowerPoint redigjeeshana telefonaa gan datoraa briivi sinhronize izmantojot Windows Live servisu, Skydrive...

Labots - Nettwerk
Link to comment
Share on other sites

[..] WP7-specific limitations

No system-wide file manager

No Bluetooth file transfers

No USB mass storage mode

Limited third-party apps availability

No Flash (nor Silverlight) support in the browser

Too dependent on Zune software for file management and syncing

No video calls

New ringtones available only through the Marketplace

Music player lacks equalizer presets

No multitasking

No copy/paste

No DivX/XviD video support (automatic transcoding provided by Zune software)

No sign of free Bing maps Navigation so far

No internet tethering support[..]

+1 HAAHAHAHAHA.. MUHAHAHAHAHA. MUUUHAHAHAHAHA.

Sorry, Nettwerk,līdz šim vēl spēju mēģināt saprast tavu fanātiskmu pret WP7, bet pēc šitā saraksta izlasīšanas vienkārši esmu, kā Tu pēdējā laikā mēdz bieži sacīt, AHUJĀ. :lol: :lol: :lol: Lai gan ir doma kā otru tālruni iepirkt kādu no HTC WP7, bet nebija sanācis pēdējā laikā īpaši interesēties par WP7 OS, bet nu augšminētais liek domāt, ka es neko nēesmu palaidis garām.

 

HAHAHA... Sorry, 1, nē pag, 13:0 Androīdpautu lauciņā. :lol:

 

Domain uz jebkuru com gadaa maksaa USD10. Bet epasta exchange menesi maksaa laikam USD6 - 8. Notes sinhronizaacijai vajadzees OneNote, nesleepshu, kas var buut labaaks par shaadu programmu, tomeer ar visu Mac OS X esmu aizkaveejies veesturee...
Es esmu gar zemi, nopietni, pat jauno klaviatūru apspļāvu ar kolu tikko. :D Labots - Artanis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nettwerk

Lasot par Androidp*utiem mana klaviatuura kljuvusi shaada:

wp000000p.jpg

 

Kas tur smiekliigs, tiesham OneNote ir lieliska programma un Notes pierakstiem sinhronizeeshanai abos virzienos neko labaaku nesu redzeejis. Tik eerti straadaat ka pat iegaadaajos pilno Office paku, lai buutu Outlook, OneNote, Word, Excel utt.Lai straadaatu pilnveertiigi viss ko piedaavaa telefons utt.

Labots - Nettwerk
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...