Jump to content

Okartes SIM kartes problēmas?


Touareg
 Share

Recommended Posts

Sveicināti!

 

Nu jau 2 nedēļas esmu piefiksējis, ka mana Okartes SIM karte(tā esmu secinājis, iespējams kļūdos)neadekvāti strādā, pirmais, ko pamanīju bija, ka izslēdzot un atkal ieslēdzot tālruni, zona tiek meklēta aptuveni 1-2 minūtes, tad visu laiku zona ''staigā'' it īpaši sarunas laikā, redzu, ka tālrunī EDGE nomaina GPRS un, ja telefonu neizmanto kādas 4-5h tad bieži vien nākas konstatēt, ka tas ir atslēdzies no tīkla.

Vēl mistika ir tā, ka pat vispār nerunājot max. 5min dienā, tālrunis strādā tikai pusotru dienu(agrāk strādāja stabili 5 dienas), esmu izmēģinājis jau veselus trīs telefonus un visi strādā ne vairāk kā 24-48h. Dīvaini ir arī tas, ka citi tālruņi ar šo SIM karti, piemēram, Nokia 6230i ieslēdzas un atrod tīklu uzreiz, bet akumulators paliek sauss jau 24h laikā pat nezvanoties ar citu SIM tas notiek ne ātrāk kā 3-4 dienās.

 

Ikdienā lietoju SonyEricsson W610i un ieleikot šajā tālrunī Amigo un ZZ karti, telefons darbojas nevainojami un akumulators strādā kā ierasts.

 

SIM kartei ir 6 gadi, bet nu nekādu mehānisku bojājumu nav bijis vai tiešām vaina varētu būt SIM kartē?

Labots - Touareg
Link to comment
Share on other sites

Tā ir SE telefonu vaina, man reiz bija K550i, un arī Okartei bija gandrīz tāda pati problēma. Cik atceros, tad iestatījumos vajadzēja vienu lietu pamainīt, un viss bija kārtībā.

Link to comment
Share on other sites

Touareg

Būtu, ļoti, ļoti labi, ja Tu c2h5oh atcerētos vai dotu mājienu, kas tur jāpamaina? Iepriekš viss gāja labi, neko nebiju mainījis iestatījumos, vienīgais telefons bija kritis zemē.

Link to comment
Share on other sites

Atradu savu veco telefonu, un manuprāt bija jāiet izvēlnē Iestatījumi -> Savienojumi -> Datu sakari -> Ieteicamais pak. Un tur būs 2 iespējas: Pak, kom., ķ. kom. un Tikai ķēžu kom. Neatceros, kurš no tiem diviem ir īstais, bet pamēģini vienkārši izvēlēties pretējo tam, kurš tev ir tagad. Es gan negarantēju, ka tas noteikti atrisinās tavu problēmu, bet pamēģināt jau var. :)

Link to comment
Share on other sites

Līdzīga problēma savulaik tika novērota arī LMT pieslēgumam. Regulāri kašķi ar LMT to problēmu uz laiku novērsa.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...