Jump to content

Internets datorā 19


atkarigais
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

Vai kādam ir bijis, ka internets paliek nu galīgi nelietojams ( LMT piedāvātais,vai citu operatoru)

 

Mani mocīja tāda sāpe jau kaut kādu nedēļu-internets raustās (uzlec no 1 megabita un uz nulli un tā visu laiku). Šovakar atnācu no darba un iedomājos noskatīties kādu kobras :) sēriju,kamēr ēdu, bet še tev skuju nevar paskatītie- visu laiku raustās. Tā nu ņēmu un zvanīju šiem jau 4-to reizi šonedēļ :). Trāpījās kautkādameitene kas pēc nelielas parūnāšanas saprata, ka neko man vairs neiestāstīs ( jo par vēju, lietu, pērkonu un torņu diagnostiku jau biju dzirdējis citās reizēs), viņa pateica,ka kautko atjaunos man tur. Un tavu brīnumu pat parādījās lieta ko pat par internetu jau nosaukt var ( visu laiku turas ap 5Mbps iepriekšējo +/- 200 Kbps)

Tā nu man radās jautājums:

Mož viņiem tur ir kaut kā visi lietotāji sadalīti pēc iepriekšējo periodu tērētā apjomu (man pirms tam mēnesī bija no 70- 120 GB iztērēts) un kuriem ir liels, tiem dod pēc tam sūd-īgu ātrumu?

 

Tagadējais vidējais ātrums:

vewtxjasshobmusf2n8b.png

 

Tā ka zvaniet biedri un esiet neatlaidīgi :D

Labots - atkarigais
  • Patīk 2
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Šaubos vai viņiem kkas tur sadalīts, tad kad sāk sūdzēties tad arī internets kļūst atrāks, pašam tā ir gadījies, jo arī lietoju LMT internetu. Kad sāk zvanīt un rakstīt e-pastu, nākamajā vai tajā pašā dienā interneta atrūms var uzlaboties pat 5 reizes.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Kaut kā varētu tev būt taisnība. Visu virtuvi jau oficiāli galdā neliek. Līdzīgi vēl bija ar testa modemiem. Iedod tev uz 2 nedēļām. Ātrums ideāls. Pēc līguma noslēgšanas kaut kā viss strauji mainijās. Var jkau būt, ka sirgstam ar vajāšanas māniju... bet....

 

P.S. Izlasiju pie LMT: Pirmās ar 4G aprīkotās bāzes stacijas atrodas Jūrmalā, to loks tiks pakāpeniski paplašināts... Sāku domāt kazi varbūt jāpamēģina. Manā galā jau tikai Ltk DSL. Optika tik drīz nebūs... privātmāju rajons, tāpēc. 4G solās līdz pat 100Mbps, un tad jau varbūt kādus 40 varētu izspiest uz abiem galem un tie jau būtu svētki. :pooh_honey:

Link to comment
Share on other sites

atkarigais
(labots)

Simpson, es domāju ka par 19 LVL mēnesī varu atļauties arī lietot utorrentu. Ja es gribētu tikai e-pastu lasīt, tad būtu ņēmis droši vien kādu Bites mazo tarifu.

To 4g pie manis sagaidīt laikam nevarēs vismaz kādus 2 gadus :)

Labots - atkarigais
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...