Jump to content

Problēma ar klaviatūru


default23
 Share

Recommended Posts

Sveicināti. Ir problēma, pati no sevis uzradās. Kad startējās PC tad man nedarbojas klaviatūra un netieku ne BIOSĀ ne pēc tam varu izvēlēties OS (man uz kompja pašlaik 2-as stāv XP un W7). Īsāk sakot klava parāda pirmās dzīvības pazīmes tikai tad kad parādās Desktops - ieslēdzās arī NumLock. Tieku pašlaik tikai W7 iekšā, tad arī klava darbojas normāli pa to laiku. Kad slēdzās PC ārā, tad klava pārstāj darboties- NumLock lampiņa deg, bet pati poga nereaģē. Varbūt kāds zina, kur meklēt problēmu. Šodien tikai parādījās šis gļuks.. Spaidījis panelī neko neesmu, vienīgais ko liku šodien-show hidden and sys files. Paldies

 

ak jā pirmīt strādāju vēl ar XP sistēmu, kad noraustījās elektr.un kompis restartējās.Tad arī parādījās šīs ziepes.. T.i. restartējās un parādījās izvēlne ar OS un 30sek.taimeri. Cik man liekas, ka iepriekš taimera nebija..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Artanis

Hm, dīvaini, ka šī problēma parādījās - parasti gan tas ir uzstādījums iekš BIOS'a - ieslēgt vai izslēgt USB klavas atbalstu DOS'ā. Mož ka Tev vienkārši BIOS dēļ strāvas noraustīšanās nometās uz noklusējumu, kā rezultātā arī mans augšminētais uzstādījums nomainījies?

 

Iekš BIOS parametrs saucas "Enable USB legacy keyboard", vai līdzīgi (atkarībā no BIOS ražotāja).

Labots - Artanis
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...