Jump to content

vadu pāreja no sub uz pc


erglis4
 Share

Recommended Posts

Tā kā manā īpašumā ir nonācis pavecs sony SA-W10 subitis , gribeju apjautaties vai shamo var kaut kaa pieslegt pie kompja, cik sapratu no googles tantes ir nepieciesams vadu parveidotajs (protams pirkt sito sistemu neesmu gatavs-5.1 channel AV amplifier), vai ir kas ko varat ieteikt? kur shamos meklet? vai tiesam ir japartin vadi?

Labots - erglis4
Link to comment
Share on other sites

Ja jau tik primitīvas lietas nevar izštukot, tur taču input ir uz subja, tad tik vajag vadu no tās izejas, kas ir kompim (minijack visticamāk) uz tulpīti. Tur gan viens kanāls sanāks ... kaut kur jālaiž kopā. Moš kompim skaņas kartei ir atsevišķa mono izeja subim? Lai gan 99% mūzikai pietiks arī vienu kanālu palaist.

Ja vajag arī pieslēgt stereo skandas, tad var pameklēt, ir tādi dalītāji piriekš divu austiņu pieslēgšanas.

http://www.scribd.com/doc/16994469/Sony-SAW10

Link to comment
Share on other sites

erglis4

paldies, es tik mazliet sabijos :) kad ieraudziju, ka sim viens caurums :( nav nav es guru tehnikas joma!

 

tā īšti nesanāca, nopirku vadu parveidotaju- no tuplites uz parasto 3,5mm spraudni ir tas standarta spraudnis( 2tulpites un viens spraudnis) varbut ir kas cits ko ieteikt? dzeks vinju ieprieks darbinja kopaa ar muzikas centru- un viss tip top, ari subs izskatas ok- kad iesledz ir kluss kad uzliek basus liekas ka grida dreb, bet skanju neparveido, vai tiesam ir nepieciesams -5.1 channel AV amplifier ? un ja jaa tad kads un vai to vares saslegt ar pc, rit bursos caur forumiem, bet varbut ir kas ko var ieteikt?

Link to comment
Share on other sites

ko nepārveido ? :D tātad - tas i3 2.1 sistēmas elements. viņam ir iespēja darbināt L, R un sabu. pareizākais variants būtu izmantot skaņu karti ar 5.1 out - tad būtu L + R + LFE. Laikam nepareizo vadu nopirki :D Ja tu slēgsi viņu pie 2.0 datora - nebūs gana labi, bet var tā darīt. tev tak manuāli ielinkoja. lasi.

Link to comment
Share on other sites

erglis4
(labots)

no taa manualja neko dizu sdaprast nevar no astonjiem stekeriem man ir 4 tas ir 2 tumbas, it kaa butu japietiek pat ar vienu turmbu, nez vai tad 5.1 ko te iesaka atrisinas problemu? moska varetu sarunat privatu konsultaciju? taa tagad man pieleca sitto nemaz nevar bez muzikas centra pieslegt, grrr labi ka viens laukos vel nav araa izmests... katra zinjaa buss maciba neko nepirkt pa leeto...

Labots - erglis4
Link to comment
Share on other sites

nu kā, tas ir tikai subis. Tās skaļruņu ieejas un izejas ir paredzētas gadījuma, ja aparātam nav līnijas izejas, tad caur tiem kontaktiem izlaiž skandas no kāda cita aparāta, un subis no tā augstā līmeņa signāla paņems basus.

Link to comment
Share on other sites

erglis4

JU, tad es pareizi sapratu, ka ir nepieciesams muzikas centrs, caur kuru izlaist, jo pats par sevi viņš neko nepaņems. Tad v€l aktuāls jautājums vai deres jebkurš mūzikas centrs, kuram ir līnijas izeja?

Link to comment
Share on other sites

Var mūzkikas centru, var kaut ko citu, kas atskaņos pārējo diapazonu. Lineārā izeja nav obligāta, kā jau minēju, var izdzīt cauri skaļruņu izejas caur šo kasti.

Var skaņas kartes izejā uzlikt kaut ko šādu

1.jpg

ja skaņas kartei nav atsevišķa subja izeja, vai pat divas austiņu izejas (man portatīvajam var vienu speciāli pārkonfigurēt)

tad nevajadzēs dzīt skaļruņu izejas caur to subi, vai meklēt centru ar lineāro izeju.

Link to comment
Share on other sites

erglis4
(labots)

nu ok provēšu šādu verķi, vakar iepirku šādu http://www.dateks.lv/cenas/103/42246_hama_3_5mm_to_2_cinch_plug_2m.php

ar tulpiti, izmantoju tikai vienu tulpiti otra karējās brīvi, tāpat ir neskaidŗiba ar Tevis norādīto štekeri- ok vienā ligzdā ielikšu parasto audio vadu,vai viņs arī pārveidos skaņu? brivaja iebazisu asutinjas ehh ok :) austiņas, ?

Labots - erglis4
Link to comment
Share on other sites

ko tu saproti ar - pārveidos skaņu?

Austiņās tev būs viss diapazons, subis kā jau subis atskaņos tikai basu.

Link to comment
Share on other sites

erglis4

ja man gribas skanju ko var dzirdet bez austinjam- vai es to varu izdarit kaut kaa bez muzikas centra? tikai ar subi +tumbam? vai nee, nu tas ir galvenais jautajums shajaa diskusijaa, ja pareizi sapratu tad -ar to stekeri dabusu skanju +basus austinjas, bet ne kur citur.

Link to comment
Share on other sites

:choke:

subis atskaņo basus, un tikai, šajā arī nav iebūvēta akut kāds pipildus pastiprinātājs

pārējai joslai vajag papildus skaļruņus un pastiprinātāju (kaut vai primitību mūziaks centru vai datorskandas)

Cik man tas jāatkārto ?!

Link to comment
Share on other sites

erglis4

nu ok, es tak jau sakotnenji teicu ka tups :) esmu- nu tagad man paldies daleca vismaz tas :) iesu meklet primitivu muzikas centru- kuram vienu tumbu pieslegsu pie centra bet otru pie suba +tagad man ari ir skaidrs kapec tur ir 4 vietas tumbam :))

Esmu paradaa Tev tervetnieku vai vizmaz lielo Snikeru, kad sitais beigsies labrat norekjinatos!

Link to comment
Share on other sites

paldies

 

nekas nenotiek, diemzel- piesledzu parasto kompja 2.1 subvooferi, kaa te teica- muzikas centra vietaa,saskanjaa ar sheemu, bet talak par ierasto snakonju netieku, varbut ir kadi ieteikumi. ari skanjas karte tipa neatbalsta lai gan izeju vairak ka sajegas :( jau ieprieks paldies.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...