Jump to content

HDTV USB DVB-T


pupsis
 Share

Recommended Posts

Laba diena! Tātad iegādājos ķīniešu usb dvb-t, bet nevaru piedabūt to lai darbotos. Līdzi nāca cd ar draiveriem un plejieri blazedtv - visu sainstalēju, dators pat atpazīst kad piesprauž usb portā, bet pieliekot antenu nerāda signāla stiprumu. Varbūt kaut ko neesmu pareizi sakonfigurējis! Un vēl es īsti nezinu no cik līdz cik KHZ meklēt brīvos kanālus?

post-81231-0-19398200-1307189504_thumb.jpg

post-81231-0-48864800-1307189518_thumb.jpg

post-81231-0-03178100-1307189530_thumb.jpg

Labots - pupsis
Link to comment
Share on other sites

Nu un kā Tu domā, kā mēs lai te zinām, kur Tu dzīvo? Katra Latvijas vietā ta televīzija raida uz citiem kanāliem. Raidītāju frekvences mera MHz. Cik tālu raidītajs?

Link to comment
Share on other sites

azarbaidzz

ar taadu suu antenu ja vien neatrodies tieshaa tornja redzamiibaa neko tu neuztvrsi.. dziivoju itkaa 5 km no tornja un ar taadu suu antenu neko nevarejau uztvbert.. beigas pieliku lauka antenu, tagad varu paskatiities kko vismaz...

Link to comment
Share on other sites

Madonā tuvākais tornis ir Cesvaine, bet ar orģinālo antenu visdrīzāk nedarbosies. Ja nu vienīgi dzīvo mājas augšējā stāvā un logi uz Cesvaini. Vislabak izmantot ara antenu, jo visi tie USB puļķi ir daudz nejāutīgāki pat par Lattelekoma zvaigžņu kasti. Slinkums meklēt frekvences Lattelekoma mājaslapā, bet Cesvaine raida brīvos kanālus uz 41 decimetru kanāla. Es atceros, ka 21 kanalam frekvence ir 474MHz un tālāk jau var izrēķināt. Katram nākamajam kanalam japieskaita 8MHz. Ja vajag KHz, tad tik liec nulles klāt :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

Uģis Lācis

Par šo jau forumā diskutēts ir daudz.

 

Puļķis pats nav ne MPEG-4 ne MPEG-2, šo te kodē vāļā softs.

 

Es ar savu puļķi skatījos LV brīvos kanālus ar VLC, ievadot kanāla frekvenci. Rādīja ka nemetās, pat ar orģinālu pipļukantentu, tas gan Rīgā bija, arī, ja nelīda pārāk dziļi pagrabā vai citur, kur daudz sienas līdz ārpasaulei.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Un cik reizes runāts,bet slinkums laikam saprast.Kur visiem tā Latvijas mānija,kā bildē var redzēt.Uzliec kādu no lielajām valstīm,skanēšanas soli uz 8MHz un liec automātu,gan jau ko atradīs.Ja tikai normāla antena.Var jau arī ar rociņu.

Link to comment
Share on other sites

raiviic

100 % vajag normālu antenu. Tālāk jau skatāmies, vai tas softs (nevis puļķis) atbalsta mpeg4. Pašam arī, pārejot uz digitālo TV, nācās esošo CyberLink PowerCinema 5 nomainīt ar 6 versiju, jo 5 sagremo tikai mpeg 2. Bet vispār ar DVBViewer vai VLC (tam gan frekvences jāieraksta pašam) viss notiek.

Par Latviju. Esmu bieži dzirdējis, bet ne reizes neesmu sastapies ar TV karti vai USB TV karti - (nesaku, ka nav vispār, jo apčamdīti tikai kādi astoņi modeļi), kuri neatzītu Latviju kā reģionu.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Donkeyhot

Man tāds līdzīgs USB puļķis vislabāk rāda(Rīgā) ar Windows Media Center, bet ne ar līdzi nākošo softu un kvalitāte ir pat ļoti laba. Jā, antena tāda pati gan drīz uz magnēta, galvenais neturēt viņu pārāk zemu.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

maigais

tas jau ir ķīnas ražojums ,uz drīma 800 i labāku nevar velēties,

automatiskā kanālu meklēšana uz dmm terrestrial xml pilnigi garām,sameklē no 10 līdz 20 kanaliem

taisīju savu terrestrial xml un viss aizgaja,sameklēja 49

post-74465-0-70730800-1307261581_thumb.jpg

Labots - maigais
Link to comment
Share on other sites

dexterlabs

1.man te ir usb avermedia dekoderis,šamais baigi slogo videokarti tai pašā laikā procesora lietojums ir minimāls.ja lieto pci karti videokartes slogojums ir tāds pats vai arī tiek ,,gremots,, ar procesoru??

2.tie mēdia centri un power cinemā ir riktīgi murgi,kāds ir mēģinājis darbināt virszemes tv ar http://www.team-mediaportal.com/.kā filmām,bildēm un muzonam ideāls,full mause kontrolējams un nav vajadzības pēc dumajām pultīm.bet man kaut kā nesanāk piedabūt šo rādīt mpeg4 virszemes tv???

Link to comment
Share on other sites

Tagad viss darbojas ideāli, pieliku mazliet lielāku istabas antenu. Neskaidrības radās ar VLC, kaut ko ierakstot, tas ieraksta nevis to programmu kuru rāda, bet gan to kas ir sarakstā pirmajā vietā (LTV1)

post-81231-0-46708400-1307717159_thumb.jpg

 

Varbūt VLC ir kāds plugins vai kas cits ar ko varētu piedabūt pulti lai darbojas?

Link to comment
Share on other sites

VLC raksta visu strīmu - visus kanālus, kas ir konkrētajā frekvencē - atver ierakstu -> Playbeck -> Program

 

Par pulti man arī interese. Vismaz ar Media centru kā piespiest sadarboties?

Link to comment
Share on other sites

Par VLC tagad skaidrs, laikam pa vienam kanālam nav iespējams ar viņu ierakstīt? Tātad paliek jautājums par pulti, kā piedabūt lai darbojas uz VLC?

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...