Jump to content

Odometrs


ricijs
 Share

Recommended Posts

0xDEAD BEEF

Varbut var nokopet to zobratinu iespiezot ta formu kada daleji miksta meteriala (kads kompozit materials vai plastalins) un ielejot pec tam ieksa poliestera vai epoksida svekus?

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Kaut kā neiebraucu... Kas gan liedz apmeklēt šrotu? Protams, ja auto nav kāds super duper ekskluzīvs modelis.

Link to comment
Share on other sites

Offtopic: man arī vajag vienu figņu no šrota savam auto. Kādus šrotus varat ieteikt Rīgā (es nekad tādos neesmu bijis)? :p

Link to comment
Share on other sites

Pievienojos Vilx- :D Arī šrotos nav būts, un arī vajag šādas tādas stock lietas. Manā gadījumā - priekš mitsubishi galant 1999 (cik noprotu, šroti varētu būt arī "specializēti")

Link to comment
Share on other sites

Peleecis

reklama.lv - sadaļa auto rezerves daļas , skatamies interesējošo marku , modeli un zvanam . 95% gadījumu trāpīsiet uz šrotiem 7% uz pašdarbniekiem , kas veic līdzīgas funkcijas atlikušie trī būs saimnieki , kuri sadomājuši savu auto pa detaļām iztirgot .

Bet kur tagad kas ir kas nav , grūti pateikt - Latvijā viss mainās ātri . Mārupē kādreiz bija labs šrots - vairs nav . Ikšķilē - milzīga teritorija , vai vēl ir , nezinu . Ķīpsalas galā , aiz Gaiļa vonungiem ... bet arī tur pēdējā piecgadē neesmu bijis - kādreiz bija liels un bizness rullēja - bet vai vairs ir , nez... Sakarīgākais veids tomēr telefons un caur reklama lv - gan adresi pateiks gan uzzināsi vai vajadzīgā detaļā ir .

Link to comment
Share on other sites

Jap šrotā var, bet kaut kā stulbi sanāk dēļ viena zobratiņa pirkt visu paneli un ar nav nekādu garantiju kad tam šrota panelim nav tāds pats defekts...

 

Būs jāpaskatās par to izliešanu, ko lietas labā var sadarīt.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...