Jump to content

Dokumentu glābšana no vīrusa.


Laura
 Share

Recommended Posts

Vispirms brīdinu, ka šajās lietās es vispār neko daudz nezinu, nekad nebiju saskārusies ar tādiem nopietniem vīrusiem. Cerams, ka mani jautājumi nešķitīs aplami.

 

 

Lieta tāda, ka šodien atverot vienu interneta lapu, parādījās milzīgs uzraksts, ka lapā kaitēkļi un tādā garā. Gāju prom, bet jau pēc brīža man parādījās Windows Recovery logs, kas sāka visu skenēt, parādījās baisa izsaukuma zīme malā, kas brīdināja, ka mani personīgie dati ir apdraudēti.

 

Sanāca, ka 40%no HDD atmiņas nevar nolasīt, vēl pāris baisi errori. Vēl rādīja, ka Ram temperatūra ir 85 grādi, bet dators bija nesen ieslēgts un vēl nebija pat iesilis... Restartēju kompi un tagad jau pat visas ikonas no desktopa bija pazudušas, pārbaudīju dokumentu mapes un tur tukšums, bet pārbaudot mapes saturu caur properties, parādījās, ka visi tur esošie faili ir noslēpti. Zinu, ka kompi steidzami jānes pie speciālista, bet mani šobrīd vairāk uztrauc, vai ir iespējams glābt manus dokumetus tagad? Ja es izvēlos tos dokumentus neslēpt, vai ir iespējams tos ātri ievilkt cd vai flešā kamēr viņi nav pazuduši ar galiem..?

 

Lūdzu palīdziet ar kādu padomu!!!

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister
Zinu, ka kompi steidzami jānes pie speciālista, bet mani šobrīd vairāk uztrauc, vai ir iespējams glābt manus dokumetus tagad?

Tak , jau ir vakars klāt - labākais būtu slēgt tagad kompi laukā un rīt nest pie speciālista , vai ari ataicināt pie sevis .

Link to comment
Share on other sites

0xDEAD BEEF

Tādēļ ka tu nospiedi Run! Nekad nespied Run!

Beefs

Labots - 0xDEAD BEEF
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Artanis

Bļāāā, kā es norēcos apskatījies screenshot no tā draņķa. "Hard disk access time less then 500ms - critical error."

MUHAHAHAHAHa...

Link to comment
Share on other sites

FunyRoger

Man tika pateikts, ka vīruss tika dabūts ejot lapā, kur varot filmas bezmaksas skatīties :D . Ā vēl bija izjāts autorun.inf ,kas neļāva diskus atvērt ar dubultklišķi.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...