Jump to content

Satalita pievienosana


krisux
 Share

Recommended Posts

Lieta tada nonaca rokas satelita komplekt Ross hd,kuram jau ir uzstadijumi uz satelitiem astra/ero1 astra1h,asia.Veletos pievienot kadu jaunu satalitu piem Astra4!Ieejot add sat man piedava-sattelite name,EAST/WEST,SATALITE LONGITUDE kur meklet vajadzigos parametrus un kas jazin vel no iestatijumiem laij pievienotu jaunu satelitu uz sita aparata!!

Link to comment
Share on other sites

Parametri ir kadi pirms tam jaievada un ka zinat ka esu atradis tiesi isto pavadoni

 

Tatad jagroza antena!!Kur var redzet ka atrasts istais pavadonis un ir signals?Atradu saiti kur noraditi gradi un uz kuru pusi jaregule sat dishpointer.com

Labots - krisux
Link to comment
Share on other sites

http://www.lyngsat.com/

Nepietiek grozīt antenu pa labi un kreisi,betjāņem vērā arī tas ka tie satelīti kuri atrodas uz rietumiem vai austrumiem būs zemāki nekā tas kurš ir precīzi dienvidos.Un vajadzīgo satelītu var atrast arī orientējoties pēc saules.Zemeslodes 360 grādus izdalot ar 24. stundām iznāk ka 1 stundā zeme pret sauli pagriežas par 15 grādiem,jeb 4 minūtēs par 1 grādu.Un tā ņemot rokā pulksteni varam precīzi noteikt laiku kad saule atradīsies vietā kur būs mums interesējošaais pavadonis

Labots - Willy
Link to comment
Share on other sites

Tapat netieku gudrs ka laij atrod sat ja neesu ierakstijis nekadus parametrus receiver ka spiezu scan ta prasa transponder!

Link to comment
Share on other sites

vispirms tu savadi manuāli(ar pulti) savā uztvērējā vajadzīgos parametrus, šķīvi grozīsi pēc tam. piemēram Astra4(bijušais Siruss):

teiksim kanālam, PBMK:

frekvence: 11843, H, 27500, 3/4,(skaties kur šādus parametrus tu vari ievadīt), pieņemu, ka daisiks(Diseq) tev nav, tad tur atstāj NONE( vai kā tev tur prasa), ka tas izdarīts, šķīvi lēnām sāc grozīt un meklēt signālu(skaties, kā kaimiņiem šķīvji stāv), protams, ja nebūsi visus tos parametrus norādījis, tad šķīvja regulēšana neko nedos.

Labots - base7
Link to comment
Share on other sites

Kas tur ko nesaprast? Skaties wilz Parametri tabulu kur katram satelītam ir uzrādītas koordinātes. un izvēloties konkrētu satelītu uzrādās arī visi tā transponderu nummuri

Link to comment
Share on other sites

Saules metode ir briesmiga, bet iedarbiga. jo acis taa kozh, itsevishkji pavasari. es ar mekleetu uzejot kanaalu un pec tam atrodot signalu pecaak preciizi pieregulejot. Bet minus, ka jabut tiesai redzamiba vai dzirdamibai uz tv (atcerieties reklāmu, kur sieva kliedz vīram, lai regulē vēl)

Link to comment
Share on other sites

Ja tas laikam saucas uz aklo bet ja nekad ar to neesi saskaries liekas intresanta padarishana ok meginashu ko sadarit paldies brivdienas garanteta izklaide!Jap super izdevas ko atrast!!

Labots - krisux
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...