Jump to content

Problēma ar plazmas TV - nav baltās krāsas


donis7
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

 

vakar sākās problēma ar manu plazmas TV (garantijas vairs nav, iegādāts pirms 3-4 gadiem): Panasonic TH-42PV7P (Manuālis šeit: http://tda.panasonic-europe-service.com/docs/2z4db2f8c0z3z24c40z656ez706466z21z45571cb49eed879888dcc9dd45214a04d1d989e6/tsn2/data/EU/TH37PV7P/OI/774705/TQB0E0427U.pdf)

Bilde kļuva zaļa, t.i. - cilvēku sejas zaļas! Pārslēdzot kanālus sapratu, ka vairs neparādās baltā krāsa, bet tā kļuvusi zaļgana! Kas varētu būt par vainu un vai zināms, kur to var remontēt un vai tas vispār darāms?

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Un kā tev liekas - tev te kāds gaišregis pateiks ka, piemēram, vainīgs kondensators C124? Sauc meistaru lai skatās kur vaina.

Link to comment
Share on other sites

Ja viss baltais kļuvis zaļš, tad kāda cita krāsa ir pazudusi. Iemesli visdažādākie, risinājums - darbnīca.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Servisa centrā prot nomainīt tikai visu bloku. Tas gan nebūtu nekas nosodāms, jo visiem jaunajiem TV tā paredzēts. Neviena ražotājfirma nespēj apmacīt servisa speciālistus pie pašreizēja TV modeļu daudzuma. Nav jau vecie laiki, kad gadus desmit kļepīja vienu un to pašu modeli :sarkasms: Mūsdienās, ja reizi pusgadā neizlaidīsi jaunu modeli, tad tauta jau neies vecu TV pirkt. Te foruma arī daudzi spriedelē, kuras paaudzes TV pirkt un bieži nav svarīga pati bildes kvalitāte :sarkasms: . Ņemot vērā, ka plakanie TV sasrāv no četriem blokiem, tad pats zini, cik izmaksāja TV un cik maksās remonts. Principa jau to bloku var nomainīt katrs mērkaķis un tam nu nekādu kvalifikaciju nevajag. Vot zināt, kas jāmaina, tas jau cits jautājums :sarkasms: .

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...