Jump to content

Var /turēt/ vairākas AV programmas uzinstalētas?


nopietns
 Share

Recommended Posts

.. un aktīvi vienlaicīgi lietot tik vienu.

un ik pa laikam palaist citas, lai nu.. mazums kas.

vienkārši. kaut kad, man bija uzinstalētas divas AV programmas, vienu itkā nobloķēju un nelietoju, bet tikuntā win sakārās pie ielādes, un negāja, kamēr nebiju noinstalējis vienu no AV.

 

Vai būtu jābūt normāli tā, ka, kamēr vienlaicīgi nelieto vairākas, visam jābūt ok?

Link to comment
Share on other sites

gadās lietas, ko viens AV atrod, bet cits ne.

un nez, man vienreiz nesanāca.

 

Un jēgas jau maz.

vienkārši nevaru izdomāt, kuru likt

Link to comment
Share on other sites

uzinstalee norton un pa virsu kaspersky! kompis buus 100% drosh un pasargaats :lol: (nelietojams)

 

P.S. Ja ir galva uz pleciem (never valjaa visu, kas atnaak uz meilu un nekachaa simtiem supermega programmu un craku no pagriides saitiem) un visiem citiem kas lieto tavu kompi arii(tiem kuriem nav taisi atsevishkju useri un nedod admin tiesiibas, pasham arii iesaku nedziivoties uz admin akounta), tad pilnigi pietiek ar iebuuveeto Windows firewall + vieglu free antiviiruss avast, avg utt + popublokers IE vai kaads alternatiivais brovzeris.

Link to comment
Share on other sites

Guest kopeee

ir iespeejami varianti, kad abas AV progas konfliktees...

bet lielaakoties varees... tik jeega tam nav

Link to comment
Share on other sites

labaak nee

var sanaakt diezgan lieli abu progu konflikti

piemeeram

paraadaas viirus failaa shitasirviirus.exe un abi AV reizee gribees uzreiz vinju izdzeest vot un ciiniisies tad kursh izdzeesiis un piemeeram katru reizi kad tiek atrasts kaads viirus tev tiek nevis izdzeests vinsh bet uzkaraas kompis.

Link to comment
Share on other sites

Esmu taa dariijis, bet jaaskataas, lai abi antiviirusi vienlaiciigi neieinstaleetu draiverus, kas pie sisteemas ielaades palaizhas, ne vienmeer to ir iespeejams noteikt, taapeec jaaskataas atsevishkji uz divu antiviirusu saderiibu. Aktiivam skanerim vienmeer jaabuut vienam. Daudzreiz nepietiek pie programmas instalaacijas nonjemt kjeksiiti pie aktiivaa skanera. Ja antiviiruss peec uzinstaleeshanas prasa sisteemas restartu, tad diezgan droshi, ka tas ir kaadu draiveri uzinstaleejis, kas pie restarta ielaadeesies un vareetu izraisiit konfliktus. No taa vajadzeetu izvairiities.

Viens no antiviirusiem, ko vareetu ieteikt ir f-prot, kam aktiivo skaneri (kuru deelj shie konflikti notiek) kaa programmu var izveeleeties neinstaleet vispaar un liidz ar to taa draiverus.

Link to comment
Share on other sites

uzinstalee norton un pa virsu kaspersky! kompis buus 100% drosh un pasargaats :lol: (nelietojams)

 

P.S. Ja ir galva uz pleciem (never valjaa visu' date=' kas atnaak uz meilu un nekachaa simtiem supermega programmu un craku no pagriides saitiem) un visiem citiem kas lieto tavu kompi arii(tiem kuriem nav taisi atsevishkju useri un nedod admin tiesiibas, pasham arii iesaku nedziivoties uz admin akounta), tad pilnigi pietiek ar iebuuveeto Windows firewall + vieglu free antiviiruss avast, avg utt + popublokers IE vai kaads alternatiivais brovzeris.[/quote']

pēc vakardienas Win pārinstalēšanas mēģinu (nedzīvoties kā admins), bet nesanāk daudz ko kā vnkāršam lietotājam, piem Nero neatrod Teac rakstīkli, un vel viskādi brīnumi..

jāskatās

Link to comment
Share on other sites

PS.

stāstiņš par to, ka lietoju vienu AV, viss bija ok, uzliku citu - un tas atrada tur entos vīrusus un trojānus un adwares, tātad - pirmais ir mēsls.

Link to comment
Share on other sites

Guest KEPKE
ir iespeejami varianti' date=' kad abas AV progas konfliktees...

bet lielaakoties varees... tik jeega tam nav[/quote']

Tas, ka konfliktēs būs pats par sevi, jo katreiz kad viens pārbaudīs, tad otrs pārbaudīs kas tur to visu pārbauda, nu karoče konfliktēs, bet reizēm tieši gadās ka viens neatrod vienu, bet otrs otru vīrusiņu.

 

P.S. Pirms ko velc pārbaudi vai tas tiktiešām satur to kam tur jābut.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...