Jump to content

kautkas sāka kārties un errori lekt


kraans
 Share

Recommended Posts

biju iegājis intrenetā lasiju likumus un tad pekšņi uzlēca wmp un dators nokārās nu labi ja nokārās pārstartēju ielaadeejas pa juanu bet tagad ekraana bekgraunda bildes vietaa bija melnums bet ikonas un viss kas stāv uz desktopa ir bet tad uzleeca logs system repair lejaaa taskbaaraa parādijās izsaukumu ikona un rakstīts fatal error un ķipa vēl pazuda no desktopa daudz ikonu un mapju un uzmetās logs hard disk fatal error bet veel no diskiem nekas nebij izdzisis nu to system repar nospiedu pauzi jo nospriedu ka tādēļ kautkas no desktopa pazuda un tad izslēdzu nezinu o darīt tagad itkā daudz svarīgas informācijas datorā stāv . Kas tur varēja notikt pekšņi laikam pie spe4ukiem jaagriežas lai kautko saglābtu veel ja ? Moz kāds vīrusss?

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Tad nu tā:

1. Pieturzīmes ir tamdēļ, lai citiem cilvēkiem nav jāmurgo tavs savārstījums un jāloba ārā kāds domugrauds.

2. "Kaut kas sāka kārties, kaut kas izleca" teksti vedina uz to, ka mums kā sabiedrībai jāņem talkā kristāla bumba un jāzīlē, kas tev tur izleca.

3. Tā kā tavas komunikācijas spējas nav labā līmenī (pilnīgi noteikti virtuālā vidē), tad iesaku griezties pie speciālistiem un klātienē risināt problēmu.

 

Nākamreiz mēģini laboties. Slēgts par atkārtotu pārkāpumu veidojot dubulltopikus dažādās sadaļās.

Labots - Mežavecis
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...