Jump to content

Iesakiet mazu wi-fi peli beerniem


rememberme
 Share

Recommended Posts

Labvakar. Iesakiet luudzu mazu bezvadu peliiti 4-5 gadus veciem beerniem. Izstaigaajos pa Alfas veikaliem un ne vella neatradu. Elkoraa un Euronicaa tikai lielaas Logitech paarstaaveetas. Citos veikalos redzeeju Acme, A4tech,Genius. Nez vai taadas ir veerts pirkt ? Un vispaar taadas super duper mazaas bija baigi maz. Gribeejaas arii ar iespeeju paarsleegt DPI, jo pats arii šad tad lietošu, un besii taas leenaas. Biju noskatijis netaa M79 Media-Tech Picasso mausus, bet kad sestdien aizvilkos liidz šamiem, veikals bija ciet. Izraadaas sestdienaas vairs nestraadaa. Reaali aplauzos grrrr. Taa arii nedabuuju dziivee noveerteet cik tad iisti lielas viņas ir. Vispaar jau netaa esmu apskatijis gandriiz visus variantus. Taa peec bildeem skatoties galiigi nav priekšstata, cik kura ir liela. Tad nu varbuut kaads var ieteikt taadu mazu cmuku peļuku ?

 

P.S. Ak jaa, veel obligaata prasiiba buutu arii minii tipa uztveereejs, kas spraužaas datoraa, jo tiks lietota arii uz laptopa.

Link to comment
Share on other sites

Logitech M180- pašam tāda ir apkārtstaipīšanai. Mazais uztvērējs, mazs izmērs, vienīgi DPI nav regulējams. Pirku 636- maksāja kaut ko ap 10Ls.

Link to comment
Share on other sites

Pi.ec tik mazu bērnu pie datoriem laist.

Labots - Führer
Link to comment
Share on other sites

jarajara

tiek lietota razer orochi. maza ērta, bet cenā. var arī ar vadu lietot. manai trīsgadīgajai gan pie pakaļas vai ar vadu , vai bez, vai liela, vai maza. vienīgi mums mājā visas peles razernieces. domāju lielums sevišķu lomu nespēlē , galvenais , lai pele ir ērta un atsaucīga.

Link to comment
Share on other sites

rememberme

Razer gan jau ka ir superiiga, kaa jau razeram pienaakas, bet man taadu nez vai vajadzeetu pirkt. Siikie aizleeja Razer Lycosa klaveni ar actimelu, taa kaa bija metama. Peec tam veel paaris leetaas Acme klavas liidziigi izniicinaaja. Tagad ir Media-Tech Silikona klava, ko nez vai viņiem sanaaks piebeigt. Peles ir Logitech G5 un MX518, kas ir krietni par lielu mazajaam plaukstiņaam.

 

Euuu nu c`mon tauta sarosaas, vajag daudz vairaak ieteikumus.

Link to comment
Share on other sites

Mõbijs

Ieteikums pirmais - nu nelaid bēnus pie datora perifērijas, lai skatās multenes un filmas, bet rokas klēpī. Ieteikums otrais - ja galīgi atkarīgi bērni - lūko pēc laptopa pelēm (USB) vai šeit

Link to comment
Share on other sites

nezinu par bērniem, bet pašam vairāk kā pusotru gadu pie portatīvā kalpo tevis pieminētā Acme MW04 ..sūdzību nav bijis, reizi nedēļā uzlādē aaa aķīšus un braukā tālāk ;)

 

ps. eku apskats latviešu mēlē un raksta ka dpi ar varot pārslēgt!

 

acme_mw04_black_wireless_optical_for_notebooks_b.jpg

Labots - j@nis
Link to comment
Share on other sites

rememberme

OOO Nu jau ir kaut kaadi varianti. Maybe veel kaads var labu mausu ieteikt.

Link to comment
Share on other sites

jarajara

nu tad tev vajag šitādu http://www.ruggedtech.com/EKW-MB%20mouse.html'>http://www.ruggedtech.com/EKW-MB%20mouse.html

un klavieri ar piemeklē http://www.ruggedtech.com/

manā mājā privilēģijā rīt pie kompja ir tikai man, ko parasti nedaru. pārējiem iespēja izvēlēties - parīt un nomazgat rokas, vai iet nafig. :) neviens neprotestē, refleksi ir izstrādājušies.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...