Jump to content

Piekljuushana ASV servisiem Hulu, Netflix u.c.


Nettwerk
 Share

Recommended Posts

Taatad jau ilgu laiku neliek mieru man centieni palaist normali Hulu, Netflix u.c. ASV televizijas labumus. Bet taa kaa taas iespeejas no UK ir ierobezhotas vai pat gandriiz neiespeejamas, tad esmu nonaacis pie shaada sleedziena, kas peec manaam domaam vareetu straadaat. Taatad tiikla struktuura vienkaarsha, bet iespeejams, varbuut kljuudos un nemaz nestraadaas, kaa esmu izdomaajis.

Pashlaik ir modems ar router iespeejaam, pilda to kas vinjam jaapilda. Taa kaa vinjam iespeejas konfigureet ir minimaalas, tad nu cita varianta nav. Vieniigi izmantojot datora VPN klientu, kas atbalsta L2PT varu piekljuut ASV servisiem. Bet tas nav tas. Jo skatiities tomeer normaali gribeetos pie TV.

Esmu izdomaajis ielitk starp Apple TV un O2 Wireless Box II, routeri D-Link DIR-615 kas atbalsta VPN(L2TP). Taatad vai shaads variants straadaas, kaa esmu saziimeejis, vai tomeer nesanaaks? Jo ir kaadas specifiskas lietas, kas paveersh neiespeejami, ja ir taadas, tad luugums noraadiit risinaajumu/alternatiivu kaa to vareetu palaist darbiibaa. Datori un mobilaas ieriices izmantos bezvadu savienojumu ar O2 Wireless Box II, nav nepiecieshams tiem VPN. Skatam bildi zemaak:

connection2.png

Labots - Nettwerk
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...