Jump to content

Broksonic CRT TV-Unversālas pults koda noteikšana?


defenders
 Share

Recommended Posts

Tika nogādāts cits TV bez pults.Mājās ir 4 unversālās pultis,prtoams tās par 4-6ls!Ņēmu nu to kura labākājā stāvoklī-pa cik tam TV nezinu kodu  tad  uz automātu meklēju ...īzrādījas  nemaz nemāku palaist uz tās  to  auto mekletaju,bet ja zinātu 3 ciparu kodu tad to jau  zinu  ievadīt uz viņas...Nu labi ņemu tādu  pulti kurai māku palaist  automeklētāju...jā nepagāja ne minūte  uz TV paradījas kustība ,apstadināju auto...itkā vis galvenais uz to tv darbojas,bet lieta tāda  ka pults knapi kopa turas! :) Zinu ka  ir tāda iespēja  uz  tas pašas  pults  var noteikt kodu kads ir  dotajam TV,bet par nelaimi neaceros kā to  aktivizāt ?Tik tikai  aceros ka kautkās  bija jasaspiež un tad bija janospiež taustiņš 1 ja lampiņa nomirgojās 3x tad jau skaidrs ka  koda  cipars ir "3"tā protams ari pārejos 2 taustiņus un kods  rokā!Vajag noteikt talab lai  varētu to kodu  ievadīt tai sakarīgai pultij!Tātad  vai kāds   zin  kā bija jaaktivizē pults lai  noteiktu kodu?

Labots - defenders
Link to comment
Share on other sites

Ja pultis nav vienādas, tad tv kods katrai pultij būs cits. Mēģini pameklēt i-netā instrukciju. Būs grūti, bet es vienai ķiniešu pultij reiz atradu.

Link to comment
Share on other sites

defenders
(labots)

Dod kodus ar !Sis ir TV "Broksonic"Made IN korea :) ! Pultis ir dažādas ,bet kods uz   visām  bijā vins kurš  darbojas uz "TeleTech","LG"tad jau  uz šo jau  ar būs kods kurs darbosies uz  tiem  lētučiem!

Labots - defenders
Link to comment
Share on other sites

defenders
(labots)

nav tur  tads  kods un pamacībā  ar nav minēts kā  noteikt kodu  ko  automatiskajā  veidā  esmu  atradis! pults ir RM-88E ...varbut kads  atrod ...tieši to punktu kur  ir  aprākstits  par to   ja  esmu  atradis kodu  auto variantā,lai uzinātu to  reali ciparu kombināciju lai  nākam  reiz nojūkot  nav  jamekle,bet mierīgi ievad no jauna!!!

Labots - defenders
Link to comment
Share on other sites

defenders
(labots)

Es jau lejupladēju pamacību,bet tajā nevaru atras  to koda noteikšanas pamacību!Es  esmu uz šis pults atradi automatiskājā veida  saderību  uz minēto TV,bet nezinu kads  viņš ir jo nezinu to knifu  ka  bija jasapiež pults lai noteiktu  to -kautkā pamacībā nepamanīju to ,bet  zinu ka  ritīgi ir tada lieta ja pults auto  rezīmā atrod  kodu tad vinu varēja arī noteikt kads  viņš ir  lai nav  katru  reizi  jameklē auto rezīma -ievad  pa tiešo!Vo to exrtu man  vaig!

 

Vot uzdabūju tam TV.to kodu jo bija kur  pieķerties post-86389-0-98685600-1299270349_thumb.jpg

Labots - defenders
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...