Jump to content

SS.lv 2011. gada piedāvājums


Malis
 Share

Recommended Posts

Patiesībā mums LV ir ir superīgi dzīves apstākļi :) Kurā citā valstī būtu iespējams iegādāties tanku, ar kuru var pat legāli pārvietoties? :)

 

Kolosāli. Jauka investīcija tūrisma biznesam. Vēl tikai vajag bruņu transportieri, kādu mežu un pļaviņu un aidā

 

Nevajag zākāties par savu valsti ja nav nojēgas par to kas notiek apkārt. Kādreiz kad Arnolds Švarcenegers (pirms kļuva par gubernatoru) paskatījas uz persijas kara reportāžām un sagribēja sev Hummer. Viņam atbildēja - oi piedod vecīt , privātajiem nepārdodam. Pagāja laiciņš - un pārdeva. Pēc tam sāka ražot priekš civilajiem. Vācijā, UK , Francijā un USA ir veseli bari entuziastu kas nodarbojas ar to ka iepērk un atjauno armijas tehniku. Tāpat ir iespējas par maksu pabraukāties ar šādu tehniku utt - esot dizgan neslikts bizness, jo acīmredzot gribētāju reizi dzīvē pavizināties ar tanku/bruņutransportieri/humvee vai pašgājēja lielgabala platformu .

Normālās valstīs nolietoto militāro tehniku ,aprīkojumu bez ieročiem vienkārši pārdod civilajiem - un nevienam tas neliekas jocīgi vai dīvaini. Nu mazliet - militārā tehnika rij tik daudz degvielas ka grūti ar algu to visu piebarot. Skat google "military surplus"

 

P.S. atcerējos ka krievijā ir viena kompānija kura šādus bruņutransportierus pārveido priekš biznesmeņiem. iekšā liek televizorus , barčkus , dīvānus utt... Šis gan nav labākais piemērs, bet mani lauž meklēt http://englishrussia.com/index.php/2006/10/11/pimp-up-your-tank/

Labots - zeds
Link to comment
Share on other sites

Vēl tikai vajag bruņu transportieri, kādu mežu un pļaviņu un aidā

 

Aber lūdzu! Šovakar kāreiz Bez Tabu rādīja sižetu. Vienā no Rīgas autoplačiem stāv kā dzīvs. Maksā nieka divdesmit piecus tūkstošus.

Link to comment
Share on other sites

Šodien kādreizējā armijas diena. Krievijā gan šodien viss pa īsto... Bet uz kino varētu aizbraukt, ja viņam ir motors.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...