Jump to content

Nepieciešams pārlodēt kondensatorus


Smii
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Meklēju kādu, kas ir ievingrinājis roku ar lodāmuru un varētu pārlodēt elektrolītiskos kondensatorus projekcijas televizoram. Kondensatori ir ap 200, un problēma ir iekš tā ka jamais ilgi silst un arī uzsilušam mazliet peld attēls. Eksperts teica ka visticamāk ka daudzi kondiķi ir pusizžuvuši un jāmaina nost vislabāk visi reizē.

 

Televizors ir liels (56"), smags (ap 100kg) un nav pārvietojams. Atrodas Bērnu pasaules rajonā. Lūdzu dodiet ziņu uz PM vai 26338375

Link to comment
Share on other sites

Tu domā kāds pārlodēs 200 kondiķus? tu joko, un ja pēc pārlodēšanas nekas nemainīsies teiksi, ka kaut ko nepareizi salodēju, bez tam tas ir ļoti dārgs prieks iesaku pameklēt uzreiz vajadzīgo plati. Uzzvani uz sia sater zinu, ka tur rīgā vislabākie tv meistari strādā ņem arī saprātīgas(runājamas cena) un uzjautā cik maksās.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

He, he, man jau patīk pieeja, nevis normāli atrast vienu vai 2 vainīgos kondiķus, bet tā vietā pārlodēt visus 200 :) Tak padomā kas tur pa čakaru, bez saviem 30 -50 Ls neviens šitādu čakaru neuzņemsies + kondiķu cena. Un ja problēma neatrisinās, ja nu kāda cita detaļa atstiepusies?

Link to comment
Share on other sites

Man Thomson Scenic 52 projekcijas TV arī savā laikā bija līdzīga ķibele , negribēja normāli ieslēgties un divi stobri peldēja, vaina bija baroklī - 2 elektrolītiem , pie reizes "puškām" no optikas putekļus notīrīju un biju pārsteigts kā pieauga kontrasts un asums.

Link to comment
Share on other sites

200 elektrolīti? PSC. Kurš uzņemsies braukt un uz vietas tur čakarēties varbūt vieglāk tad konkrēto plati/plates demontēt un aizvest kādam lai pārlodē...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...