Jump to content

GPS ierīce nelādējas automašīnā.


JānisL
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

Lieta tāda ka ir GPS King ( Jā zinu Ķīnietis) Bija nobeigusies baterija, aiznesu uz servisu un tur nomainīja. Slēdzu mašīnā klāt, nelādē.. Pie kompja pieslēdzu, lādē.. Kas varētu būt par vainu? Paša spēkiem ir kas darāms, jebšum labāk uz servisu nest.

Link to comment
Share on other sites

Piepīpētājs strādā, vads ar ok. Serviss pateica ka nepietiek strāvas, bet dīvaini. iepriekš gāja.

Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Varētu būt par to strāvu, jo man, uzlādējot GPS no piepīpētāja, baterija tur par ~40% īsāku laiku, nekā lādējot mājās no rozetes.

Teiksim, pieliekot telefonu lādēties mašīnā pie tā paša GPS lādētāja (USB spraudnis) nav reakcijas. Vienīgi tas, ka telefons neslēdzas ārā.. tad kautkāda strāviņa jau tur ir, bet lādēšanas indikatori ekrānā nereaģē.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
GPSguru

Var atnest uz servisu (GPScentrs.lv) defektesim bez maksas.

Jauns auto ladetajs - 10Ls uz vietas.

www.GPScentrs.lv

Link to comment
Share on other sites

janka71

Rudiger negribu strīdēties, bet šis lādētājs manu htc ar ieslēgru gps nefiga nevilka bačai sākumā bija apmēram 50% pēc 60 km telefons pateica "čau man bača sausa"

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Te droši vien stāsts ir par kaut ko citu. Lai iekārtas efektīvi lādētu vajag impulsveidīgu līdzstrāvu. Ja lādētājs ir sūdīgs un dod ārā tīru līdzstrāvu, tad diezgan slikti uzlādējas.

 

Dažus USB lādētājus esmu manījis un vajag lasīt ciparus, kas uz tā rakstīti. Citi atkal paredzēti mazrijīgiem devaisiem, kas nav paredzēti lādēt, jo, piemēram, ar 5V 0,5A nekas prātīgs nebūs.

Link to comment
Share on other sites

Rudiger

Ar ķīniešu GPS komplektā esošo lādētāju nekādu problēmu nav-viss darbojas un lādējas reizē.Darbinot mājās kā e-book lasītāju, gan bija problēmas ar barošanas bloka izveidi.Pievienojot 12V 1A baroklim kaut kādu telefona auto lādētāju, lai dabūtu spriegumu 5V, aparāts tiešām spēj tikai lādēties, bet ne reizē darboties.Tad piemeklēju kaut kādu rūtera barokli 5V 3A, pielodēju galā USB ligzdu un viss strādā.Tā ka katrai ierīcei ieteicams lietot tai paredzēto lādētāju.Un var atrast risinājumu, kas nemaksā Ls 10!

Kaut vai šis Input: 10~30V DC; Output: 5V DC-2.0A

Labots - Rudiger
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...