Jump to content

projektors


maakomis
 Share

Recommended Posts

Ir doma nopirkt projektoru, lai skatītos skatītos filmas, dvd (tv neskatīšos). Likšu statīvā pie istabas griestiem. Bija doma nopirkt lietotu, bet kā saprotu tad tā nav pratīga doma. Kādās naudas robežās jūs ieteiktu pirkt, lai nebūtu tā ka ieslēdzot būtu aplauziens par to ka video ir ļoti sūdīga kvalitāte. Protams saprotu ka krāsas utt nebūs kā televizoram bet tomēr.

Labots - maakomis
Link to comment
Share on other sites

Kvalitāte jau ta ir tāda pati ja ne labāka salīdzinot ar bildes izmēru,bet cik parto jamaksā un lampas ar nav no lētām.Pirms pusgada domāju pirkt,bet izspētīju,ka manām velmēm maksā ap 1600LS un nopirku TV Sony kdl600

Link to comment
Share on other sites

Kā pats minimums ir ~500Ls Epsons TW450 jeb cits atzīts 720p (ja ņemsi 4:3 ofisnieku , skaiti ka filmas pat DVD uz 16:9 pilnā izšķirtspējā neredzēsi , tātad zaudēsi detaļas, jeb daļu no bildes) , jaunie Epsoni ir nedaudz paskaļi kā jau visi ar mazo ventilatoru dzesi (mums taču šodien vis ir jāiespiež sērkociņu kastītē , vajag to , vai nē :) - ja ekrāns nebūs lielāks par 3m un skatīšanās attālums vismaz 5m nekādu Full HD arī nevajag. Kā nākošo var izskatīt Mitsu HC3800(lielākam ekrānam noteikti domāt jau par telpas pareizu aptumšošanu) , Katrā gadījumā matricas sietu es arī neredzu 4m ekrānam no 6m attāluma 720p , kurš to redz var iespringt uz full HD.Par lampām ar var daudz neuztraukties - ja paredzēts filmām un katru vakaru vienu noskatīsies (kas parasti ir retāk - sākumā tas viss būs aizraujoši un skatīsi biežāk) projektors morāli novecos daudz ātrāk kā lampa. un ja arī pēc gadiem 5 gribēsi nomainīt , tad nekā pārdabiska tur nav, neiet jau runa par ofisniekiem kur lampa tiek bieži forsēta un tas strādā vimaz 6h dienā.Tā pat neredzu jēgu vidējā un dārgā gala Full HD kur viņu atšķirības krāsu pārejās , dimaskijā kontrastā u.t.t. pamanīsi tikai pie ideāli aptumšotas telpas - nez cik daudzi ir tādi kuri ir gatavi atvēlēt atsevišķu istabu fimām , krāsot griestus un sienas melnus vismaz 2m no ekrāna (par logu unn citu caurumu aptumšošanu vispār nerunājot, jo jebkura atstarotā gaisma no tā paša projektora graujoši iespaido dinamisko diapazonu - par ekrāna izvēli tāpat (nekādi ruļļi - tikai statiskie), tiem kas to var atļauties protams pats projektors par pāris k arī būs nieks, tad protams jāņem labākais kas uz doto momentu ir pieejams.

Labots - Mongoose
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...