Jump to content

Atputa ar auto


saimnieks
 Share

Recommended Posts

Da uz kādu slēpošanas atpūtas bāzi, i a kameru nolaist var, i pa nakti paseksot numuriņā QQ_

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

kaut_kaads

Ja jau "beidzot", tad jau likshanas process bija ilgs?

Nebija laika izdomaat? :t_p_o_n_e:

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

saimnieks

Proces bij normaals.

 

Nu labi vasaraa var aizbraukt da jebkur piemeeram uz Siguldu vai kāadu vecu muizju vai dabas parku apmekleet, bet ziemaa ....

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

A man draudzene nolika tiesības nesen. Tagad mani ved... bezfilmas stāvoklī. Mājās. Laikam...

 

Un vispār tās nav tiesības, bet vadītāja apliecība. Jo vārds "tiesības" dod iemeslu spekulācijām, ka tas papīris ir kaut kāds bonuss. Reāli tas ir kā enkurs kaklā (ved vien omes uz dāču un kartupeļu maisus no dāčas)+ iet secen mūļa pieliešanas prieki. Turklāt šis topiks ir šim tiešs pierādījums - ved nu sievišķi kaut kur. Lej zupu bākā, grozi baraknu, smaidi, sabiedriski čivini par bezjēdzīgiem mēsliem, izlec ziemas spelgonī uz 5 min apskati kaut kādu bezjēdzīgu "apskates" objektu, pierijies kaut kur un atkal rullē mājās.

 

Dzīvei nav jēgas.

  • Patīk 4
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Žak, bullšits, vajag iemācīties iegrozīties, kas no rīta pirmais aliņu iešauj, tas pie stūres nesēž ar visām tiesībām :alcoholic:

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Grozies kā gribi - ja uz vienu auto vienību ir viena vadītāja apliecības vienība, tad nekāds aliņš nesanāk apliecības īpašniekam. Vai arī +1 diena brīva.

 

Vaimandieniņ, topika autors piemirsts! Še!

 

http://www.lonelyplanet.com/latvia

Link to comment
Share on other sites

Nav alus - nav problēmu! :mrgreen:

 

Ja nopietni, es arī par slēpošanas vietām. Ja draudzenei augstums nepatīk, vari mēģināt distanču slēpošanas trases - ziemā smuki, kluss, mierīgs... :)

 

Ja nu pa āru negribas grozīties, jāsāk domāt par iekštelpu izklaides iespējām. Te gan lielākā daļa īpaši neatšķiras no vasaras - restorāni, kino, teātri, bowlingi, utml. Mazliet "ziemīgāka" izklaide ir slidošana.

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Nu bet loģiski, ka tiem mužikiem, kam sievišķi drīkst (un arī kaut cik prot) sēdēt pie ruļļiem, tiem pa lampu mešanas jautājums atrisinās vismaz par 50%. Ne velti pēc visiem lielajiem prazdņikiem tipiska aina ir bābiets pie pults rullē kā nu prot, a pārējie pohaini, sarkanām acīm un aliem rokās blakus/aizmugurē. A kamēr tev kāda(s) ir jāvizina, tikmēr jā, pašvaki, espešellī ja otra puse uz to tendēta: "Aizved mani uz veikalu, aizved mani uz dejām... man jātiek pie draudznes... cikos tu man atbrauksi pakaļ" u.t.t

 

Nu kur var aizbraukt tā kopistiski? Jāsāk ar to, ka tagad pie mums aizbraukt var tikai tur, kur var iebraukt, protams, ja tev nav Hummer H1 pagadījies pieejams vai vismaz kāds normāls džipiks. Tā kā nomaļi objekti, kas ir skaisti vasarā, ziemā atkrīt, jo iespējams vienkārši nav pieejami. Bet pa lielam jā, visas ziemas atpūtas iespējas ārpus telpām robežojas ar kalniem/slēpēm/snoviem un dažādiem pastāstieņiem + kalnu namiņiem... Var jau pirst uz kādu citu pilsētu, kādu klubu, bet nu ja esi draugos ar šņabuli un reizē esi pie ruļļiem, tad jūtu tev līdzi... :sarkasms: Var rullēt kādā tripā ārpus LV, vienkārši maukt kur acis rāda, Igaunija, Ļitva, Somi, pieļauju, ka cilvēkam, kas dabūjis sen kārotās tiesības pietiek ar to, ka baranka rokā, meitietis pie sāniem un visi ceļi vaļā.

Labots - kabinets
Link to comment
Share on other sites

Njā, dažbrīd tiešām jādomā prātiņ nāc mājās. Ta aizved uz te pat vietējo zoo`dārzu ar auto, būs priecīga. Vai uz centrāltirgu iepirkties. :crazy_pilot:

 

P.S. Aij, pardon, jams takš nav rīdzinieks, bet tomēr, ekskursija garantēta tāpat. :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Njā... cilvēki pēc pirmā kraša sāk tikai normāli braukt. Bet citi nopērk nākamo BMW un turpina.

 

Vispār pie vadītāju apmācības vajadzētu katru iesēdināt kaut kādā šrotā un iebraukt sienā ar kādiem 40km/h. Būtu miers uz ceļiem.

  • Patīk 3
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Aizbrauc uz tiem te.. forsteriem vai kā viņus.

Nu aiz haskijiem kamanās pavilkties pa trasi.

Mums ar tāda doma top.

Labots - JuutpaudisMaigcilveeks
Link to comment
Share on other sites

Njā... cilvēki pēc pirmā kraša sāk tikai normāli braukt. Bet citi nopērk nākamo BMW un turpina.

Tas toč, man viens drugans ar šķūnētu astru līkumu neizņēma pie 140, hvz cik kūleņi, galva pušu, kāja pušu, bet škrobis nebija par sasisto autiņu, bet par to, ka līkumu nepareizi paņēma :crazy: Nu neko - tagad paņēma eikalipsi ar domu, ka tā labāk uz ceļa turas :D

 

p.s. balsi pret bmw palūgšu nepacelt! :tease:

Link to comment
Share on other sites

:offtopic:

Īstā mācīšanās braukt sākas tikai pēc apliecības iegūšanas.

Neatbalstu ārdīšanos pa koplietošanas ceļiem, priekš tam domātas tam atttiecīgās vietas - trases, kas tagad ziemā ir kā sēnes pēc lietus. Maksa arī nav tā lielākā. Adrenalīns un nogurums ir nesalīdzināms ar koplietošanas ceļiem, ko gūsti 1h kārtīgi nobliežot pa trasi. Un ticat vai nē, pēc tam mazāk gribas spiest to pedāli grīdā, kad esi izlādējis sevi :yes4:

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

gudriniek

 

Es tev personīgi atbildēšu Žaka vietā, ja pats uzkurinies to nespējot izdomāt...

 

Runa ir par konkrētu kontingentu, kam BMW markas ražojumi ir topā. Tie ir tie, kas galvu durtiņās reiz iespieduši un tagad turpina spiest gāzes pedāli visur, kur vien iespējams un mauc kā sanāk (vai nesanāk...). Nu nevar noliegt ka attiecīgajās (un arī citās šaubīgās) aprindās jebkura cita marka skaitās sūds. Un tieši tā - marka, neatkarīgi no vecuma un stāvokļa, jo pat nojāts 90. gada 5. sērijas būmers-šrots viņiem rulllllezzzz vairāk par jebko citu. Tautā saukti arī par atsaldeņiem, tiem laķenes, trennuškas un jebkāds BMW ir uber alles.

 

A mašīnas diemžēl nav vainīgas, ka tās izvēlas šādi tipāži. Īpaši žēl BMW sliktās slavas ir tapēc, ka BMW ir patiešām labi vāģi. Un to jau neviens arī nenoliedz.

 

P.S. Lai nav tukšs offtopiks un ja reiz runa par gonkošanām...

 

Draudzenei/pašam nav interese par ziemas autosportu? Rallijs? Kādas nebūt kolhoz/VAZ gonkas? Pats varēsi aizbraukt uz notikuma vietu, izbaudīsat ziemas apstākļus un kādu nebūt adrenalīnu gūsat nevis no tava "Skaties, kā es māku", bet gan no sportistu snieguma. Atpakaļceļā pusdienas/vakariņas kāda ceļmalas kafužņikā un čikse būs priecīga. :)

Labots - kabinets
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...