Jump to content

Viens no wifi rūteriem izrij iPhone bateriju


Titfish
 Share

Recommended Posts

Sveiki tauta! Man visu laiku sanāk lietot iphone caur wifi 2-3 vietās. Problēma ir tāda ka vienā no spotiem man ir jāslēdz ārā wifi lai neizrītu tukšu bateriju.

Mājās es telefonā wifi neslēdzu ārā jo ar izslēgtu ekrānu wifi gandrīz neko nepatērē. Toties esot otrajās mājās man ir jāslēdz ārā wifi jo mazāk kā dienas laikā spēj bači atkaut. Citur tādu čerņu neesmu novērojis. Patriez runa ir par iPhone 4 bet tādu problēmu biju novērojis arī uz iphone 2g, 3g, ipod touch.

Rūteris kurš kauj ārā bateriju ir Linksys WRT54GC. Skaidrs ir tas ka vaina ir rūtera settingos. Kāds varētu pateikt kuros?

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Varbūt signāla jaudā (mazjaudīgumā)?

Link to comment
Share on other sites

Atrodos defā 3-4m no rūtera. Vienīgais šķērslis ir 20mm skaidu plate. Problēma jau ir tajā ka tikai šis vienīgais rūteris tukšo aifonam baču tad kad nelieto pašu telefonu.

Tracina katru reizi slēgt ārā wifi lai tikai baterija neiztērētos.

Link to comment
Share on other sites

Nevar būt kad viņš pieslēdzas pietā rūtera un Tev nav uzlikts lai automātiski sinxronizē pilnīgi visu ar kādu datoru,bez apstiprināšanas?

Link to comment
Share on other sites

Nope. Nekas tāds man nav uzstādīts. Tas ir neatkarīgi no tā vai kāds dators tīklā ir ieslēgts vai nav. Ir bijis tā ka no rīta pamostoties visa baterija ir izkauta.

Cik noprotu defā tiklīdz noloko ekrānu aifonam, wifi atslēdzas vai arī pārslēdzās kautkādā baterijas taupīšanas režīmā. Iespējams ik pa brīdim pieslēdzas lai nočekotu vai nav jauni epasti vai push notifications. Cik var noprast ar šo rūteri aifons to nespēj izdarīt. Laikam paliek standarta savienojums kas arī izkauj nelaimīgo bateriju.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...