Jump to content

bluetooth austiņas


slesis
 Share

Recommended Posts

sveicināti atkal, ir vajadzība tēvam nopirkt bezvadu austiņas, tā lai var diezgan labi paklausīties teļuku naktī :) kad visi guļ, biju euronicā, nopirku sony pa 35 lati, FM austiņas, strtādā kkur virs 860 mhz ja pareizi atceros, saklausīju to fonu, sapratu ka negribu tādas, tracina ka nav tā klusuma brīža kad tam jabūt, pie atslēgta raidītāja nostrādā tā squelch funkcija, ir noklusinajums, tomēr izsit biku fons, ieslēdzot atkal negribās klausīties, biju pie pārdevēja, teica ka ne pirmais kam tas nepatīk, bet izdarīt neko nevar, bija pat uz rūpnīcu sūtīts, atsūtīja atpakaļ, lasoties pa forumiem sapratu ka tas ir populārs variants ka FM austiņas tā skan, ir protam HiFi, bet 200 Ls nav pa kabatai, doma ar bluetooth, tomēŗ signals kodēts, un pie laba izpildījuma nebūtu jābūt tam fonam, tomēr kodēts signāls, nav analogo traucējumu, bet tā īsti neatrodu, tik kkādas noname, jautājums sekojošs, vai var kāds ieteikt labas kvalitātes austiņas, vai padalīties ar pieredzi kā skan varbūt pat noname bluetooth austiņas, jeb nest mainīt pret naudu tajā euronics, un meklet labākas, vai dzīvot ar šīm, un iespējams ķidāt ārā mēģinot uzlabot pa garajiem vakariem :)

sory ka kārtēja līdzīgā tēma :)

Link to comment
Share on other sites

Nedomāju, ka bluetooth ir labākais risinājums, plus vēl raidītājs jāmeklē ko var pieslēgt televizoram. Var paskatīties Sennheiser RS 110 vai 120. Man 110 kadreiz bija, šķiet, ka nekāda īpašā fona nebija, vismaz neatceros. Jaunie Sennheiser modeļi, sākot no RS 160 ir ar digitālo skaņas pārraidi.

Es ar tēvam kādreiz pirku bezvadu austiņas, bet nu tas ir noiets etaps. Visa tā bateriju lādēšanas procedūra, un pie tukšakām baterijām skaņas kvalitāte būtiski samazinās. Plus vēl tas, ka austiņas pašas ir diezgan pasmagas un nebūt tās ērtākās. Šobrīd lietošanā ir kvalitatīvas austiņas ar garu vadu un tēvs saka, ka gan lietošanā tās ir daudz patīkamākas, gan arī skaņa labāka.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...