Jump to content

Wireless pele


Stagars
 Share

Recommended Posts

Lietoju stacionāro datoru. Mani tas peles vads tracina... Vēlētos pāriet uz Wireless peli, bet esmu dzirdējis, ka tās bukē... vai tā? To cenas sākot no 7Ls līdz 70Ls... Vai kādas var izteikt savas domas par tām. Ja arī pirkt, tad kādu... Līdz šim, gan peli, gan klaviatūru, gan skaļruņus esmu iegādājies tikai Logitech... Pele nav vajadzīga spēlēm, bet gan darbam, internetam.

Link to comment
Share on other sites

Bukē? WTF?

Pērc tādu kas pašam patīk. Pats lietoju ACME, pa lēto pirkta (~3 Ls), labi izskatās, strādā, nejūtu vajadzību pēc citas.

Link to comment
Share on other sites

Ja darbam vai netam, tad būs ok... Priekš spēlēm ir bēdīgāk - wireless pelēm ir lielāks aiztures laiks, tāpēc viss sanāk ar nelielu nobīdi, bet ja nespēlē, tad nejutīsi...

Ņem tik to pašu Logitech vai Razer - skaties kas ir pieņemams pēc cenas un izskata...

Link to comment
Share on other sites

Par to, ka bezvadu peles buksē - aiznesot peli uz citu istabu dabiski, ka signāls nebūs tik stiprs un raustīsies.

Līdzīgs efekts ir tad, ja dators ir zem galda, tā aizmugurē iesprausts USB uztvērējs, un starp to un peli vēl nolikts biezs galds vai citi šķēršļi. Es to atrisināju vienkārši - ar USB pagarinātāju (2..3Ls) noslēpu uztvērēju aiz monitora. Un galda virsma bez vadiem.

 

Lietoju ergonomisku Logitech bezvadu lāzerpeli ( MX-1100 ) specifisku prasību dēļ. Ideāla, vadi neprasās.

Labots - usver
Link to comment
Share on other sites

azarbaidzz

nez.. pirms gadiem pieciem igadajos pelistacijaa 636 veikalaa par 13 ls.. kalpo veljoprojaam ljoti labi, neesmu gan vairs vinjas redzeejis, uztveereejs ir pagara usb vada galaa, kuraa ir arii mainamo batereju uzlaades vieta ( pachas parastas irkstinju laadeejamaas) kaa juutu ka vairs iisti nekjer iznjemu t no peles ielieku uztveereeja galaa , un no uztvereja gala ielieku apakalj pelee un rulleeju taalaak beedu nezinaajis :)

Link to comment
Share on other sites

ir divas - razer orochi un microsoft wireless laser 6000. viena maza, otra liela. abas ērtas, precīzas. riezēm mēdz pazust no portatīvā, bet ne tik bieži, lai liktos traucējoši, un parasti atri sameklējas atpakaļ. baterijas kalpo ilgi. razeram + ir pieliekams kabelis.

Link to comment
Share on other sites

Laikam tiešām būs jāpāriet uz bezvadu lāzerpeli. Tikai pagaidām nevaru izvēlēties kādu. Baigi dārgo nedribētu... un ACME arī arī kaut kā rokas neceļas pirkt... Biju noskatījis... Logitech M305... peli

Link to comment
Share on other sites

stagars: par Acme nemaz tik sliktas atsauksmes nav - brālēns tādu izmantoja, tepat Tokra. cik gadus velk - to gan nezinu.

Ja ir OK mazās, tad labas atsauksmes ir par Logitech VX Nano - 27Ls Elkorā.

Link to comment
Share on other sites

Aplūkoju, liekas pēc izskata tīri normāla, tikai vairākas fīčas- pogas tai pēc maniem uzskatiem liekas. Man gan peles izmēri nav tik svarīgi... ķepa nav no mazajām. Tikai žēl škirties no 27Ls... vai tas vērts? Varbūt par sakarīgāku ciparu mvar iegādāties vienkāršāku, kas tik pat veiksmīgi pilda savas funkcijas.

Labots - Stagars
Link to comment
Share on other sites

Noutbuka pales pats nelietoju - liekas par mazu. Ja ir vēlme vienkārši dabūt bezvadu peli, kura novilktu 2 gadus (garantija), tad ir arī Prestigio un A4Tech ražojumi par padsmit latiem. Papildus pogas noder - piemēram, uz tās pašas MX-1100 lietoju 2 papildus pogas intensīvi - 1 noder kā Ctrl+W tabiem, otra kā back podziņa. Pirku par ~25Ls, kā ļoti laba ergonomiskā pele noteikti ir tās naudas vērta. starp citu, tagad Elkor Plaza esot atlaides, tik nez vai visām precēm.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...