Jump to content

Becker Traffic Assist Z112


max
 Share

Recommended Posts

Par cik neviens man te neko neuzrakstīja, tad nu nācās pašām meklēt info. Gribēju padalīties ar citiem.

 

Becker Traffic Assist Z112

100416_Z-112-Traffic-Assist_PL.jpg

 

Info te: http://mobilenavigation.mybecker.com/en/products/becker-traffic-assist/detail/product/BECKER-TRAFFIC-ASSIST-Z112-4/action/detail/controller/Product/

 

Šo jau kādu laiciņu atpakaļ iepirku, izmaksas ~90Ls @ BD. Viss bija ideāli līdz brīdim, kad uzpeldēja pirmais feils ar kartēm. Respketīvi, braucot uz LV no LT, šamais neved vairs atpakaļ pa turp braukto ceļu, bet gan caur kaut kādiem laukiem un vēl sazin kurieni. Sāku meklēt jaunākas kartes. Sākumā tumša bilde, atrastās kartes negāja utt, tādēļ, pāris dienu intensīva gūglēšana ieviesa kaut kādu gaismu tuneļa galā.

 

Kas un kā..

Jāsāk ar to, ka gandrīz visiem šitiem verķiem apakšā ir Windows CE operētājsistēma, kura tiek plaši pielietota mazajiem mobīlajiem datoriņiem (aka pocket PC). Arī uz šiem brīnumiem ir tāda virsū, tikai atšķirība tāda, ka tā ir apslēpta un cilvēcīgos paņēmienos tai peikļūt nav iespējams, jo mārketings paredz, ka vienīgā paredzētā funkcija šim aparātam ir navigācijas programmatūra (kura ir parasts, uzinstalēts softiņš) :) kā tikko apakšā ir Windows CE, tā paveras plašas iespējas, protams, ar netiklām darbībām :) bildes studijā:

JUR-6797.sized.jpg

JUR-6799.sized.jpg

JUR-6800.sized.jpg

 

iGO

Tik tālu viss forši, atlauzu, paspēlējos, apnika, priekš manis interesantākais bija laušanas process :) galvenais ir navigācija. Rakos tālāk. Konkrēti šim verķim virsū ir populārā iGO navi programmatūra. Viņa iedalās vēl dažādās smalkākās versijās, modeļos utt. Izmēģināju gan iGO Primo, gan iGO Amigo, gan vēl visādas. Info par to, kura kuram dzelzim der, ir ļoti skopa, tādēļ arī lielakoties neviena lāgā nedarbojās manā izprantē, bet tas vairāk vai mazāk dēļ tā, ka man uz paša dzelža ir "back" poga, bet softos tā paredzēta uz tač-skrīna. Ideja bija atrast ejošu, labu iGO softu, kurš būtu atlauzts un spētu sagremot jebkuru karti.

 

Atkāpe par kartēm

Ar kartēm problēmu nav, tās var dabūt uz katra stūra, tikai nelaime ir pats softs, kurš pretīm jebkurai kartei vai karšu sērijām prasa licenci. Tas nozīmē to, ka iekopējot jebkuru nelicencētu karti orģinālajā softā būs liels FAIL un nekas tur neies. Navigācija uzrādīs, "inactive content" un varēsi iet kūkot :)

 

Turpinājumā..

Tika atrasts ejoš, nohakots, tādas pašas versijas iGO softs (kāds nāk orģināli), tiaki paredzēts citai becker versijai. Beidzot viss perfekti darbojas ar dzelzi, bonusā vēl dabūju dažas papildus fīčas (music player, video player un taml). Testa pēc ielādēju teleatlas ražotu LV karti un kā par brīnumu - viss darbojas. Joka pēc pat nodzēsu esošās licences - still working :crazy:

 

Rezumē

Ja kāds vēlas pirkt navigāciju, tad iesaku pirkt kaut vai jebayā, vislētāko, kādu vien var dabūt, ja vien nav nepieciešamas īpašas funkcijas (hands free BT un vēl sazinkas). Piemēram, forumos lasīju, ka lielākā daļa nopērk pa 70$ navi, uzliek hakotu tomtom softu + kartes un viss bumbās :)

 

Tā lūk, paldies par uzmanību :)

 

p.s. Ja nu kādam ir kas neskaidrs, droši vaicājiet, mēģināšu līdzēt :)

Labots - max
Link to comment
Share on other sites

pat ebay nevajag,labāk dealextreme.com un skatamies ko gribās.būs krietni lētāk.

Link to comment
Share on other sites

cik bija lasiits tad tomtom negribeja darboties uz winCE 6

un veel bija limits uz RAM, tomtoms uz winCE 6 gribeja vismaz 128mb ram

iespejams tagad tas vaors nav taisniba, bet nu pirms pusgada tas bija labs iemesls kas mani attureja no šo gadžetu iegādes

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...