Jump to content

Desire HD Atmiņas problēmas


SaWI337
 Share

Recommended Posts

Sveiki..

Pirms nedēļas iegādājos H.T.C Desire HD un konstatēju dīvainu problēmu. Jau pašā sākumā, kad vēl neko nebiju ieinstalējis, SD card bija aizņemts 1gb. Ieinstalēju pāris aplikācijas (~100mb) un bija aizņemti jau 2GB. Vēlāk novilku psx4android un ieliku sdcard'ā 5 PSOne spēles (~2.5 GB) un bija aizņemti jau 6GB. Vairāk divas dienas neko nerakstīju. Tad caur wi-fi iegāju netā un gribēju novilkt vienu bildi, bet sāka mest errorus. Sāku meklēt kur vaina un ieraudzīju, ka SDCard ir 100% pilns. Izdzēsu 3 no PSOne spēlēm un atbrīvojās 1,5gb. Nākamajā dienā intereses pēc ieinstalēju Red Lite Torrent clientu. Šodien novilku vienu torrentu, uzliku kačāties un pamanīju, ka brīvi ir tikai 200mb. Minimazēju un ļāvu nokačāties. Pēc ~stundas apstījos kas notiek, bet vēl aiz vien rādīja "connecting to tracker" un ieraudzīju, ka brīvi ir 1.2GB.

 

Man vienīgajam tik šausmīgi lēkā brīvā atmiņa? Kā to labot?

 

EDIT: Lūdzu vismaz pārtrauciet izmantot citu postus lai kaut ko iereklamētu.. Nācās 3 reizes rediģēt postu lai aizvāktu reklāmas.

Labots - SaWI337
Link to comment
Share on other sites

Es savam tādus brīnumus neesmu novērojis.

Iespējams kaut kas saistīts ar konkrēto aplikāciju.

Lai gan torrent klientu tiesa, neesu licis.

 

P.S. reklāmas pēc katra posta ir šī foruma fīča, pierodi.

Link to comment
Share on other sites

Reklāma ir pašā postā..

 

apsties kas notiek, ja ievadu " <a href="http://www.boot.lv/mobilie-telefoni/<a href="http://www.boot.lv/mobilie-telefoni/htc-displeja-aizsardziba/">HTC</a>-displeja-aizsardziba/"><a href="http://www.boot.lv/mobilie-telefoni/htc-displeja-aizsardziba/">HTC</a></a> ".. Izkropļojās postsm ar kaut kādiem html linkiem.

 

Pamēģināšu izdzēst visas aplikācijas, kuras neizmantoju.

Link to comment
Share on other sites

Jā, kāds garā vājais ir pielicis auto-replace uz keywordu "H T C", un iedomājies, ka var vienkārši iedrukāt HTML... Rezultāts, protams, diezgan nebaudāms. Nu, toties, ja nav slinkums, var izlīdzēties ar cittautiešu burtiem: НТС :)

Link to comment
Share on other sites

Izdzēsu liekās aplikācijas, atmiņa vēl aiz vien lēkā..

Starp citu, kas tik "labs" ir tajā Snapdragon processorā? Kpc visi par viņu ir tādā sajūsmā un tirgojās par ļoti augstām cenām?

Link to comment
Share on other sites

A tas telefons neļauj paskatīties, kas tur tieši aizņem to vietu? Ja ne, tad SD karti noteikti var piespraust pie PC, un paskatīties tur.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...