Jump to content

problēma ar filmu atskaņošanu no SatTV uz PC caur HDD


industrious
 Share

Recommended Posts

Cilvēkam sekojoša problēma pieslēdzot pie satelīta caur usb ārējo cietni un ierakstot filmas, pēc tam pieslēdzot pie pc, dators cietni neauzrāda, pat neuzrāda "found new device", taču filmas cientnī ir, jo pieslēdzot atkal pie Sat, tās var skatīties.

Sat tv resīvers CubeRevo 250HD

Pc uzlikts XP, nezinu kura servisa paka

Ārējais cietnis Verbatim External Hard drive ar samsung ražojuma hdd

 

Ieteikumi?

Link to comment
Share on other sites

Hmmm, neesmu redzējis nevienu ārējo HDD, kuru pārdotu ne ar FAT 32 failusistēmu, nu nekādā gadījumā ar "linux file system" (tā kāda jauna fs laikam :sarkasms:).

Pat ja pats jūzeris būtu izveidojis kādu Ext vai ReiserFS (neredzu jēgu - jo uz FAT32 spēj rakstīt arī Linux) - un pat ja tas resīveris tādu "sagremotu" (konkrētais laikam ir sagremo) - pieslēdzot pie PC ir jāatrod jauns dzelzis, neatkarīgi no FS, cita lieta, ka ze My Computer neparādīsies.

Kas redzams iekš Disk Management ? Vai tajā USB portā piespraustus citus dzelžus atrod? Vai ārējais HDD ar atsevišķu barokli, vai caur USB?

Labots - raiviic
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

jā, jā...

tā tik turpini :)

būtu nu veltījis 5 minūtes googlē un tad komentējis!

pilns forums ar prātvēderiem.

 

Pieslēdzot disku pie uztvērēja, šamais formatēs to ext2 vai ext3 failu sistēmu, kuras ir linux failu sitēmas.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

To, ka tas krāms pats lieto Linux OS, pamanīju momentā. Bet ja tas neļauj lietot ārējo HDD ar FAT32 sistēmu, bet pat lietotājam nejautājot noformatē kā Ext - ir tikai divas versijas - vai nu tiek saglabāts kodētais signāls, kuru ne uz viena cita verķa nenospēlēsi (līdzīgi kā DVB-T dekoderiem ar ieraksta iespēju), vai arī ražotāji ir ar stipri ierobežotām prāta spējām :sarkasms:.

Labots - raiviic
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Šajā gadījumā lietotāji un arī daži komentu rakstītāji ir ar "izcilām"prāta spējām apveltīti, tik ļoti lielā mērā, ka pat nav spējīgi izlasīt lietošanas instrukciju, "ārkārtīgi" sarežģītajai tehnikai kuru lieto ikdienā :rtfm:.

Lasam šeit par CubeRevo dažu image īpatnībām darbībās ar cieto disku ( ārējo un iekšējo) :

https://gomel-sat.net/forums/index.php?showforum=21

Link to comment
Share on other sites

industrious

disk managmenta uzrāda to cietni, taču neatļauj nekko ar viņu darīt, kā vienīgi formatēt, pēc formatēšanas, tad pieejamas arī pārējās opcijas. Protams pēc tam jau uz filmas atrašanu cietnī var necerēt :)

Link to comment
Share on other sites

industrious

Jā, jau pamēģināju trīs variantus:

Ext2 Installable File System for Windows, uzrādīja ārējo cietni pārējo sarakstā, taču atverot, nav ne viena faila redzama, kaut gan tur ir pāris filmas ierakstītas.

Disk Internals arī izmēģināts, nekādu rezultātu izņemot cietņa parādīšanos sarakstā, bet vairāk nekko arī darīt nevar.

Explore2fs, ar nekādu rezultātu

 

Linux versiju uzreiz pateikt nevaru, tad japrasa tam cilvēkam, tas būs pēc kāda laiciņa.

Link to comment
Share on other sites

janispauls

Kā visi izgatavotāji nodrošina pret piratismu savu produkciju ,pa taisno nekas nesanāk ,jāpielieto Total Video Converter,bet tas maksā,demo varbūt internetā dabūsi uz pāris dienām

Link to comment
Share on other sites

Normālā situācijā ar šo softu mierīgi tiek klāt jebkuram failam uz Ext partīcijām. Gadiem pārbaudīts.

Cita lieta - ko tas resīveris raksta uz HDD (kaut gan, ja arī nevarētu atvērt, kaut kādus failus būtu jāredz). Vismaz ar DVB-T dekoderi ierakstītos failus uzrāda, kaut arī normālā veidā iespējams skatīties (atkodējot) tikai ar to pašu dekoderi.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

industrious

Paldies par info, padošu ziņu tālāk, cik man teica, tad pavisam nesen ir bijis sat meistars un uzlicis jaunāko versiju resīveram.

Link to comment
Share on other sites

Veči,kas maisa kādā USB fleškā uzlikt kaut vai Ubuntu un pēc tam palaist no fleškas?Tas redz visu un mierīgi pārkopē no jebkura Linux formāta uz NTFS bez kādām problēmām.Nepatīk drusku piestrādāt ar galvu,tad naff ko raudāt.

Link to comment
Share on other sites

Tikai interesanti,kā tas štrunts pats savu savārstīumu redz?Bet par Linuksa izmantošanu es saku vispārējā nozīmē,lai pēc tam nav jāuztraucas par apstrādi un izmntošanu citos verķos.Vienu nesaprotu,kā var būt kļūdaina failu sistēma,šādi tādi vispārējie standarti tomēr eksistē.Varbūt te ir vienkārši failu sistēmas lasīšanas tiesību ierobežojumi,kas nebūtu nekāds brīnums.Kamēr pats neesmu ar tādu verķi saskāries,varu tikai nodarboties ar spriedelēšanu vispārējo pārdomu līmenī.Bet iedziļināties nav jēgas,nedomāju,ka man nāksies ar šādu tjuneri vispār darīšana,pēc mūsdienu mērauklas aizvakardiena.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...