Jump to content

Pārtīt spoli skaļrunim!


hanek
 Share

Recommended Posts

Sveicināti. Lieta tāda, ka neesmu no Rīgas tādēļ nav pieejams paša pilsētā šāda opcija. Pa cik piektdien braucu uz Rīgu, tad jautājums - kur var pārtīt skaļrunim spoli? 5dien esmu Rīgā un 7dien braucu atpakaļ, tad būtu superforši, ja varētu viņu šajā laika intervālā sataisīt. Arī interesētu aptuvenā summa. Paaldies!!!

Link to comment
Share on other sites

Summa jau būs atkarīga no skaļruņa. Ja spolei smalkāki tinumi, tad būs dārgāk.

Link to comment
Share on other sites

šitas čalis nevāji ņem par savu darbu.

to pašu 90nieces basu viņš pārtin pa ~20ls, kamēr blakus veikalā jams maksā ~22ls jauns.

 

vispār sāku interesēties, cik tas ir grūti?

ir kāds interneta resurss pa šo tēmu? vēlams angliski vai latviski? izmeklējos gūglē, neatradu, ar slāvu valodu tā pagrūtāk.

Labots - Exiic
Link to comment
Share on other sites

Starp citu autoram, ja tas ir populārs skaļrunis, tad vienīgais variants, ko iedomājos, būtu sarunāt ar to čalīti, ka šis dod jaunu skaļruni un tu atstāj veco un par to dabū atlaidi.

Nedomāju, ka viņš tev pārtīs skaļruni brīvdienās... Parasti par tādu maiņu jams iedot pāris lašu atlaidi jaunam skaļrunim.

 

spoli uztiit pofig, bet iecentreet... aizmirsti par 2minuusju darbu...

 

 

njā, bez vismaz normālas konsultācijas un praktikas pie cilvēka, kas ir pro šajā jomā, neiztikt.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ak Dies`, un tiek uzskatīts, ka pārtīt (labi pārtīt) skaļruni pa 20Ls ir _dārgi_ ?

 

Nu, māaķ, es esmu RRR basus tinis un pīkstuļus, es , protams, naudu pelnu citādi un tīšana notika astoņdesmitajos gados, bet kad es atceros to centrēšanas epopeju...

Link to comment
Share on other sites

Labaisjanka

Savā laikā skaļruņu spolītes tika tītas diezgan daudz. Tāpēc saku, ka ar šo skaļruni diez vai ir vērts čakarēties. Ja stipreklis par jaudīgu un alkohols asinīs, tad bojājumi varētu būt dramatiski. Ja ir notrūcis skaņu spolītes beigu izvads, to var labot samērā vienkārši. Tiesa cilvēks, kuram ausis izaugušas īstajā vietā, uzreiz pateiks, katas ir labots. Pārslogojot skaļruni var būt daudz lielāki postijumi, kurus novērst ir grūti un dārgi. Var gadīties, ka skaņu spolīte ir pārkarsusi, kā rezultātā iesprūdusi magnēta sprogā. Tad var būt, ka tā norauta no difuzora. Var būt, ja tās karkass ir no papīra, tas ir daļēji sadedzis. Rezultātā ir jātaisa jauns spolītes karkass, tas ĻOTI precīzi jāielīmē difuzorā, jāuztin spolīte un kopā ar difuzoru ĻOTI precīzi jāiecentrē magnētā. Tas ir darbietilpīgs un precīzs darbs, par kuru 20 Ls. nebūt nav daudz. Tie, kuri domā savādāk, paņemiet beigtu skaļruni, neko nesabojājot izjauciet to, uztiniet par jaunu spolīti, lai tā izskatītos tieši tāda, kādu jūs ieraudzījāt izjaucot skaļruni (vada diametram jābut tieši tādam, kāds paredzēts šim skaļrunim un ne citādam), iecentrējiet to un tad redzēsim kas iznācis.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Uzzvani 25646004, Artis, varbūt var ko sarunāt, bet īpaši neceri (pa nedēļas nogali, ka izdara), jo darba ir daudz cilvēkam.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Vari piezvanīt Vovim: 29242824

Par limonādi nebūs, bet spole nekad nebruks nost, kā tam, kas jauns par 22,-

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...