Jump to content

Izzi un Tx-P37X20E


waldis
 Share

Recommended Posts

Konkrētāk: vai Panasonic X20E DVB-T darbojas Hyperband diapazonā (vai varēs uztvert IZZI digitālo kabeļtelevīziju), Interesē šis pats jaitājums arī attiecībā uz LG plazmu (PJ350, PJ550 ...).. Paldies...

 

Nu cilvēki, vai tiešām neviens to IZZI ar TV iekšējo DVB-T uztvērēju neskatās ???

Link to comment
Share on other sites

Nu LG 2010g pie Valsts = Latvija DTV pārklāj VHF-CH Band-S UHF-CH diapazonu no 177500 - 858000 kHz man jau liekās ka Band-S arī noklāj visas kabeļtelevīzijas frekvences.

Link to comment
Share on other sites

Mongoose, paldies! Bet tā infa ir no personīgās pieredzes, un ar kādu modeli konkrēti. Par modeļiem PJ350 u.t.t. esmu dzirdējis, ka ir problēmas, arī šajā forumā ir sūdzība: 'nedarbojas' ????

Link to comment
Share on other sites

Nevar būt ka teiksim PJ 350 nedarbojās, bet PJ550 darbojās . diapazoni u.t.t. visiem ir vienādi. Pagājušo mēnes iznāca jauna firmvāre, iespējams ka pirms tās šis diapazons nav bijis, neatceros jo nebija vajadzības - pasaki konkrētu frekvenci tam Izzi un es paskatīšos vai viņs to uztur.

Link to comment
Share on other sites

Protams, uztvērējiem jābūt vienādiem.. Es te apstaigāju visus veikalus, Elkorā "speciālists" jautāja, kas tas DVB-T tāds, Panasonic veikalā nedaudz labāk, bet šis apgalvoja, ka kabeļtelevīzijā nekādu digitālo signālu nav iespējams pārraidīt... :)

Esot šādas f: (MHz) ( no 21 kanāla un uz leju)

-210

-258

-266

-274

-282

-290

-298

-322

-378

-386

-394

-402

-410

-418

-426

-434

-442

-450

Labots - waldis
Link to comment
Share on other sites

Man uzrāda visas tās frekvences no 298 - 450 Band - S diapazonā no 210 - 290 gan nav pie valsts uzstādījumiem Latvija.

Link to comment
Share on other sites

Iečekoju vēl analogo tur Cable diapazons pārklāj arī tās zemākās frekvences - nav tā ka Izzi daļu rāda vēl analogā tas ir no 210-290 un no 298-450 DTV ? ja tā, tad jau noklāj visu.

Link to comment
Share on other sites

Analogo droši vien lielākā daļa TV nodrošina.. Mans vecais CRT Samsungs piem. Tam ir VHF1, VHF3 un UHF diapazoni, bet VHF3 ir paplašināts uz augši, un pārklāj ar hyperband.. Analogo IZZI raida standarta diapazonos (UHF, VHF) varbūt nedaudz hyperband arī ir, bet problēma ir iekš tā, ka DVB-T ir Etera DVT standarts, un neparedz raidīšanu Hyperband diapazonā, un TV ražotāji šo situāciju traktē dažādi, pie tam spacifikācijā tas nekādīgi nav atspoguļots.. DVB-T, un viss :(

Link to comment
Share on other sites

To saprotu - tātad DVB tas ir 210 - 450 un analogās translācijas viņiem vispār nav ? Tad kā jau teicu pie valsts Latvija LG pārklāj tikai lielāko daļu.

Es biju domājies ka Tu uzrakstīji visas frekvences kādās tas izzi translē un iedomājos ka dažas no tām 210-290 ir izmanotas analogā signāla translēšanai.

Par to ka tas var translēt arī analogo iedomājos no tā ka , tad kad sākās DVB T ēra tika reklamēts ka kabeļtīklos paliks iespēja arī kanālus skatīt analogajā, un domāju ka šīs frekvences ko nietver Band-S tieši arī ir tās.

Esmu no Kuldīgas , tāpēc man par izzi maz kas interesē un nezinu.

Link to comment
Share on other sites

Tajā topikā ir minēts PQ Tv kurš ir 2009 gada modelis un tam neēsot pat piejama DTV-C skanēšana

Šī gada PK PJ ir Band-C dipazons - tikai nav skaidrības par visām frekvencēm.

Man jau liekās sakarīgāk būtu prasīt nevis LG , bet gan no sākuma pašam IZZI kas īsti kurās frekvencēs viņiem uz šo dienu notiek, nav jau nekāda konfidenciālā informācija.

Labots - Mongoose
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

No IZII mājaslapas :"DVB-T MPEG-2 standarts;

iespēja uztvert frekvences diapazonu starp M un DMV kanāliem (SK diapazons);'

Attiecīgajam diapazonam ir jābūt lielākajā daļā šodienas TV, tas pat specifikācijā ir minēts, bet tikai analogās TV sakarā. Jautājums par to, vai TV prigrammodrošinājums ļauj meklēt vai kaut vai manuāli iestādīt frekvencez zemāk par 21 kanālu... IZZI ieteica par šo jautājumu interesēties veikalos.. Atbildes vairumā gadījumu līdzinājās anegdotēm...

 

IZZI ir gan analogā gan digitālā TV. Sarakstiņš ir DVB-T frekvencēm, Ar analogajām problēmu nav, kaut gan mans mazais melnbaltais padomjlaiku TV kko nerāda ar saviem metru un decimetru kanāliem (Starp metru un decimetru diapazonu nevar šamo noskaņot.). Iespējams, tāds līks frekvenči sadalījums ir radies vēsturiski, digitālo šamie nodrošināja ar saviem ekskluzīvajiem uztvērējiem, vai arī tā kkāda papildus aizsardzība, vai mēģinājums ievākt piķi par savām kastēm, kas to lai zina, jo IZZI tas viss iesākās, kad Latvijā vēl nebija DTV,bet tagad tā situācija ir tāda kāda ir ..

 

Bet vispār IZZI ir baigie necilvēki, šajā jautājumā visiem ieinteresētajiem vajadzētu braukt šamajiem virsū.. Varētu vismaz kādu modeļu sarakstu nopublicēt, kuri ar viņējo standartu strādā.. Atbilde : "noperc TV, atnāks meistars un noteiks, darbojas vai nē" nu pārāk asprātīga.. Un ja nedarbojas? Nopērc nākamo Tv, atnāks meistars, un pateiks, der vai nē...

Labots - waldis
Link to comment
Share on other sites

senos laikos katram diapazonam bija savs bloks - metri un decimetri

tamdeelj "muzeju" tv nav ar ko uztvert diapazonu kas pa vidu

muusdieniigie uztver visu ar vienu moduli

tikai "gudrie" tv softu raxtiitaaji izlemj kuras frekvences ljaut uztvert un kuras neljaut

 

piemineetajaa teemaa jau raxtiiju, Philips ljauj tikt pie hyperband frekvenceem tikai skeneekot kaa Francijaa

protams tam komplektaa naak nepareizs pulkstens uz tv

un nav svariigi cik pikja nolokc par aparaatu, peec pirkuma izdariishanas vairs neesi interesanc razhotaajam

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...