Jump to content

Wyse Winterm V30 Thin Client, kam tas domāts?


ddmmxx
 Share

Recommended Posts

Si lieta ir ka talvadibas pults, prieks serveriem. Mini dators caur kuru var pieklut servera programam. Cik es saprtau no ta teksta.

Link to comment
Share on other sites

Tas ir bezdiska "plānais klients", ar kuru var pieslēgties pie Remote Desktop vai Citrix servera. Dators ar ko pieslēdzas pie jaudīga lokāla (parasti) servera un tālāk uz tā var strādāt kā uz parasta datora.

Darba vietā tādu izmantot varētu būt lietderīgi, jo nav jāpērk OS un programmas priekš šādiem datoriem (būs gan vajadzīgs attiecīgs servera licenču skaits, un laikam arī katrai atsevišķai programmai vajadzēs skatīties kādi ir noteikumi to darbināšanai uz RDP vai Cirtix). Mājas arī tādu var izmantot, bet lietderīgā jēga tam nebūs tik liela. Slinkums skatīties, cik tāds "plānais klients" maksā, bet mājas vajadzībām tādu var izgatavot pats, no jebkura veca datora (kaut vai no Pentium 1). Galvenais lai video karte būtu tāda, kura spēj nodrošināt kaut cik pieņemamu monitora izšķirtspēju.

Link to comment
Share on other sites

varbut tad kads grib tadu aparaatu iegut savaa iipasumaa? atdoshu pa kadam 20 latvijas zivtinaam. nav tik barosxanas bloks, bet parastie 12v 4A der.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...