Jump to content

Kārtridžu uzpilde?


Štanks
 Share

Recommended Posts

Kam tev? Ir takš specializēti servisi kas ar to riktējās, piem, www.veikals.lv stirpi lētāk sanāks.

Labots - H.Simposons no Rīgas
Link to comment
Share on other sites

 Es domāju tīri no tehniskā viedokļa, masveida pildīšanai, vai iespējams apieties bez visas šitās aparatūras, arī bez testera un resetora? 

Labots - Štanks
Link to comment
Share on other sites

Njā, tā jau domāju biznesa cilvēks kas balsta savas tehniskās spējas uz foruma zināšanām, vēl veiksmi tev biznesā :mrgreen:

  • Patīk 1
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

MarchelloKY

Ja mērķis ir ātra peļņas gūšana, tad bez komentāriem! Ir jau 100 kantori, kur pilda kārtridžas...

Jebkurā gadījumā nevar palīst zem pašizmaksas!

Link to comment
Share on other sites

ja priekš sevis pilda, tad toč pietiek ar parastām špricēm...ja masveidā, tad šāda veida ierīcei ir daudz priekšrocību, nelasīju konkrētās speceni, bet... plusi, ir tvaika strūkla, ir dozators, vaakum atsūcējs, utt...ērti strādāt, bet ja businesem, tad vēl kaudze test printeru jāiepērk, savādāk tāpat vien sačurāt tintes, un pelnīt rubli nesanāks. es pildu tikai lazerniekus, un printeri kādi 20 kaudzītē stāv testiem, tur viss ok... tintes laistīt vajag operatīvi, kā tinte tukša, atri vien jauzpilda, savādāk aizkalst sprauslas, un tās dabūt vaļā pat ar profesionāliem atšķaidītājiem, un tautas līdzekļiem neizdodas... lai tintes pilda tie, kam patīk čakars, protams uz tintes uzpildi peļņa ir lielāka kā uz lāzernieka kaseti, bet,lai to dara citi...nnn varianti dzirdēti no paziņām, kas uzpildīja, un tā arī līdz mājam neatnesa, somā izlija:)) čipotie ir epsonam, canonam, arī hp, praktiski visiem, citi jāreseto, citi pāršujas, daudz variantu, katram modelim gandrīz savādāk

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Nu, reseteris der gan, sevišķi, ja citiem pilda, savādāk tā nesolīdi. Viņi jau ir lēti, tikai nekāds liels universālisms nesanāk (vismaz lēta gala štruntiem), ar vienu visām šķirnēm nepietiks. Nu un, kā jau teica - čupiņa ar špricēm, tintes burkas, un uz priekšu :)

Link to comment
Share on other sites

Ja printeris ar atsevišķām krāsām katrā kārtridžā tad izdevīgāk uzlikt CISS Bēdu nezināsi !:)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kur var iegādāties lielās uzpildes šprices? :)

 

Ka arī es dažās vietās esmu redzējis, ka izmanto kautkādu mazu plastmasas sūkni, lai sūkt ārā lieko krāsu no kārtridžiem, vai arī dabūt normālu krāsas padevi, kur tādus sūkņus varētu dabūt? :))

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Nu, par špricēm - cik es iekš ebay esu tintes turzas pircis, vienmēr šprices nāk līdzi (katrai krāsai sava paredzēta, protams :).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Drukaletak

pie manim var nopirkt kvalitativas tintes, kas ir tieshi domatas prieksh katra kartidza ;) ir vis ar toniem ok u.c ir arii sprices.... un varu sniegt konsultacijas ka ko darit ;)

 

PM

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Es tagad skatos uz CISS priekš Canon ip4950. Drukāju diezgan daudz (vismaz man liekas daudz, jo sanāk 2-3 kārtu komplektus uzpildīt mēnesī).

Paskatījos CISS un tintes cenas. Parēķināju, pēc kādiem 5 komplektu uzpildes sanāks, ka man jau CISS + tinte būtu atmaksājies.

Tagad gan rodas jautājums. Kā ar to kvalitāti? Foto nedrukāju, bet informējošus plakātus pa kādu pasākumu vai ko citu tiek drukāts, bet tur perfekto bildi nevajag.

Kā CISS darbojas pēc gada, diviem ?

Un kā lai zin kura krāsa laba, lai neaizkalstu, neaizsērētu.....

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ieinteresējos par izmaksām, cik varētu sanākt pašam uzpildot printera kārtrirdžus. Man ir C5280 multifunkciju kaste, kuram vajag HP 351 (krāsu) un HP 350 (melnais) tinti. Drukāt sanāk nelielos apjomos un ne pārāk bieži, taču ja ievajagas man vai kaimiņam, tad ir tiešām steidzīgi - dzīvojam laukos, kur ir ap 30km līdz tuvākajai iestāde, kurā varētu uzpildīt.

 

Atradu video kā pildīt:

 

0.jpg

 

atradu arī komplektu par sakarīgu cenu un ar labām atsauksmēm:

http://www.amazon.co...fill-150ml-Col…

 

"Caurulē" ir arī video par kasetņu līmeņa iestatīšanu, lai printeris nelamātos, ka maz tintes, bet izskatās, ka uz HP tas nav būtiski - printeris turpina drukāt pat ja lamājas par zemo līmeni.

 

Kāda ir jūsu pieredze ar uzpildīšanu mājas apstākļos, kādus komplektus lietojat, kur pērkat?

Interesē arī, cik ilgi un kur to tinti var uzglabāt, lai nesabojājas, neizkalst? Vai vispār ir jēga pasūtīt uzreiz vairākas pudelītes, lai samazinātu pasta izdevumus, jeb tomēr tinte var izkalst?

 

Varbūt ir kādi "zemūdens akmeņi"?

Link to comment
Share on other sites

Nu es no pieredzes varu teikt tikai to,ka šāda veida tintes kartridži vispār nav no labajiem.Man ir bijuši vairāki HP printeri,kurus arī pildīju vairākas reizes,bet vairāk par 2-3x nesanāk,jo tiem kartridžiem ir iekšā švamme,kura izmirkst un kartridž pa galam.Visi caurumiņi ciet ar to gumiju.Un vēl kas, pildot uzmanīgi jāskatās par tiem pildīšanas caurumiņiem,kā neielej pa daudz,citādi nāks ārā un šmuce vien būs.Vēl kas,man bija kartridži 22 un 23.Tā uzlīme krāsainajam neatbilda patiesībai,dzeltenais bija kur jālej zilā tinte un zilā kur jālej dzeltenā tinte.Vai tas bija ražotājam ar nolūku likts lai maldinātu ,to es nezinu. Bet patiesību atradu internetā.Bija instrukcijas kā pildīt dažādus kartridžus.Bet tā kā vienalg,pēc 2x pildīšanas kartridži bija pa galam,nopirku Brother.AIO,un bēdu nezinu vairs.Pildīt var ar tīrām rokām,pildīšanas reizes nezinu cik var pavisam,bet man jau ir pildīts kādas 30x un problēmu nav .Printeris arī ,,neprotestē,, un nav nekādu čipu. Tintes es pērku (#11) pudelītēs ,oriģinālās. Lietoju jau gandrīz 2 gadi,pudelītē viss kārtībā.Nekas slikts nav novērots.

Link to comment
Share on other sites

pie manim var nopirkt kvalitativas tintes, kas ir tieshi domatas prieksh katra kartidza ir vis ar toniem ok u.c ir arii sprices.... un varu sniegt konsultacijas ka ko darit
Tu tak saproti, ka topika autors grib ar Tevi biznesu turpmāk dalīt, vai ne? :D :D
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...