Jump to content

Radusies nepieciešamība pēc citas gāzes plītes!


Cunami
 Share

Recommended Posts

Sveiki, ir radusies velme iegūt CITU gāzes plīti.

Plīte lai šancētu tikai ar gāzi, darbotos visi 4 riņķi un cepene.

Moš kāds zin kur var iegādāties lietotu gāzes plīti par simboliskām naudiņām.. nu max ko esmu gatavas atdot ir 40-50LS

Varbūt kāds atdod savu veco pa velti, ka tikai savāc kāds?

Kā ar tām kam ir transportēšanas defekti..?

SS skatījos bet nav kaukā uzticība tur ko pirkt...

 

Ceru uz atsaucību.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Nu es nespēju iedomāties kas būtu TĀDS, lai nepirktu lietotu gāzes plīti... ja visi kloķi vietā, durtiņas turas eņģēs un pulkstenis (ja tāds ir) strādā, tad tik stiep prom.

 

Ar bojātas kategorijas ķipa jaunām elektroietaisēm slikta pieredze. Pirmkārt jau cena neatbilstoša un jāpēta garantijas nosacījumi. Bet tas attiecībā uz ledusskapi - čoms dabūja tādu, kas saldēja OK (to nočekoja veikalā pie iegādes), bet saldēšanas f-cija neslēdzās ārā. Pēc tam bija ar pārdevēju problēmas, beigās samainīja. Cik lasīts, tad šis pārdevējs kā SIA vairs nepastāv.

 

Papētīju visādus bigben.lv un cenas tādas, ka jaunu pazīstamu ražotāju var nopirkt un vēl 2x piekraut pilnu ledusskapi sanāk...

Link to comment
Share on other sites

Kādreiz Ganību dambī, Rāmuļu iela 3 bija discount veikals, laikam Verners discount saucās...

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Da visi tie diskaunti ir kosmonauti! Es saprastu, ja, piemēram, prece veikalā maksā 200Ls, vedot iespiesti sāni (ekspluatējot neko neredz, jo novieto starp skapīšiem vai kaut kas uz to pusi) un vismaz 40% no cenas nost, cena ap 100...120Ls. Bet tur tirgo vai nu ar kaut kādu 10...15% atlaidi vai arī prece ir tā bojāta, ka pat pagrabā kā otro ledusskapi nav vēlme turēt.

 

Tas pats bigben no Ganību dambja - viņiem ir (vismaz bija) cenu politika, ka viņiem piegādā kaut kādu 10 apskādētus ledusskapjus, ķipa konteiners sagāzies un daļai kaut kas saspiests, sašvīkāts. Cena visiem 10 ir vienāda. Protams, kurš pirmais brauc, tas savāc mazāk skādēto. Bet beigās paliek tāds ar konkrēti sadauzītām durvīm, bet cena ta netiek mainīta... Vajadzēja laikiem, eju ar šiem runāt. Bla bla blā, nevarot nolaist cenu. Tāda politika. Pateicu lai ievieto to izstrādājumu un savu cenu politiku sev (_*_) un devos prom.

Link to comment
Share on other sites

Gints Plivna

Nu es nespēju iedomāties kas būtu TĀDS, lai nepirktu lietotu gāzes plīti... ja visi kloķi vietā, durtiņas turas eņģēs un pulkstenis (ja tāds ir) strādā, tad tik stiep prom.

 

AFAIK gāzes plītij ir svarīgi vai tā domāta dabasgāzei (tā kas nāk pa vadiem, piem., Rīgā, šķiet pārsvarā metāns/etāns) vai sašķidrinātajai gāzei (propāns/butāns, tā kas balonos, BTW arī daudzās mazpilsētās mēdz būt lieli zemē ierakti baloni daudzstāvu namu pagalmos, kas tas pats vien ir). Normāli jaunajām plītīm (visām 2 ko esmu pircis) nāk līdzi otrs mazu fiņķiku komplekts alternatīvajam variantam, bet lietotajām varētu būt ar to problēmas, ja izrādās, ka sākumā tās bijušas uzliktas ne uz to variantu. Var jau būt ka tās skrūvītes ar caurumiņiem ir visiem vienādas un standartizētas, nemāku teikt.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...