Jump to content

Stereo komplekta uzmetums


DSTr
 Share

Recommended Posts

Nu tad... Pagaidaam gan esmu kraasjanas procesaa, bet tomeer veelos domaat jau tagad, tamdeelj veersjos pie Jums.

Teoreetiski veeleetos iegaadaaties aparatuuru - pastiprinataaju, atskanjotaaju, tumbas.

Par tumbaam nav skaidrs vai griidas, vai plauktu. Plauktu tak vajag arii statiivus.

Rociiba nosleedzoties kraasjanas procesam vareetu buut ap 2k5 latiem.

Muuziku klausos dajzaadu, bet izniicinossj bass un grieziigas augsjas nav aktuaali.

Istaba 17 m2, griesti 3,20m.

 

Kaadi buutu juusu ieteikumi. Buutu jauki, ja vareetu sastapt ne tikai modelju nosaukumus, bet arii apsveerumus kamdeelj. Ne tikai patiik/nepatiik, bet kaapeec un ar kaadu muuziku ir uzrunaajis.

Pat ja tik driiz neko nenopirksju, domaaju pasjam forumam vareetu buut interesanti, un man par ko domaat bezmiega naktiis.

 

Labots - DSTr
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • osscar

    34

  • ediots

    19

  • Tornis

    8

  • DSTr

    18

Top Posters In This Topic

tā neviens neieteiks, bet imho budžets ir pietiekoši liels labām lietām. Sanāk da jebkas - labas tumbas (300+ ), paztūzis vai pastūzis + PP (200-300Ls) + CD, SACD vai vinils....(150+ )

 

Kā jau teicu - varu piedāvāt iespēju paklausīties 2 veidu rrr (jaunās un vecās eksporta) plauktinieces, s90, mission grīdinieces, 4 dažādus stiprekļus un 2 CD aparātus...ja kas PM...

Link to comment
Share on other sites

Mūzikai istaba nav pārāk liela. Kinovajadzībām pat pamaza. Kas tur iekšā? Sekcija, dīvāns, dators, tepiķi, aizkari, tonna hlamu :-) vai arī salīdzinoši tukša.

 

Stereo tātad.... izvēlies pamata signāla avotu. Tad pasaki 5 savus mīļākos diskus / grupas te. No tā izejot var domāt par tumbām. Paco De Lucia un Eminem uz vienām tām pašām neskanēs.

 

Es ieteiktu sadalīt sekojoši:

 

1500 - tumbas; 700 - stipreklis 300 - cd

signāla avotu vari pamainīt. Ja vēlies vinilu - tas, HifI , ne HighEnd līmenī iegūstams jau ap 100 EUR un uz augšu.

 

Uz stiprekli var STIPRI ieekonomēt, nepērkot mūsdienu , bet paņemot kaut ko no HiFi Golden Age - 80to gadu beigas, 90to sākums. Viens teiks, - Luxman, cits Denon, kāds ieteiks biezā gala Sansui, man pašam patīk SONY ES klases daikti, sākot ar 5xx, beidzot ar 8xx. UN ar to izvēle nebeidzas.

 

Tomēr viens no noteicošajiem būs mūzikas stils, jo tumbas, kas derēs kā Pat Metheny, tā Manovar, Front 242, Coldplay un Dire Straits, vai, piemēram, Jan Garbarek vai Metallica, maksās ui ui ku ārpus tavam budžetam. Un manam arī :-)

Link to comment
Share on other sites

Man priekš tādas telpas šāds budžets šķiet overkils. Nez ja es tik mēnesī pelnītu - tad varētu tādu sistēmu pirkt, bet tad telpa būtu 3x lielāka.

Mani novērojumi par telpām - lielā telpā labāk skan....apkašas nepazūd....pašlaik man visi agregāti ir lielā telpā (virtuve+ koridori divi + istaba. istaba uz kādi 40m2, summā kādi 65 +-) Skan labāk nekā 20m2. Viennozīmīgi. Par mūzikas stiliem , pastūžu saderību ar tumbām piekrītu Tornim. Man pašam ir kombinācijas kādu mūziku uz kurām tumbām un pastūžiem atskaņoju....gaumes ir dažādas.

Labots - osscar
Link to comment
Share on other sites

budžets ir labs. bet nezinot tavu mūzikas gaumi kā arī ar ko tev ir bijusi iepriekš saskarsme (kādā veidā esi iepriekš klausījies mūziku) ir grūti ko ieteikt.

no offence. par 2,5k var uzlikt ļoti jauku komplektiņu ar plaukta skandām, bet varbūt tev nemaz tādu nevajag. varbūt priekš tavas gaumes rezultāts būs ļoti labs arī par 800 Ls komplektu un par 1,7k varēsi aizvest sevi un savu dāmu uz kādu romantisku ceļojumu. :) vienkārši katram dzirdes muskulis un prasības ir savādākas.

nereti gadās sastapt cilvjus kas ir gatavi izmest lielas naudas par k-ko tikai tāpēc, ka tas ir šerpi, bet reālas vajadzības viņam pēc tā nav. nu cik nav tādu variantu, ka švītiņš vienkārši noliek pāri k par bang&olufsen, bet pats uz savu ausi nespēj atrast atšķirību no dārgāka "mūzikas centra". sarcastic.gif

vēlreiz saku. negribēju nevienu aizkart vai noniecināt. :)

Link to comment
Share on other sites

6 Diski :

 

Godspeed You! Black Emperor - Slow Riot For New Zero Canada

Gustav Mahler - Das Lied von der Erde

Gianluigi Trovesi - Roundabout Midsummers dream

November Novelet - From Heaven on Earth

His Divine Grace - Die Schlangenkonigin

Neurosis - Given to The Rising

 

Istaba :

 

Graamatdiskplaukts, diivaaninsj un varbuutrakstaamgalds.

Labots - DSTr
Link to comment
Share on other sites

tieši tā. es arī savulaik biju "saslimis" - dabūt labāko, ko vispār var dabūt par manu budžetu. ar laiku sapratu, ka tāda "labākā" nemaz nav un vispār man tas nav primārais. es nedzīvoju tikai dēļ kādām niansēm, ko saņemšu samaksājot +500Ls. beigās sistēmas budžets tika noreducēts trīs reizes un vienalga jūtos apmierināts. bet katram jau tas slieksnis ir cits. vienam rrr + brig, citam spendor + unison research. kā saka, galvenais ir atrasts katram savu piedāvājuma un vajadzību līknes krustpunktu. :)

Link to comment
Share on other sites

teiksim tā ja man vajadzētu līdz 1K ls - es ņemtu laikam RRR GIANT (350Ls +-) + kāds pastūzis integrētias vai PP + jaudas paztūzis (300Ls) + CD aparāds 200 - kaut kāds marantz OSE vai kas tāds.

Link to comment
Share on other sites

hmm. mūzikas gaume variē no džeza un klasiskās līdz post-rokam un doom-metālam. principā, ņemot vērā telpas izmērus varētu aizstaigāt līdz audio stars (uz stabu ielas tagad) un paklausītes rotel stiprekļus (runā, ka izteiktākas augšas, gaisīgāks skanējums un šie esot gana labi klasiskajai mūzikai, džezam) kopā ar dali vai b&w skandām.

Link to comment
Share on other sites

Man kaut kā tā Rotel D-klase nu ne pārāk... bet te nu, kā saka, gaumes lieta.

 

Es sev iepirku eBajā 3 dažādus SONY ES 5xx un 6xx pastiprinātājus par cenām no 35 eur līdz 105 eur, bipolāros, mosfeta, un lēnām salīdzinu kā kurš skan. Pašam šobrīs ir pavecas B&W 603 grīdinieces un Tannoy plauktinieces (bez tā Phonar 5.1 komplekta, kaut priekšas Phonaram normāli skan arī stereo versijā.) Tak maniem ECM diskiem pēc papīra Tannoy prasās.

 

Lūk, šis, piemēram, domāju, ka galu galā aizies tā ap 200 EUR.

http://cgi.ebay.de/TOP-SONY-HI-END-Verstarker-TA-F707ES-Champ-Gold-/180578862742

 

ir jau labāki arī, 808ES, piemēram, bet lielākajai daļai cilvēku ar 707 pietiek.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Tev redz Torini rokas taisnas, pats kondensatoriņus nomainīsi :) šiem verķiem jau nopietni kondensatori. Lieli un labi, bet tomēr ar laiku beidzas. jo augstāka temperatūra - jo ātrāk beidzas...kaut kur lasīju - katri 10grādi mīnusā vai plusā samazina / palielina kalpošanu 2 x.

Tomēr vecajiem verķiem vajag apkopi veikt pirms klausīties. Bet autors diezin vai ies krāmēties ar apkopēm.

Link to comment
Share on other sites

Njaa, autoram rokas diezgan liikas, un kondensatorus vinjs tocj nemainiis. Taapat vinjam skjiet kaut kas jociigs domaa par Sony, atvaino Torni.

Labots - DSTr
Link to comment
Share on other sites

Jebkuram ražotājam ir biezā gala aparāti - un tur pa lielam nav nekādu baigo atšķirību - sony, pioneer, JVC, yamnaha, ut.t.. Ir tomēr biku jāsaprot kaut kas par pastūžu klasēm ut.t. ja grasies tādu naudu izdot. Ja ne - tad jāpaļaujas tikai un vienīgi uz savām ausīm. Man piemēram negribētos D klasi pirkt pa 1000USD :D

Link to comment
Share on other sites

mhh, rrr giant, marantz ose cd un lietots sony esprit, ekselentas rekomendācijas priekš budžeta un "izniicinossj bass un grieziigas augsjas nav aktuaali"

Torni, kāpēc tieši tāds komponenšu cenu sadalījums ?

Link to comment
Share on other sites

osscar, tamdeelj jau ar jautaaju un cereeju uz ieteikumu pamatojumu, kamdeelj tiesji sjaads aparaats. Tur ar vareetu izpausties juusu pieredze un zinaasjanas. Es jau gribu tikai vienu - lai buutu labi.

Piemeeram : klausiijos savu iemiiljoto izpildiitaaju (insert name) uz sava iemiiljotaa aparaata (insert name) un dzirdeeju taa un sjitaa un sajutu to un to, tamdeelj ljoti rekomendeeju tiesji sjo modeli.

 

Vai arii klausiijos savu iemiiljoto izpildiitaaju (insert name) uz dajebkaada aparaata (insert name), kura tehniskie parametri un izpildiijums un razjotaajs ir sjitaadi (insert data), un tas veel arii taa skaneeja, ka...

 

nu kaut kaa taa. Jeb prasiiba ir paaraak liela un nekauniiga ?

Labots - DSTr
Link to comment
Share on other sites

Neviens tā nepateiks- šajā cenu kategorijā nebūs daudz eksperti.

Ir daudz dažādi labi skanoši pastūži un tumbas, bet katram sava gaume, ko tev dos , ka es pateikšu ka man patīk mission m34i kopā ar sony CDP un DIY A klases pastūzi ? neko - ir jādzird. Noname - nu un kas tev nepatīk ieteikumos ? Tu esi eksperts laikam baisas....Mēs vismaz ieskam to ko esam dzirdējuši. Tad tu piedāvā autoram iegādāties divus mono blokus, PP par 2000 un skandas par 1000 priekš 17m2 telpas ? Zemē nomesta nauda.

Ok, dārgā gala tumbas un pastūži būs no kvalitatīvākiem elementiem, laba, koka, alumīnija , smagi un iespaidīgi. kas vainas Giant - labs skanējums un vienas skandas svars ap 50kg. 350 ls par vienu - normāls cipars. Un domājams, ka tieši tumbām te būs noteicošā nozīme ne CD aprātam ne pastūzim (savu viedokli nemainu - jebkura brenda biezā gala 300+ pastūzis - klasisks AB skanēs ļoti labi)

Ja autoram jau lati kabatā - var pa saloniem pablandīties, paklausīties aparātus savā cenu grupā, citādi - tukša runāšana.

Labots - osscar
Link to comment
Share on other sites

DSTr:

Jūnijā biju aizbraucis uz mīļotā izpildītāja Marka Knopflera koncertu, klausījos uz iecienītā ražotāja "manas ausis" aparatūras, telpa man bija tāda paliela, bet nu skanēja dievīgi, riktīgs klātbūtnes efekts. īpaši labi lokalizējās augšējais vidusbass, kā arī ģitāras solo skanēja brīvi un nenomākti. Ambientā komponente sevi lika manīt tikai klusākajās vietās, vai , piemēram, Romeo and Juliet starpspēlē. :D

 

Kas attiecas uz tiem, kam nepatīk mana tēze par SONY - nu ko, es NAD neciešu, mēs te jau par to diskutējām. Man tomēr te to negribētos atkal uzsākt.

Un vispār - - taisos tuvākā gada laikā tomēr pats sev uzbūvēt Holtona tīro A klasi. Man nepatīk Yamaha un NAD, bet tīk kā dažs labs HarmansKardons skan. No tīrajiem galiem, ne integrētajiem/integrālajiem. ONKYO patīk. Bet ja es turpināšum tad sanāks atkal ticības kari, nav vērts. Es varu pateikt tikai vienu - pēdējos 30 gados man ir sanācis izjaukt visu ko - no 40 gadus veca SONY un Tecnics līdz pajaunam NAD, Accuphase un Luxman. Tikai Krell un ML nav bijis. Un iekšā tur - nu, ... ražotājs ir kapitālists un lai kāds būtu Haiends, lažu tur pietiek visiem, kaut vai A klases galam nepievilkti kā nākas gala tranzistori pie radiatora, aiz kam 20 minūtes ieslēgtā stāvoklī un skan dievīgi un tad 2 stundas klusumā :) kamēr atdziest... tā ka es turpināšu SONY klausīties :)

 

NNoname, tāpēc, ka stipreklis par 1000Ls pie 150Ls tumbām tā arī skanēs - pa 150Ls ;-)

Un vispār, tas bija tikai piemērs.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

ok. piemērs.

klausījos where the streets have no name no the joshua tree uz sava necilā nad stiprekļa un sviedru grīdiniecēm. ar katru noklausīto minūti emocionālais kāpinājums bija aizvien izteiktāks, ka beigās aš asaras gandrīz vai izsita. pirmo reizi klausoties tool - lateralus man likās, ka es no jauna iemīlos šitajā diskā. bet tas nu tā. tas nenozīmē, ka ar tevi būs tāpat.

karoč. kā jau minēts iepriekš. ir jāiet un jāklausās un mazāk jāklausās tādos kā mūs, jo beigu beigās viss beigsies ar ticības kariem, kam galu galā nebūs nekāda sakara ar tevi un tavām vēlmēm. beigu beigās nauda, kas tiks tērēta būs tava un klausīsies izvēlēto komplektu tu. nevis mēs. :)

Link to comment
Share on other sites

Publika iekaisusi, skatos, tad es ar ko piebildīšu.

Grīdas un plaukta tumbām būs atšķirīgs tonālais balanss. Jāpastaigā un jāpaklausās, lai izšķirtos, kāds patīk labāk. Tumbu novietojums telpā arī ietekmē tonālo balansu. Ja variācijas nav daudz un ir diezgan konkrēti noteikta vieta, kur tās stāvēs, tas noteikti jāņem vērā pie izvēles.

 

Ja skatās uz jauno aparatūru, tad lietderīgi būtu ņemt atskaņotāju ar papildus ciparu ieejām. Pat ja šobrīd tas nav plānots, varu derēt ,ka netālā nākotnē būs vēlēšanās laist skaņu uz sistēmu no datora, tv/sat tunera, vai kāda cita portatīva avota. It sevišķi ņemot vērā augošo 24/96 failu pieejamību. Ir arī cd atskaņotāji ar papildus analogām ieejām un skaļuma regulēšanu, ļoti eleganti.

 

Ja ir padomā tikai ļoti konkrēts izmantojums, tad ir vērts apdomāt kombināciju atskaņotājs-labs skaļuma regulators-jaudas pastiprinātājs. Cik esmu novērojis, tad jauni jaudas pastiprinātāji maksā lētāk nekā integrētie, toties lietoto aparātu tirgū jaudinieks ir saglabājis savu vērtību augstāku nekā integrētais.

 

Domājot par budžetu, ja grib visu eleganti, jāpatur prātā, ka vēl būs vajadzīgi vadi, aparatūras statīvs, varbūt vēl kādi nieki un droši vien tomēr kaut ko papildus vajadzēs arī telpas akustikas optimizācijai.

 

 

Link to comment
Share on other sites

plikam jaudiniekam, būs baroklis ar rezervi un labi radiatori - jo vieta atļauj (un nebūs jaudas un karšanas problēmu - pastūzis nemocīsies), turklāt traucējumu jūtīgie PP un PHONO PP tur nebūs tiešā EMI un RF traucējumu tuvumā. Man pietiek uzmest aci iekšām lai skaidrs ka pa zvēru - kaut torņa sony - trafs, liels, ekranēts, radiators masīvs nevis skārds. labi kondensatori - u.t.t. Attaisi nadu pa 150 -200Ls - redzēsi kas lācītim vēderā...Bet nesaku, ka NAD ir slikts, gan jau dārgais gals ir ok.

Link to comment
Share on other sites

Esmu dzirdeejis par taadu razjotaaju Rega ? Kaads ir dzirdeejis darbiibaa ?

Ediot, varbuut vismaz kaadu razjotaaju, un ar kaadu summu jaareekjinaas vadiem, un kur pirkt ? Lasiiju, ka domas par vadiem dalaas ticiigajos un neticiigajos...

Link to comment
Share on other sites

osscar, aizmirsu piebilst, ka ekselenta rekomendācija arī priekš telpas

 

NNoname, tāpēc, ka stipreklis par 1000Ls pie 150Ls tumbām tā arī skanēs - pa 150Ls ;-)

 

žēl, gribēju kaut kādu argumentētāku pamatojumu lasīt nekā "tāpēc ka tā ir", vēl jo vairāk tāpēc, ka ir bijusi pilnīgi pretēja pieredze, neesmu gluži Linn doktrīnas fans, bet kaut kas tajā "GIGO" tomēr ir

un ne visai sapratu, kur es šinī topikā esmu bildis kaut ko par nad

Link to comment
Share on other sites

REGA cik zinu vairāk platiniekos kotējas, par viņu ampiem toč neko daudz neesmu ne dzirdējsi, ne lasījis. Bet brends nav peļams. Kā jau minēju - brendam nav tik liela nozīme , kā tehnoloģiskajiem risinājumiem....tas viss parasti visādos Hi-Fi žurnālos ir labi aprakstīts. (ārzmju, what hi-fi ut.t., krievu žurnālos vairāk reklāmas un maz tehniskas info)Es esmu vadu neticībnieks. IMHO to ietekme ir minimāla uz sistēmas skanējumu - tas ir .0000000%. Bet nu kas tic lai tic - var pirkt RCA, 220V vadus pa tūkstošiem ar.

 

Tumbu radītie koropļojumi būs vairākas kārtas augstāki par pastūža kropļiem. jo īpaši lētajām....

un ir tauta, kam patīk kropļojumi :D lampiniekiem piemēram ļoti tīk 2 harmoniskā ar savu siltumu, citiem 3-trešā - ar savu asumu un detalizāciju.Jā un mazas plauktinieces mazā telpā basu nedos. saku no pieredzes. kā aizvedu savas mazās uz lielo telpu, tā bass jamajām parādījās.

Labots - osscar
Link to comment
Share on other sites

man domāt, ka pa lielam autoru neinteresē kāda klase ir pastiprinātājam - a, a/b, d vai no d klases advancētā t - klase. tāpat, domāju, ka lielākajai daļai neinteresē kādi ir iekšā traņi, cik lieli radiatori un kādi kondensatori. galvenais ir cik kvalitatīvu rezultātu (tas ko katrs indivīds dzird) par attiecīgu cenu katrs ražotājs var piedāvāt.

es nenoliedzu to, ka vintage tehnikā ir spēks un dvēsele, bet atkal.. tas lēnām sāk vilkt uz ticības kariem un kas kuram liekas labs. vienam labs būs vintage denon, citam samsung all-in-one-dvd-home-cinema, vēl citam lampinieks + skandas papīrnieces.

Link to comment
Share on other sites

nnoname atkal ir uzvilcies, tā vietā, lai kaut ko par tēmu pateiktu, kā kalkūns sēž un knābā visu un visus pēc kārtas, nu, turpini, turpini. Es tevis dēļ nesvīdīšu un nekādus te īpašos argumentus neizklāstīšu, man po... :jester:

Link to comment
Share on other sites

Tas, gan bet tā T klase jau tā pati D vien ir - tikai gudrāk nosaukta :D ;D Tieši tā katram savs. Es savu viedokli nemainu, ka tīri tehnoloģiski labākā klase ir A, kaut arī visneekonomiskākā - ar liet.koef. 10-50% atkarībā no risinājuma + daudz metālu vajag.

Tāpēc jau teicu, ja negrib iedziļināties - lai paļaujas uz dzirdi.

Link to comment
Share on other sites

Ir daudz dzirdēts labu atsauksmju arī par Regas CD atskaņotājiem, Apollo piemēram. Arī tumbas ir labas. Angļu ražotājs, vairāk gan par to var dzirdēt www.whathifi.com forumā.

 

Par vadiem labāk te nesākt, offtopic aizies. Pirkt (un arī paklausīties) var jebkurā normālā audiosalonā. Nav tā, ka nemaz nav atškirību, Pats visdrīzāk ņemtu ko no QED, Chord, Atlas iepriekšējiem top modeļiem (no ebay), vai ko no vidus modeļiem. Vismaz zini, ka tiksi pie kvalitatīva metāla un konektoriem. Nav tur nemaz tādu kosmisko summu, ne jau simts metri jāpērk.

 

Tā ka man budžets uz neko jaunu nevelk, tad daudz interesējies neesmu, tik cik no ziņām. Bet kā vienu labu funkcionalitātes piemēru varētu nosaukt Audiolab jaunos modeļus http://www.audiolab.co.uk/ . No skaļuma regulatoriem kaut kā prātā iekritis ir šis SPL Volume2 http://www.spl.info/...ex.php?id=127=

Labots - ediots
Link to comment
Share on other sites

paskatījos kruto regas ampu - (kaut kas ap 3000usd) un labi ja 8W A klasē +- pēc tam AB

 

ELICIT-TRANSFORMER-CLOSE-UP.jpg

 

un mans DIY 2x20W tīra A klase

 

DSC04578.jpg

 

tie paši SAMWHA budžeta elektrolīti 1,2Ls par gab.(pat ne ELNA vai NICHICON !!!!!) - tikai man viņu 3x vairāk :D tas pats toro trafs.

pašizmaksa mana A klases - 200Ls.

vienmēr esmu teicis - DIY ir pareizā izvēle biezajā galā....

Labots - osscar
Link to comment
Share on other sites

nav tik vienkārši - autors shēmas (slavenais N. PASS -kurš pats šos tirgo par 3000) - ļauj tikai priekš diy izmantot savu aparātu shēmas. Prtams var jau pats shēmas zīmēt, modificēt, bet tad uz ārzemēm jāiziet :D :D kiška tonka. Pilns ar ekskluzīvo verķu ražotājiem.....ja grib smuku kasti - tas būs vēl vairāk...domāju ap 500 būs PM. Manam liekas pašizmaksas bija pat zem 200...ap 150 +-...

Labots - osscar
Link to comment
Share on other sites

Tornis, uzvilcies neesmu nemaz, tak uzjautrināts bez gala, konkrētiem ieteikumiem šovakar pārāk liels slinkums kustināt smadzenes (un neesmu baigi pārliecināts, ka ir liela jēga), tomēr ar argumentāciju varēji mazliet pacensties ja ne manis dēļ, tad topika uzsācēja

Link to comment
Share on other sites

es tikai velku uz to, kad ir robeža, kur ir lēta produkcija, tad atbilstoša kvalitātei - un tad konkrēts overprice , kā rega pa 3,5 tūkstošiem zaļo....Jāizdara pareizā izvēle , lai nepārmaksātu ...nē nu ja nauda maisos krājas, tad jau protams vienalga :on_the_quiet2:

Link to comment
Share on other sites

Nav jau jāiet galējībās. Ja tev ir pieeja bildēm un shēmām, tad, kā piemēram uz tā Elicit fona izskatās Mira 3, kurš ir ap 3 reizēm lētāks?

Link to comment
Share on other sites

Un kas tad buutu ieteikums kompromisam starp ne overpriced un viss forsji, un smuki izskataas, un dara laimiigu ? Kut kaa saaku vairaak un vairaak apjukt...

Link to comment
Share on other sites

Skats no malas : Tīri manas domas - autors vienkārši pagrāba no gaisa tādu ciparu. kuru "it kā gatavs maksāt" , izveidoja topiku un tagad skatās publikas reakciju, pa brīdim izmezdams gudras audiofīlu frāzes ...

 

Es, protams, varu kļūdīties ... tās ir tikai manas domas.

Link to comment
Share on other sites

Un kas tad buutu ieteikums kompromisam starp ne overpriced un viss forsji, un smuki izskataas, un dara laimiigu ? Kut kaa saaku vairaak un vairaak apjukt...

 

Vēl jau esi krāšanas procesā, ne jau momentā jāizškiras. Palasi audiopreses apskatus, apmēram kļūs skaidrs, kas ir kas. Tad no dārgajiem ražotājiem var skatīties vidus modeļus, bet no budžeta aparātu ražotājiem gan vajadzētu lūkoties top modeļa virzienā.

Link to comment
Share on other sites

Mafij, Tev paranoja kaadreiz arii atlaizj ? Pat ja es taa buut dariijis, kaada starpiiba ? Negribi neraksti. Es tak teicu, kraaju, domaaju pie cik apstaaties. Pagaidaam mekleeju un domaaju. Cereeju, ka sjeit kaads paliidzees, ja jau par audio visu laiku runaajat. Jeb Tev skjiet jociigi, ka kaads veelas maksaat par to, kas vinjam sagaadaa prieku... un es tak neteicu 10K.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...