Jump to content

Tintes kātridži


Stagars
 Share

Recommended Posts

Visu laiku lietoju EPSON tintes kārtridžus 3,5ml vai 5,5 ml. Tā kā pašlaik sanāk vairāk printēt, tad vēlētos pamēģināt ActiveJet 10ml kārtridžus. Ja ņem vērā tintes daudzumu un cenu, tad sanāk 5x lētāk. Kā ar kvalitāti? Un kā ja viena krāsas kārtridža ActiveJet, bet pārējās Epson?...

Labots - Stagars
Link to comment
Share on other sites

epsonis ir viskaprīzākais salīdzinoši ar canonu un hapešku uz kreisajiem (alternatīvajiem) kartridžiem

ja pamēģināt, tad... ir original tintes...ir kreisās...liekam iekšā kreisās, drukājam....tiklīdz sāk vilkt strīpas, galva sāk iet ciet, momentāli, iekšā original..., taisam cleaning... loģiski kreisās tintes miskastē, un aizmirstam par konkrētēm kreisajām tintēm... kreisie ražotāji ir papilnam, iespējams, kādas arī strādās... respektī viss "metodom navčnovo tika".

 

 

Visu laiku lietoju EPSON tintes kārtridžus 3,5ml vai 5,5 ml k. Tā kā pašlaik sanāk vairāk printēt, tad vēlētos pamēģināt ActiveJet 10ml kārtridžus. Ja ņem vērā tintes daudzumu un cenu, tad sanāk 5x lētāk. Kā ar kvalitāti? Un kā ja viena krāsas kārtridža ActiveJet, bet pārējās Epson?...

Labots - Puuu
Link to comment
Share on other sites

Neskatoties, ka raksta, ka poļu ražotās analogās ActiveJet katridžas neatšķirās no orģinālajām, tā tas varētu būt. Laikam jau būs jālieto vien tās, ko lietoju līdz šim.

Link to comment
Share on other sites

liec tintes sistēmu ar labu tinti (bet tiešām, 100% zini ka labu) un viss būs kārtībā un būs pat vairāk kā 10 reizes izdevīgāk.

Link to comment
Share on other sites

rememberme

Zb tie daargie kaartridži un uzliku savam Epson nepaartrauktaas padeves sisteemu (nopirku tepat no Voica) Vaajpraats cik daudz ar viņu jau ir izprinteets. Izmaksas vienkārši smiekliigas. Liels paldies viņam. :on_the_quiet2:

China_CISS_for_EPSON_C79_C90_C92_CX4900_CX5500_5600_7300_8300_9300_94002008571522492.jpg

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...