Jump to content

Vienādo video failu meklētājs


777hp
 Share

Recommended Posts

Ieskatiet kādu programmu, kas ir par brīvu vai ar pilnvērtīgu "trial" versiju.

Vajag ar meklēšanu pēc faila nosaukuma (pilnīgi vienāda vai daļēji) un ideāli ja pēc paša video satura, ja tāda iespēja vispār ir,

ir runa par mūzikas klipiem.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ir programmas, ar kurām var atrast vienādus failus pēc nosaukumu, pēc izmēra, pēc satura (pēc kontroles summas). Kaut vai tas pats Total Commander. Bet maz ticams, ka eksistē programma, kura māk atrast gandrīz vienādus failus. Pat atrast failus, kuriem ir gandrīz vienādi nosaukumi nav vienkāršs uzdevums, bet atrast failus, kuri ir gandrīz vienādus pēc satura ir gandrīz nereāls uzdevums. Pietiek faila nosaukumā ielikt vienu tukšumu vairāk (vai vārdu kārtību izmainīt) un datoram tas jau būs pavisam cits fails. Un pietiek video failam izmainīt vienu baitu (saspiest ar citu kodeksu, nogriezt no video 1 kadru, ierakstīt Id tegu, utt) un atkal tas jau būs pavisam cits fails.

Link to comment
Share on other sites

Baigais Janka

Firza, nestāsti brīnumus :) Bildēm, piemēram, tas darās samērā vienkārši - un strādā brīnišķīgi. Piemēram - bildi konvertē uz grayscale noteikta izmēra, un tad salīdzina ar citām izrēķinot atšķirību % (arī tās, protams, konvertē). Lietotājs izvēlas, pie kāda % uzskatīt par līdzīgām. Faila nosaukumam šķauda virsū.

Ar video salīdzināšanas lietām neesmu pats ņēmies, bet programmas, kas to dara, ir redzētas - nu, nezinu gan cik efektīvi :)

EDIT - nu un jā - salīdzina jau pēc video satura, ne jau failu pa baitiem, tā ka kodeki ar pie kājas :)

Labots - Baigais Janka
Link to comment
Share on other sites

Jā, par to, ka ir programmas līdzīgo bilžu meklēšanai zinu gan. Bet salīdzināt statiskas bildes tomēr nav tas pats, kas salīdzināt kustīgus video. Un pat, ja tādas programmas eksistē, pārāk ātrs tas meklēšanas process laikam tomēr nebūs, jo vienādības noteikšanai, salīdzināt vajadzēs vairāk nekā tikai vienu kadru no filmas.

Lai jau veicas tādas programmas meklējumos.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...