Jump to content

5230 ovi GPS


ake699
 Share

Recommended Posts

Sveiki, velos jūsu steidzamu palīdzibu :)

 

man ir problema ar ovi nokia GPS , izdariju visu kaa shini majas lappa rakstiits http://www.nokia.lv/izpetit-pakalpojumus/ovi-kartes/ovi-maps-downloads?intc=ncomexpserv-fw-ilc-lft-con-na-ncomexpserv-lv-20-getfreenavigationleft_0x0#/nokia-5230/

 

tad iegaju taja ovi cetnrā kas ieinsteleets PC, aizgaju uz mapi kur staww taa karte kura tika noradita kas jalade, to palaidu un to automatiski atpazina ovi nokia GPS centrs datora, tas paradija ka ir DISSConect un ka telefons naw pieslegts datoram , kaut arii usb vads ir kvalitatiivs un vis kartigi pieslegs ..

 

Vajadzīga jusu steidzama palīdziba jo rit dodos celojumā :)

 

Paldies . :)

Link to comment
Share on other sites

Hmm, tā ir Tava pirmā tēma, bet Tu raksti ar klaviatūra, kurai daži burti laikam slikti rakstās :angry:. Varbūt pamēģini salabot (iztīrīt) klaviatūru, vai arī nopērc jaunu.

Kas tās par tādām jocīgām klaviatūrām, kurām bojājas tikai burts "V"? Pašam man tādu nekad nav gadījies redzēt, bet spriežot pēc daudzu cilvēku (skolnieku ?) komentāriem, šāds defekts ir ļoti izplatīts.

Link to comment
Share on other sites

Kāds USB pieslēguma veids tev uzlikts-atmiņas karte vai PC Suite?

 

Ja pareizi sapratu,tad uzinstalēji Ovi suite,bet pieslēdzot telefonu parādās "disconnect"?Pēc Ovi atvēršanas un telefona pieslēgšanas ir jāizpilda darbības telefonā,ko pieprasa Ovi-jāapstirina SeConUpdater istalēšana utt. līdz uz PC parādisies,ka telefons pieslēgts.Pieslēdz USB "šļūteni" citam portam-varianti var būt dažadi...

Link to comment
Share on other sites

...nedomaju par to kaaa rakstu ;)

Tad beidzot sāc piedomāt un raksti latviešu valodā... Latviešu valodā ir pieturzīmes, garumzīmes un nav w burta!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...