Jump to content

Huawei e1752 ātrums un stabilitāte


binladens
 Share

Recommended Posts

Labdien,

 

Studijām sen jau tika iegadāts eeepc900 asus, un paņemts LMT mobīlais nets, iedeva līdzi HUAVEI 1752 sušķi tagad sāku intensīvak lietot, un esmu smagi vīlies tajā puļķī..., cik zinu citiem ir 3>4Mbps, kā arī pēc specenes rādās ka max ir 4,3~Mbps, bet es jau 3 dienu nevaru pārlauzt 2Mbps robežu, skola pie dominas tornis mazāk ka KM āttālumā, + vēl ik pa laikam pazūd connections un pings ir 400+, saprotu 100 moš 200 bet nejau 400>500, moš datorā vaina?, Kā jums šis ļuļķis strādā?

Link to comment
Share on other sites

Mācos tieši pretīm Dominai un man tur visur ātrums ir no 1-3.5 mbps pings max 140, bet parasti uz 110 un zemāk.

 

Nu es tev ieteiktu pamēģināt updatot spftumodēmam moška līdz! lmt lapā ir pamācība kā to darīt

Labots - Ex-eddy
Link to comment
Share on other sites

Jā, šis modems nav tas labākais priekš mob.neta. Tiku izmēģinājis T2 baltu ar vadu modemu, ātrumi labāki, zona labāka. E1752 ir diezgan švaks, Rīgā, lai arī zona pilna ātrāk tiešam par tiem pāris mbits nu nekādi.

Link to comment
Share on other sites

binladens

Nu logična, ka jāmaina, bet tāds jautājums, vai šitam puļķim, nevar iestatīt, lai viņš strādā vienā frekvencē (standartā), ja ir zona tad iet neiet- neiet...., jo vakar konkrēti izbesīja, slēgalējās kā puņķis no drāts norāvies, 3g/hsdpa, palaid kādu aplikāciju un nevar veikt konnekciju kamēr nepārslēdzas un tik tad aiziet...., un kā apraujas "iemet zemākā robā" un viss akal apstājas...

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Nu tak ej pie LMT, stāsti savu bēdu. Droši vien, ka pirmajā reizē iedos tādu pašu modeli. Tad aiziesi pie šiem vēlreiz (cik nu tur tā darba no Dominas līdz LMT šķūnim aizkātot), mētāsies ar rokām, rādīsi sasarkušas, trakas acis un kliegsi, lai dod šurp normālu USB štruntu. Ja nē, tad domāju, ka (ar vai bez PTAC gādību) vari tikt vaļā no LMT līguma (ja tāds ir). Bet es domāju, ka vajadzētu no šiem izstīvēt kādu feināku modemu. Vēl var uzsist ziņu VIL, moš šis kā LMT darbonis var ko ieteikt.

Link to comment
Share on other sites

Tad nu Happy ending story - ISH....

 

vopšem sakarā ar to, ka tas puļķis tika pirkts, un ar to garnatiju čakarēties tikuntā negribējās, ķēros pats pie štelles, sataisīt to ķēmu...

 

Ja nu kādam ir līdzīga problēma, ir FIXS!

 

Vopšem izjaucot (noņemot korpusa abas puses), paverās skats uz plati, un galā ir "pusapaļa" "antena" plastmasas ietvarā, kas turās ar vienu skrūvi un pie boarda skarās ar 0,1mm nedaudz paliektu vara strēmelīti...., mēģināju tur viskautko "zasunutj" vada gabalu u.t.t.t, principā visu kas gadījās pa rokai, nu nekas nelīdzēja, domāju jau vso jāmet miers..., tad atcerējos hp dzesēšanas problēmas ar vara plāksnītēm.

 

Tad nu paņēmu vara plāksnīti 0,5mm biezums, ar asknaiblēm nokniebu cik man tur vajadzēja (minu uz labu laimi)~3x5mm, principā vajg tik platu, cik uz plates ir "atbildes daļa tai vara plāksnīte", un tad sākas jautrākais, dabūt to plāksnīti pretī tai plates daļai..., ar pirmo nesanāca, bet uz 5. sanāca, principā to var izmēģināt prost nečakarējoties- noņem to puļķi, uzliec bez skrūves pieslēdz un tajā vietā kur štekers uzspied ar pirkstu lai labāks kontakts un izmēri speed tajā laikā..., anyway man vajadzēja permanent, tāpēc plāksnīti ieliku, otrā pusē EXTRA stability vēl uzlīmēju 1 kārtu izolenes, atstāju caurumu skrūvei- un tagad riktīgi cieši likās tas puļķis virsū saksrūvēju un efekts pa pirmo

 

Pirms tam nestabili 100kbit/s>600kbit/s (šodien dinamo spēli online nevarēja paskatīties :( , tad tagad stabili 2 līdz 3 mbit/s un var youtubē 460p skatīties uz nebēdu nekas neraustās un nekādu problēmu, online tv un citi sušķi lido uz vella paraušanu- protams nav ideāli, bet pagaidām esmu apmierināts.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...