Jump to content

Flexbox T110 apraksts


Grossmeister
 Share

Recommended Posts

Šodien DEPO veikalā pamanīju jaunu agregātu - Flexbox T110 . Cena priekš FTA aparāta arī pieņemama - 32 LVL . Nosaukumā manīju kombināciju PVR . Vai tas ir tas , ko domāju ? Ja tā , tad , kur viņš raksta - pašam iekšā atmiņa vai uz USB piespraužamās . Ne Latvijas internetveikalos , ne google , ātri caurskrienot , nekādu aprakstu vai manuāli , kas viestu lielāku skaidrību nemanīju . Varbūt kāds te ir labāk informēts par šo ?

Link to comment
Share on other sites

Skaidri zini, ka pēc vēlēšanām daži FTA kanāli nedomās aizkodēties?

Reitingi komerckanāliem slīd arvien zemāk, maksas kanāls PBK ļoti tuvu gan TV3 gan LNT.

Ka tik nepaliec ar LTV1 un LTV7 (kuri ir labi kanāli, atzīšu).

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Man apkārtnē ir cilvēki , kuri aizgājuši pelnītā atpūtā , katru latu apgroza , pirms iztērēt un viņiem vēl bez dekodera iegādes ikmēneša maksa par TV , liekas ķecerība . Protams , ka ļaunākajā gadījumā viņi paliks sēžot uz LTV1 , LTV7 ( kāds jau noteikt paraudās par "Ugunsgrēku" ) , bet stipriš aubos , ka viņi ies tērēt naudu tādām izvirtībām .

 

P.S. Tomēr tavu domu aiz auss aizlikšu - galu galā jau manu galvu mēģinās noskrūvēt :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Neesmu gan redzējis Flexbox ar ierakstu. Ja pērc, tad Flexbox T202 HDCX Yotas bāzē par 44Ls un nečakare bobi ar uztvērējiem bez kartiņās. Tev tie pensionāri vēlēk "galvu noraus". Neviens tak nezin, kas notiks pēc vēlēšanām. Piemēram Latvijas ziņu kanāls točna gaida vēlēšanas, jo naudas prikš apraides nav ne LZK, ne reģionālajām TV, caur ko to translē, un Lattelekom to pagaidām translē na haļavu, cerībā, ka Ēķi ievēlēs saimā un tad iedalīs naudu translācijai :sarkasms: . Nabagais maksa divreis-es saku, divreiz.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Man gluži nav Flexis, bet varu apstāstīt kā ir ar to USB ierakstu citiem aparātiem. Precīzāk - Jacobsons NB6 un T6, kuri faktiski ir vienādi.

 

1. USB pieslēgvieta novietota starp barošanas vadu un HDMI pieslēgvietu, ja ir platāks HDMI štekera rokās turamais gals, tad USB nevar īsti iemocīt.

 

2. nestrādā USB pagarinātājs, vismaz man ar brendotu pagarinātāju nestrādā, līdz ar to katru reizi jālien pie aparāta aizmugures

 

3. nez kāpēc USB netiek atslēgts, kad izslēdz Jacobsons, USB aktivitātes lampiņa spīd visu laiku

 

4. tiek rakstīts TS (transportstrīms) un vēl iekš EXT3 USB formatējuma, lai strādātu Win vidē, no sākuma nākas nedaudz pasvīst

 

5. pats menu ierakstam ir paslēpts diezgan tālu, nav īpaši parocīgi izmantojams

 

6. pats trakākais - Jacobsons ir kaut kā debili nodefinējis no kura kanāla tiek ņemts pulksteņa laiks. It kā LTTC saviem TVstāriem ir iedevis LTV1 kā vienīgo laika devēju. Kas notiek ar Jacobsons - nezinu. Ik pa laikam paķer kaut kādu dīvainu laiku no velnszinkāda kanāla. Līdz ar to atliktais ieraksts var nobīdīties par kādām 3...4 stundām.

Link to comment
Share on other sites

Vispār jau vajag cītīgāk lasīt forumu, nevis uzdot vienus un tos pašus jautajumus :fool: . Tak desmitiem reižu ir apspriests, ka Flexbox T202 HDCX nav ieraksta funkcijas. Toties Flexbox ir jūtīgākais uztverējs, kurš rāda vēl bildi, kad citos uztvērējos jau bilde sen klučojas. Te Flexbox salīdzinājums ar citiem populāriem aparātiem http://www.freefm.lv/lv/readarticle.php?article_id=110

Ir nācies testēt vēl citus aparatus, bet toie neviens nav bijuši tik jūtīgi un maksajuši tik lēti.

Link to comment
Share on other sites

Nu man ir laukos parastā Selteka SD un tai viss strādā puslīdz normāli. Ir dažas nianses - ja ieschedulēts ieraksts, tad nestrādā record poga; schedulētajiem ierakstiem nepaņem programmas nosaukumu (tas sūkā). Bet man vajag citam TV, kuram nav Scarta, kaut ko līdzīgu. HD selteka izskatās pa dārgu, jo HD neskatīšos.

Link to comment
Share on other sites

Pēc bildēm T110 izskatās līdzīgs T101, kura apraksts ir atrodams šeit pat forumā, tikai T110 modelim USB ligzda iznesta uztvērēja priekšpanelī.

 

T101 raksta jebkurā USB datu nesējā, kas formatēts FAT. Ieraksta formāts gan nestandarta (.trp).

Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Pat nezināju , ka T101 ir ieraksta funkcija - domāju , ka viņam tas USB ir tikai firmware upgreidam , būs jāpapēta sīkāk .

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...