Jump to content

kuraa kastes galaa 127 graadi?


Guest miliciits
 Share

Recommended Posts

nebaidies, nekas tev tur nevārās. Vienkārši tas ir nepieslēgts, neizmantots sensors kurš nemēra neko. Nav ko uztraukties, jo šo rādītāju vari droši ignorēt. Man ar tāds ir viens laikam.

Link to comment
Share on other sites

Guest miliciits

bet shitas dienvidu tilts gan ir diezgan karsts. Domaaju ka ziemelju tilts buus karstaaks bet tas taads remdens :wink: Kautgan abiem ir pasiivaa dzese jaauzsviesh tam dienvidu tiltam buus kaads cooleriits virsuu laikam.

Ko juus par to domaa :)

Link to comment
Share on other sites

bet shitas dienvidu tilts gan ir diezgan karsts. Domaaju ka ziemelju tilts buus karstaaks bet tas taads remdens  :wink:  Kautgan abiem ir pasiivaa dzese jaauzsviesh tam dienvidu tiltam buus kaads cooleriits virsuu laikam.

Ko juus par to domaa :)

Hmm, dienvidu tiltam cik man zināms vispār nav nekādas dzeses, ne pasīvas, ne aktīvas, jo ja nelieto USB printerus, ntās PCI kartes, ntos HDD, viņš nav pārāk noslogots, jo darbojas kā starpnieks starp CPU un AGP/(S)ATA/PCI/FW un frekvences tur ir zemas, tāpēc arī nekarst īpaši tas tilts. Bet Ziemeļu tiltam gan vajadzīga dzese, parasti tur ir radiators vai mazs ventilatoriņš. Bet bieži vien ar to ir par maz, ja tiek izmantotas augstfrekvenču atmiņas (466-533MHz) vai atmiņas ar zemiem taimingiem, vai tiek pacelta FSB frekvence, tad viņš karst vairāk. Tad uz tā radiatora vēlams uzlikt papildus 80mm ventilatoru, kas jāieslēdz 4pin spraudnī starp 5V un 12V līnijām, lai nebūtu pārāk skaļš. Ventilatora spraudnī vidējais vads jāpārvieto uz spraudņa malu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...