Jump to content

firewire ports


askete
 Share

Recommended Posts

Man ir tada problema, ka manai kamerai nodega firewire video ports, nav isti saprotams kadu iemeslu dēļ, viens variants ir ka dators, jo nesenkā manam datoram samainija jaunas detaļas arii firewire karti, bet datoristi apgalvo ka iespejams ir problemas ar elektribu. Aiznesu salabot portu un ieladeju paris kasetes un atkal jau nesasledzas ar datoru. Es nezinu, ka lai isti saprot kur taa vaina un ko man vispirms nest labot kameru vai datoru. Kaa lai konstatee to vainu :).

Link to comment
Share on other sites

A kādas problēmas pievienot kameru pie cita datora, kuram viss OK ar firewire. No attāluma tak neviens nepateiks, kurš verķis nedarbojas.

Nu jā, datora korpusam obligati jābūt sazemētam.Cilvēkiem, kuri tikai ¨virina lapiņas" internetā tas nav svarīgi, bet ja slēdz datoram dažadas ārejās iekartas, tad gan zemējums ir aktuāls.

Link to comment
Share on other sites

Es jau parbaudiju pie cita datora, arii nesasledzas. Domaju ka manas majas ar sazemejumu viss oki, jo jau 4 gadus ladeju un sledzu klat dazhadas kameras un nav problemas, neko neesmu nodedzinajusi. Man vairak aizdomas par manu datoru, jo man bija problemas ar grafisko karti kura meta visadus glukus, to man nomainiija un peec tam arii baroshanas bloku un izmeginaja vairakas firewire kartes un teica ka mans dators ir gatavs. Un viss butu labi ar datoru, bet piesledzu kameru un nodedzinu. Varbuut kadam idejas kas pa lietu :). Paldies

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...