Jump to content

Aptauja par bezceļu braukšanu


Armijs
 Share

Recommended Posts

Labdien, sakarā ar iekavētu darbu ir nepieciešams lai pēc iespējas lielāks cilvēku skaits aizpilda šo aptauju, aptauja ir manis taisīta.

Aptauja jau kā tēmas nosaukumā minēts ir par bezceļu braukšanu, aptaujas mērķis ir noskaidrot interesentu mērķauditoriju un attiecīgi no tā izveidot maršrutu.

 

Spams un kritika tiek ļoti gaidīta, ko vaig uzlabot, ko derētu pārfrāzēt un pajautāt savādāk vai arī vienkārši ko vēl varētu aptaujā prasīt.

 

Paldies jau iepriekš !

 

Iepreikšējā aptauja slēgta un pārveidota pēc biedru ieteikumiem par nepilnībām.

Tagad aptaujai vajedzētu būt piemērotākai un labāk izveidotai.

 

Jaunā aptauja - www.visidati.lv/aptauja/411919362/

Labots - Armijs
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Nespēju saskatīt aptaujas jēgu, vai arī jēga ir tikai tik, lai var kursa darbam pielikt kārtējo pielikumu nr.7, jo darba obligāta prasība ir saturēt aptauju. Un gandrīz visās bildēs ir kruīzeri, kas gan nebūs riktīgas bezceļu mašīnas (vismaz bez pamatīgas pārbūves).

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Paldies Žaks Kusto par izpildīto aptauja, aptaujas mērķis ir pavisam vienkāršs, noskaidrot mērķauditoriju pēc vecuma, dzimuma un nodarbošanās šādam tūrisma/sporta veidam, pēc kā spriežot ir jāizveido maršruts ar ņemot vērā atbildes piemēram tādā jautājuma kā kas jūs piesaista bezceļa braukšanā. Un kas vainas land kruizeram ? :p Kā jau minēju šīs aptaujas kontekstā tas ir kā brīva laika, tūrisma un sporta veids.

 

P.S. Attēli ir tikai kā atskaites punkts lai varētu spriest par to ko cilvēki pēc savām domām uzskata par bezceļu braukšanu.

 

BUMP

 

BUMP

Labots - Armijs
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Hmm... lai purvā noslīcinātu tehnikas vienību nav jābūt daudz prātam, bet naudai gan. Treknajos 1x sanāca būt šādā pasākumā, autiņā 3 purni un 1 instruktors. Bet sagatavoti tie autiņi bija ne pa jokam. Visu dienu pa dubļiem noņēmāmies, brauca uz maiņām, instruktors pamācīja kur un kā braukt, kā atsiet vinču u.t.t. Nedomāju, ka tur uz 1 cilvēku izmaksas bija zem 130...150Ls. Biju aicināts, man ta po. Bet pats nemaksātu par šādu izklaidi. Un ar dabas skaistumu tur sakars nekāds - visu dienu tik vien kā dubļainus mežizstrādes ceļus redz. Tā drīzāk ir dabas iznīcināšana.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Visbiežāk jau šadi braucieni ir pa saimniecībai nederīgām pļavām un aizaugušiem traktoru izbraukatiem meža ceļiem, izmaksas ir lielas, ja ar to nodarbojas kā ar sportu visnotaļ noteikti. Un nevaru nepiekrist kā tā arī ir dabas iznīcināšana, bet visi šādi pasākumi vienmēr ir saskaņoti ar mežiniekiem, pašvldībām un privātzemju īpašniekiem.

 

Un par to prātu un noslīcināšanu, nav jau tik traki, cilvēki kas to darija/dara profesionāli, purvos parasti nepalika, to nu varu teikt droši. ja auto ir minimāli aprīkots, visbiežāk tās ir lauztas pusasis. Kaut gan tagad tā offroada kultūra ir mazliet pamirusi, pēc 2007/2008 gada daudzi spējīgi braucēji izstājās no šīs padarīšanas. Saņēma savus Sporta meistara apbalvojumus un viss. mērķis sasniegts.

Labots - Armijs
Link to comment
Share on other sites

Mr. Nejēga

Par braukšanu - neatbalstu, bezjēdzīga vides demolēšana, lai uzkačātu testosteronus asinīs. Labāk nodarbotos ar sevi un iztērēto naudu kaut vai labdarībā aizlaistu.

 

Par aptauju - diezgan liela haltūra, piemēram, nafig 'vairākas atbildes iespējamas' pie jautājumiem, kur ir "Jā/Nē/Nezinu" - tie tak loģiski izslēdz viens otru. Kondicionālajiem jautajumiem vajag piebildi (vai atbildes iespēju), ka tikai tiem, kas iepriekšējā jaut. atbildēja apstiprinoši. 6. Jautājumā vajag negatīvu atbildes variantu...

 

Visā visumā, švaki.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Labi, tiek ņemts vērā, piekrītu par 6 jautājumu. Nākamajā anketa, jo šī vairs nebūs derīga, jautājumi bus strukturizēti labāk. Paldies !

 

jauna aptaujas versija - www.visidati.lv/aptauja/411919362/

 

BUMP

Labots - Armijs
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

(labots)

Nesapratu ? Cilvēkie aptaujātie pagaidām ir vecumā no 21-40 gadiem.

 

BUMP

 

BUMP

 

BUMP

Labots - Armijs
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...