Jump to content

Kathrein Enigma2 kā nomainīt XML nezaudejot Sirius kanālus?


Aivis2
 Share

Recommended Posts

Ir vajadzība nomainīt XML pret jaunaaku un sakaraa ar Sirius nomainju uz Astru vajadzētu saglabāt visus 4.8E kanālus ar favoriitu sarakstiem. Esmu to darījis, tikai neatceros vairs kaa... :) Varbuut kaads var pateikt uzreiz prieksaa kaa to vienkaarsaak izdariit?

Liels paldies jau ieprieks!

Link to comment
Share on other sites

Škiet ka čoms runā par satellites.xml failu, bet tas dzīves ritms ir tik straujš ka aizmirsās konkretizēt domu. Tikai nesaprotu ko tur var pazaudēt. Kanālu buķetes ir viena dziesma un tas tavs xml ir cita dziesma. 800 Drīmam satellites.xml ir jau atjaunināts pavadoņu sarakstos jau figurē Astra 4, bet šrota kanālu saraksts buķetēs( jeb favorītu listēs, kā kurš sauc ) nekas nav mainījies. Tikai uzslēdot kādu no šiem kanāliem infopanelis rāda veco pavadoņa nosaukumu. Enigmai ir Pox kā sauc pavadoni, galvenais ir grādi.:drinks:

Labots - Exy
Link to comment
Share on other sites

nu jaa, kuri zin par ko iet runa domu saprata. :)

Jaa, Sirius vietaa tagad raadaas Astra jo 4.8E paliek savaa vietaa bet 16E vairs nav jo tagad ir 15.8E sim pavadonim. Protams paarlaboju ieks xml no 15.8 uz 16 un viss notiekaas, tacu buutu labi ja vareetu dabuut to 15.8E kaa buutu jaabuut. Protams nav jau mirstama lieta, es tikai taa intereses peec vairaak nekaa vajadziibas... :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...