Jump to content

Windows 7 to xp


Chubix
 Share

Recommended Posts

Sveika tauta.

Gribu dabūt W7 nost un uzlikt apakaļ XP. Tomēt nepatīk tas W7, lai maziet paaugas, attīstas, tad ar uzlikšu.

Jau neskaitāmas reizes esmu pārformatējis XP nebja nekādu problēmu: ieliek disku, -> DEl taustiņu, tad uzliek lai pirmais disks lasa no CD, nospiež taustiņu "eny key" :D un tālā k tikai nest un šādu tādu info sakliko.

Šoreiz tas sasodītais W7 pat pepiedāvā nospiest "eny key". Kad pats nospiež, nepiedāvāpārformatēt tikai palaist W7 vai tur vel ko, bet formatēt nekur neatradu. Kur problēma, kapēc nevar nomāli dabūt nost...

 

Zinu ka XP tjipa sāk novecot un W7 ir kruts un labs, bet man daudzas lietas nepatīk: nav bilžu priekšskats (thumb...), nevaru uzinstalēt vienu programmu, skaņa kropļojas skatoties filmas (fona mūzika ir, bet filmas runāšana un pāējais pazūd), nevar dabūt melnu apakšējo rīkjoslu. (man patīk XP vista-inspirat style)... utt..

 

vienvārdsakot kā dabūt nost W7 un uzlikt XP.

Link to comment
Share on other sites

atkal jautri posti parādās :mrgreen: Nejau Win7 ir vaina, bet gan roku nepaireizā izkārtojumā. :mrgreen: Pieļauju, ka tizli ierakstīts CD ripulis.

Link to comment
Share on other sites

Bart, autors grib no Win7 ripuļa uzinstalēt XP... (pēc teksta tā sanāk)

 

Lai izdodas... :rofl:

 

Autor, varbūt tomēr labāk ieliec XP instalācijas disku un tad mēģini?

 

P.S - Downgrade no Win7 uz XP pa tiešo bez datu zuduma no sistēmas diska nevar izveikt. Jāformatē partīcija.

Labots - Red
Link to comment
Share on other sites

...Šoreiz tas sasodītais W7 pat pepiedāvā nospiest "eny key". Kad pats nospiež, nepiedāvāpārformatēt tikai palaist W7 vai tur vel ko, bet formatēt nekur neatradu. Kur problēma, kapēc nevar nomāli dabūt nost...

Pēc šitās rindkopas točna tā sanāk, tad šitas ir vēl lielāks klauns kā visi iepriekšējie posti :jester::drinks:

Labots - Bart
Link to comment
Share on other sites

āāāā Xp disku vajadzēja ielikt, njā par to gan neiedomājos.. paldies par labo pamatu. Rīt kad iesi uz skolu, neaizmirsti uzvilt bikses kājā.

Kāds sakars ar roku izkārtojumu?? J atu zini kā darboties ar pīsli, tad tas jamāk visiem!? Ir lietas ko visi zin un lietas ko citi nezin.

 

Ne jau visi ir datorģēniji, kā māku drboties tā darbojos! Formatējot disku nav žēl zaudēt to kas tur atrodas. Painstālēšu kādas 3..4h un viss bus ok. Instalējot XP pija skaidras komandas spiest to pogu, tad to un beigās to. Tā ar darbojos, tagad tā nav, tapēc prasu kā ir pareizi darīt.

 

Kur agrāk sākās formatēšana, tagad piedāvā sākt W7 normāli vai veit atmiņas diagnostiku....

Link to comment
Share on other sites

Ja parādās Startēt W7 vai atmiņas diagnostika, tas nozīmē, ka neesi iebūtojies no XP diska.

Kāpēc - nezinu. Lai neaizvainotu tevi vēl vairāk, paklusēšu. :shiftyninja:

Link to comment
Share on other sites

Šķiet, ka autors pats nesaprot ko dara un Windows Xp iemācījies instalēt no šitā, bet kā mazākā ķibele, tā līkas rokās. :D Minējums, CD nav boot`abls.

 

Kur agrāk sākās formatēšana, tagad piedāvā sākt W7 normāli vai veit atmiņas diagnostiku....

Kā arī šis liecina, ka Win7 palaidies repair režīmā un autors blisinā acis kas tas pa zvēru :wacko2:

Link to comment
Share on other sites

tad varētu mani apgaismot ".. CD nav boot`abls."... lai tas zēvrs boot`s ir abls. Un manas līkās rokas taisnojas, vai ar otrādi sāk liekties. Nesaprotu tājoka būtību, bet, lai nu paliek.

 

Kapēc ir tā jānoliek, ja kāds nesaprot! un nezin. Vo par to es šūmējos. kur problēma normāli atbildēt bez replikām. Uzreiz varēja pateikt ka problēmas ar CD bootu, tad vajag darīt tā vai tā. Viss. Skaidrs, ja nezin un negrib stāstīt, pasaka, lai pameklē kādu zinošāku ss.lv un tēma slēgta.

Link to comment
Share on other sites

tad varētu mani apgaismot ".. CD nav boot`abls."

Kā tika rakstīts CD vai no tā CD jau iepriekš tika instalēts windows vai tiko svaigs utt. Viss ar stangām jāvelk ārā lai izzīlētu kas tev tur par lažu, a tu te noliec win7 ka sūds un vainīgs.

Link to comment
Share on other sites

Da labi, lai nav kašķis bezjēgā un Zemesmātei miers -

 

XP disks no kurienes?

Pašrakstīts?

Kā rakstīji?

Ir jau kādreiz no Tā diska instalēts XP ? (Sekmīgi?)

Link to comment
Share on other sites

XP SP3 jau vairākkārt esmu sekmīgi instalējis. Pats rakstīju diskā 09.07.2009. kad instalāciju mģinu palasit ne no biosa, bet pa "taisno" piedāvā pārbaudīt netā.

 

Eh, labi, paldies par veltīto laiku un kašķi, ir jau pāri pusnaktij un man šis pasākums jau sāk mazliet tracināt. Sameklēšu kādu nazīti, un palūgšu lai pārliek veco labo XP vai iztaisno (saliec) jauno ļauno W7.

 

Paldies vēlreiz. Lai spēks ar jums.

 

Close.:closed:

post-86455-127672181835_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tāds čujs, ka tu esi atstājis veco windows 7 vēl virsū vai vēlns viņ zin kādā ellē ratā dabūjis tos logus :mrgreen: Nones visu cietni tīru un ar normālu CD ripuli instalē...

Labots - Bart
Link to comment
Share on other sites

....esi atstājis veco windows 7 vēl virsū vai vēlns viņ zin kādā ellē ratā dabūjis tos logus...

 

Tiešām kkā dīvaini.

Nu re, saprātīgs risinājums no paša puses, uzliec kādam paziņam alu, kurš to lietu prot, lai tev parāda kas un kā un būs viss bumbās ;) A tā neklātienē mudrīties ap maisu, kurā iekšā 5ci melni kaķi un minēt kuram no 4iem ir baltas ķepas... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Ja nemaldos, tad neatminos, ka Setup laikā rādītos gan augšējā kresā stūra opcijas, minimize, restore, close. Tas noteikti ir Windows setups caur ejošu windowsu, jeb vienkārši ielādēja savu win7 un mēģināja palaist caur ejošu windowsu...

 

Ja esi rakstījis jau ar to pašu CD, un ir gājis, tad tikai un vienīgi ir vaina tajā, ka nemaz īsti neuzliki CDROMU kā First Boot Device... Varbūt kļūdijies ne tur, ne to nomainīji(neprasiet ko, visādi brīnumi gadās :D ) vai nu kā savu laik draugs mēģināja ieskaidrot, ka Biosā paroli nenvar uzlikt, lai gan visu izdara, tik nevis Save Changes & Exit, bet gan Discard Changes & Exit...

 

 

Reāli, lai nu kāds tev tur win būtu, viņš tev netraucētu ieiet XP Setupā pirms win ielādes. Viss, kas tev varētu patraucēt, notiktu setupā. Cietņu draiveri, bojāts disks, kaut vai mazā māsiņa blakus aurodama, ka viņai fermā paprika nosprāgs, sročna vajag palaist...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...